Αυτό είναι firmware update μόνο και όχι και ΝΜΤ update (όπως λέει στο manual) ?
Οπότε δεν χρειάζεται να μπούμε και στον NMT wizard για συνέχεια του installation.
3. Δεδομένου οτι δεν έχω δίσκο πάνω του, δεν έχω εγκαταστήσει το software (NMT) που δίνει μαζί. Αυτό απο όσο καταλαβαίνω formάρει τον εσωτερικό δίσκο και εγκαθιστά πάνω του κάποιες εφαρμογές. Τι μου προσφέρουν αυτές οι εφαρμογές; Αξίζει να πάρω δίσκο για αυτό το λόγο;
Μερικές δεκάδες posts πίσω είχα ρωτήσει το παρακάτω αλλά δεν πήρα απάντηση και με τρώει η περιέργεια. Μπορεί κάποιος φίλος που έχει δίσκο να με διαφωτίσει?
Τελικά δεν υπάρχει αποκωδικοποίηση DTS μέσω λογισμικού ούτε στο 818.
Άνθρακες λοιπόν ο θησαυρός.
Που βρίσκουμε το decoding board?
Το σημείο 4 δεν γράφει τίποτα σχετικό, και το σημείο 3 που φαίνεται πιο σχετικό γράφει και αρκετές ανακρίβειες.
Για να τελειώνουμε, αυτές είναι οι εφαρμογές που φορτώνονται στον εσωτερικό δίσκο (από το σχετικό Wiki):
1. SMB server
2. NFS server
3. UPnP AV server
4. myiHome server
5. FTP server
6. Torrent downloader
Σε αυτά θα προσθέσω εγώ και τον Usenet client.
Για όσους θέλουν να μετατρέψουν τα DTS .mkv σε AC3
http://networkedmediatank.com/wiki/index.php/Convert_DTS_to_AC3
Ένας ακόμη τρόπος, που δοκίμασα αρκετές φορές και πιάνει, είναι μέσω του TotalVideoConverter (καλό πρόγραμμα και με πολλές δυνατότητες). Κάνεις add το αρχείο που θέλεις (την ταινία δηλαδή), new task>-advanced tools>-extract video and audio. Σώζεις χωριστά το αρχείο του ήχου και με το ίδιο πρόγραμμα το μετατρέπεις σε ac3 ή όποια άλλη μορφή θέλεις. Simple.
Και μετά τα ξαναενώνεις με το ίδιο ?
Πόση ώρα θέλει μια μετατροπή περίπου ?
Το πρόβλημα με τους ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους το λύνει?
Τους δείχνει κέντρο ή είναι ακόμα τέρμα αριστερά?
Δεύτερη απογοήτευση με indiana jones 4 1080p πριν λίγο. Έπαιζε για κανένα τέταρτο καλά, μετά κολλήματα. Το ίδιο συνέχεια. Κωδικοποίηση h264. Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο σκληρός? Έχει πολύ λίγο κενό χώρο. Θα δοκιμάσω κανένα defragment. Χαλάστηκα πολύ και είχα και τη γκρίνια της γυναίκας από πάνω (τζάμπα δηλαδή τα λεφτά? κλπ). Γυναίκες...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.