Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΕΟΣ ΣΤΟ CLUB TO EGREAT Egreat EG-M31B. Εχει δοκιμάσει κανένας να αντικαταστήσει το Fan που έχει με ένα που κάνει λιγότερο θόρυβο?
P.S. Έχω τοποθέτήσει εσωτερικό δίσκο κι έτσι ειναι αδύνατη η απενεργοποίησει του.

Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Kαλημέρα! Χθές κατάφερα να δω την πρώτη μου ταινία στο egreat. Ηταν το Κιngdom of heaven σε 720p και το συνέδεσα στην Philips 32PFL9632 μεσω HD
MI. Εκτός του ότι έπαθα πλάκα με την εικόνα και του ότι δεν κόλλησε πουθενά , ο θόρυβος του ανεμιστήρα ήταν αρκετός..Μέχρι τώρα το egreat έπαιζε μόνο παιδικά σε νορμαλ ώρες οπότε ο θόρυβος δεν ενοχλούσε. Χθές ειχα και τον ήχο χαμηλά γιατί η σύζυγος κοιμόταν δίπλα μου , οπότε ηταν πολύ ενοχλητικός. Κάτι πρέπει να κάνουμε....

Ο θόρυβος του ανεμιστήρα προέρχεται από ένα βασικό κατασκευαστικό λάθος: Βγάζει αέρα, αλλά το κουτί δεν έχει τρύπες για να βάλει. Πέρα του ότι δεν ψύχεται σωστά η πλακέτα, κάνει πολύ θόρυβο γιατί ζορίζεται. Δοκίμασε να ανοίγεις το κουτί, να το βάλεις σε λειτουργία και να συνδέσεις το ανεμιστηράκι. Δεν θα ακούγεται σχεδόν καθόλου! Εγώ σκέφτομαι αφού περάσουν μερικοί μήνες (λόγο εγγύησης) να ανοίξω μόνος μου μερικές τρυπούλες στο πλάι. Έχει κανείς άλλη ιδέα;

P.S. Βρήκα κάτι στο google:
http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1063495.html
κάτι τέτοιο σκέφτηκα και εγώ, αρκεί να μην χρησιμοποιήσω ποτέ σκληρό δίσκο εσωτερικό (που μάλλον δεν)

Last edited:

Όποιος δεν χρησιμοποιεί εσωτερικό σκληρό δίσκο, απότι έχω καταλάβει, δεν χρειάζεται να έχει συνδεδεμένο το εσωτερικό σπαστικότατο fanάκι.
Εγώ χρησιμοποιώ, αλλά θα ψαχτώ για κάτι πιο αθόρυβο :a0210:

"Όποιος δεν χρησιμοποιεί εσωτερικό σκληρό δίσκο, απότι έχω καταλάβει, δεν χρειάζεται να έχει συνδεδεμένο το εσωτερικό σπαστικότατο fanάκι."

Αυτό είναι σχετικό. Οι υψηλές θερμοκρασίες προκαλούν πρόωρη 'γήρανση' των ηλεκτρονικών. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι βγάζοντας το ανεμιστηράκι μπορεί να μειώσουμε τον χρόνο ζωής της συσκευής. Και επειδή διαπίστωσα ότι - ειδικά στο κάτω μέρος - ανεβάζει θερμοκρασίες, καλό είναι να βρούμε κάποιο τρόπο μείωσης της θερμοκρασίας. Εγώ θα δοκιμάσω με το μεγάλο fan από το παραπάνω topic.
http://img176.imageshack.us/my.php?image=img1264km9.jpg
Κάποιος ποιο 'μερακλής' θα μπορούσε να βάλει την πλακέτα σε μεγαλύτερο κουτί. Τέλος διάβασα ότι κάποιος άλλαξε την πολικότητα στο fan και έβαζε αέρα αντί να βγάζει και το αποτέλεσμα ήταν να μειωθεί αρκετά ο θόρυβος. Αν κάποιος ακολούθησε κάτι από τα παραπάνω ή κάτι άλλο ας μας το πει, ρίχνοντας και καμιά φωτο.

