Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Να υποθέσουμε τότε ότι θα ακολουθήσει και άλλο firmware για να γίνεται downmix σε stereo το DTS? Από όσο έχω ψάξει στο internet παντού γράφανε ότι θα γίνει αυτό...

Το πρόβλημα με τους ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους το λύνει?
Τους δείχνει κέντρο ή είναι ακόμα τέρμα αριστερά?

Αυτό είναι firmware update μόνο και όχι και ΝΜΤ update (όπως λέει στο manual) ?

Οπότε δεν χρειάζεται να μπούμε και στον NMT wizard για συνέχεια του installation.

Αυτό είναι firmware update μόνο και όχι και ΝΜΤ update (όπως λέει στο manual) ?

Οπότε δεν χρειάζεται να μπούμε και στον NMT wizard για συνέχεια του installation.

Ποιό από τα 2 αρχεία επιλέξατε για την αναβάθμιση?
Έχω το EGm1B με Firmware 808.

8634 ES update 01-11-070822-11-SYB-402-000.bin
8634 ES update 50-17-080818-15-EGR-403-000.bin

Επέλεξα το δεύτερο αρχείο 818.
Το πρώτο τι αφορά? 822

Πάντως ήχο από τα αρχεία με DTS δεν άκουσα (δεν έχω ενισχυτή).
Επιπλέον όπως είπε και ο STEVE "tο μόνο που πρόσθεσε είναι η επιλογή DTS-HD raw, οπότε δεν κάνει downmix σε stereo και αποδικωποίηση στο DTS όπως στο AC3 για να ακούς από τη TV σου αν δεν έχεις ενισχυτη..."

Εδώ όμως γιατί λέει άλλα? http://www.mpcclub.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=18620
Today Egreat released a new firmware for his EG-M31B model.
It can now support DTS,DTS-HD MA,Dolby True-HD,AC

Επιπλέον μπήκα και στο NMT wizard όπως λέει το manual και μου έβγαλε ότι δεν βρίσκει συσκευή USB και με παρέπεμψε να το καταβάσω από το Internet. Η ταχύτητα όμως ήταν τραγική και το σταμάτησα.

Last edited:

Μερικές δεκάδες posts πίσω είχα ρωτήσει το παρακάτω αλλά δεν πήρα απάντηση και με τρώει η περιέργεια. Μπορεί κάποιος φίλος που έχει δίσκο να με διαφωτίσει?

3. Δεδομένου οτι δεν έχω δίσκο πάνω του, δεν έχω εγκαταστήσει το software (NMT) που δίνει μαζί. Αυτό απο όσο καταλαβαίνω formάρει τον εσωτερικό δίσκο και εγκαθιστά πάνω του κάποιες εφαρμογές. Τι μου προσφέρουν αυτές οι εφαρμογές; Αξίζει να πάρω δίσκο για αυτό το λόγο;

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Τελικά δεν υπάρχει αποκωδικοποίηση DTS μέσω λογισμικού ούτε στο 818.
Άνθρακες λοιπόν ο θησαυρός.
Που βρίσκουμε το decoding board?

Το σημείο 4 δεν γράφει τίποτα σχετικό, και το σημείο 3 που φαίνεται πιο σχετικό γράφει και αρκετές ανακρίβειες.

Για να τελειώνουμε, αυτές είναι οι εφαρμογές που φορτώνονται στον εσωτερικό δίσκο (από το σχετικό Wiki):

1. SMB server
2. NFS server
3. UPnP AV server
4. myiHome server
5. FTP server
6. Torrent downloader

Σε αυτά θα προσθέσω εγώ και τον Usenet client.

Το σημείο 4 δεν γράφει τίποτα σχετικό, και το σημείο 3 που φαίνεται πιο σχετικό γράφει και αρκετές ανακρίβειες.

Για να τελειώνουμε, αυτές είναι οι εφαρμογές που φορτώνονται στον εσωτερικό δίσκο (από το σχετικό Wiki):

1. SMB server
2. NFS server
3. UPnP AV server
4. myiHome server
5. FTP server
6. Torrent downloader

Σε αυτά θα προσθέσω εγώ και τον Usenet client.

Δημήτρη σε ευχαριστώ - για άλλη μια φορά κατατοπιστικότατος -bye-

Το NMT wizard που αναφέρθηκε πριν δεν είναι μέρος αυτών των εφαρμογών; Τρέχει απο το PC;

Για να κάνεις αναβάθμιση firmware μέσω usb πρέπει να αντιγράψεις στο stick τα αρχεία και μετά να επιλέξεις από τα text το html file (usbupdate.html) Αφού επιλέξεις usbupdate.html σου εμφανίζετε στην οθόνη the firmware version. Πατάς enter και η αναβάθμιση αρχίζει.Έτσι το καταλαβαίνω από κάτι οδηγίες που διαβάζω. Είναι σωστό? Αν το έχει κάνει κάποιος με αυτό τον τρόπο να μας το πει.

Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Για όσους θέλουν να μετατρέψουν τα DTS .mkv σε AC3
http://networkedmediatank.com/wiki/index.php/Convert_DTS_to_AC3

Ένας ακόμη τρόπος, που δοκίμασα αρκετές φορές και πιάνει, είναι μέσω του TotalVideoConverter (καλό πρόγραμμα και με πολλές δυνατότητες). Κάνεις add το αρχείο που θέλεις (την ταινία δηλαδή), new task>-advanced tools>-extract video and audio. Σώζεις χωριστά το αρχείο του ήχου και με το ίδιο πρόγραμμα το μετατρέπεις σε ac3 ή όποια άλλη μορφή θέλεις. Simple.

Ένας ακόμη τρόπος, που δοκίμασα αρκετές φορές και πιάνει, είναι μέσω του TotalVideoConverter (καλό πρόγραμμα και με πολλές δυνατότητες). Κάνεις add το αρχείο που θέλεις (την ταινία δηλαδή), new task>-advanced tools>-extract video and audio. Σώζεις χωριστά το αρχείο του ήχου και με το ίδιο πρόγραμμα το μετατρέπεις σε ac3 ή όποια άλλη μορφή θέλεις. Simple.

Και μετά τα ξαναενώνεις με το ίδιο ?

Πόση ώρα θέλει μια μετατροπή περίπου ?

Και μετά τα ξαναενώνεις με το ίδιο ?

Πόση ώρα θέλει μια μετατροπή περίπου ?

Και με το ίδιο γίνεται (advanced tools>combine files) αλλά και με το mkvmerge. Συνολικά όλη η διαδικασία παίρνει γύρω στο μισάωρο, με μονοπύρηνο P4. Φαντάζομαι με καινούργιο υπολογιστή κάνει λιγότερο.

Δεύτερη απογοήτευση με indiana jones 4 1080p πριν λίγο. Έπαιζε για κανένα τέταρτο καλά, μετά κολλήματα. Το ίδιο συνέχεια. Κωδικοποίηση h264. Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο σκληρός? Έχει πολύ λίγο κενό χώρο. Θα δοκιμάσω κανένα defragment. Χαλάστηκα πολύ και είχα και τη γκρίνια της γυναίκας από πάνω (τζάμπα δηλαδή τα λεφτά? κλπ). Γυναίκες...

Δεύτερη απογοήτευση με indiana jones 4 1080p πριν λίγο. Έπαιζε για κανένα τέταρτο καλά, μετά κολλήματα. Το ίδιο συνέχεια. Κωδικοποίηση h264. Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο σκληρός? Έχει πολύ λίγο κενό χώρο. Θα δοκιμάσω κανένα defragment. Χαλάστηκα πολύ και είχα και τη γκρίνια της γυναίκας από πάνω (τζάμπα δηλαδή τα λεφτά? κλπ). Γυναίκες...

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά θεωρώ πολύ απίθανο να φταίει ο σκληρός.

Status
Not open for further replies.