Ρε παιδιά το να αλλάξεις τον ανεμιστήρα του με αυτό στην φωτογραφία που μοιάζει με ελικόπτερο νομίζω ότι είναι πλεονασμός.Εντάξει κάνει λίγο θόρυβο-είμαι από τούς πρώτους που το επισήμαναν- αλλά δεν είναι και τόσο ενοχλητικό.Συνηθίζεται.Λίγο την ένταση τής φωνής παραπάνω και όλα εντάξει.Έχετε ακούσει πώς κάνουν οι Projectors ή τα HTPC .Όσο για το αν ζεσταίνεται,νομίζω ότι και μετά από πολύωρες θεάσεις είναι σε φυσιολογικά επίπεδα.Το μηχανάκι είναι καταπληκτικό για τα λεφτά του.Αφήστε τις αμφίβολου επιτυχίας μετατροπές και απολαύστε το!!!

Να ξανακάνω την ερώτησή μου: ξέρει κανείς πως μπορούμε στο egreat να παίξουμε αρχεία flv;

Έχετε ακούσει πώς κάνουν οι Projectors ή τα HTPC .

Δεν είναι όλοι οι προβολείς και τα HTPC το ίδιο αθόρυβα / θορυβώδη. Για παράδειγμα, στο σύστημά μου, το Egreat σκεπάζει για πλάκα τον προβολέα και το HTPC μαζί (το egreat με εσωτερικό δίσκο εγκατεστημένο - παίζει ρόλο - τον WD GreenPower 1TB ο οποίος μόνος του δεν ακούγεται καθόλου).

Παιδια δεν ξέρω αν το χρησιμοποιείται για internet radio, αλλά εγω το βρίσκω πολύ βολικό. Δεν παίζουν όλοι οι σταθμοί διοτι τα mms δεν υποστηριζονται λόγω δικαιωμάτων (Microsoft), αλλά μετα από ψάξιμο βρήκα οτι μετατρέποντας τα mms:\\ σε rtsp:\\ παιζουν αρκετοι από αυτούς. Ετσι μπορειτε να δημιουργήσετε μια απλή html σελιδα με ολους τους αγαπημενους σας σταθμούς και να τους ακούτε κάνωντας 2 κλικ :cool4:
Ακόμα καλύτερα μπορείτε να αποθηκευσετε τη σελίδα καπου στον σκληρο και να δημιουργήσετε μια συντόμευση στα web services για ακομα πιο γρήγορη πρόσβαση

Ανεβαζω την html που χρησιμοποιώ.

(μετονομαστε απο doc σε zip, δεν ηξερα πως να το ανεβασω...)

Attachments

ξέρει κανεις πότε θα υπάρχει ξανά διαθέσιμο ?

Γιατί, δεν είναι διαθέσιμα;
Παραγγειλα τη δευτέρα 2 ακόμα, να τα στήσω για φίλους.
Και έλαβα sms, να πάω αύριο, να τα παραλάβω απο το τοπικό e-shop point.

το site τα έχει διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας

Έχει να προτείνει κανείς έναν δικτυακό εξωτερικό σκληρό που να συνδέεται εύκολα και γρήγορα με το Egreat EG-M31Β για αναπαραγωγή ταινιών μέσω δικτύου βέβαια .

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Έχει να προτείνει κανείς έναν δικτυακό εξωτερικό σκληρό που να συνδέεται εύκολα και γρήγορα με το Egreat EG-M31Β για αναπαραγωγή ταινιών μέσω δικτύου βέβαια .

apple time capsule. Συνδέεται αμέσως και παίζει άψογα.
Το αυτό και ο lacie.

Και όμως είναι το καινούριο... http://www.mpcclub.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=18620
Το πέρασα αλλά δεν μου βγάζει analog pcm στο DTS. Το μόνο που προσθεσε είναι η επιλογή DTS-HD raw, οπότε δεν κάνει downmix σε stereo και αποδικωποίηση στο DTS όπως στο AC3 για να ακούς από τη TV σου αν δεν έχεις ενισχυτη...

Status
Not open for further replies.