Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Ευχάριστα νέα από το μέτωπο του DTS! Σε πολλούς έφτασε ένα e-mail που έγραφε τα εξής:
Hi,

We have been informed that it is possible to flash Popcornhour A110 latest firmware to other HDMI 1.3 NMT unit including ISTAR MINI HDMI 1.3.
This will enable the DTS decoding or downmixing for your ISTAR MINI HDMI 1.3.
If you need VGA, do NOT use this.
If you do not need DTS decoding, do NOT use this.
It will not work on HDMI 1.1 units.

It also required NMT application installed.

http://rapidshare.com/files/1676544...rmware_to_other_NMT_players_to_enable_DTS.zip

After the flash, your unit will effectively become a popcornhour A110 (logo etc)
You will also need to install matching Popcornhour NMT (syb8634).
VGA will not work since Popcornhour firmware does NOT support VGA.

Το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά στο Egret M31B.Τώρα έχω ένα Egreat με firmware popcornhour που έχει ενεργοποιημένη την επιλογή Analog στο DTS.Απλά πρέπει να ακολουθηθούν με προσοχή οι οδηγίες και στο τέλος να εγκατασταθούν οι NMT applications του Popcornhour!

Last edited:

Kαλημερα και καλο μηνα

θα ηθελα την βοηθεια σας οσο αφορα την αναπαραγωγη των ριπαρισμενων blu ray.Mε το anydvd hd εχω ριπαρει σε εξωτερικο δισκο την ταινια die hard 4 στην συνεχεια ο εξωτερικος εχει συνδεθει με το εgreat σε usb h σε esata και ενω βλεπει τα αρχεια δεν τα αναπαραγει οσες φορες και εαν προσπαθησα- και οχι μονο αυτο αλλα απο εκει δεν διαβαζει blu ray δυσκολευεται τωρα στο να διαβασει και απλα dvd ( πολλες φορες προσπαθεια)
Μπορει κανεις να μου τι μπορει να συμβαινει
Το setup ειναι egreat με HDMI 1,3 σε pioneer LX70 και απο εκει σε sony pearl

Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Ευχάριστα νέα από το μέτωπο του DTS! Σε πολλούς έφτασε ένα e-mail που έγραφε τα εξής:
Hi,

We have been informed that it is possible to flash Popcornhour A110 latest firmware to other HDMI 1.3 NMT unit including ISTAR MINI HDMI 1.3.

http://rapidshare.com/files/1676544...rmware_to_other_NMT_players_to_enable_DTS.zip

After the flash, your unit will effectively become a popcornhour A110 (logo etc)

Το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά στο Egret M31B.Τώρα έχω ένα Egreat με firmware popcornhour που έχει ενεργοποιημένη την επιλογή Analog στο DTS.Απλά πρέπει να ακολουθηθούν με προσοχή οι οδηγίες και στο τέλος να εγκατασταθούν οι NMT applications του Popcornhour!

Πολύ καλα νεα !!! Στο κοντρολ εχει αλλαξει κατι ως προς τα κουμπια ?? Το εχει δοκιμασει κανεις αλλος το firmware του pop ??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Πολύ καλα νεα !!! Στο κοντρολ εχει αλλαξει κατι ως προς τα κουμπια ?? Το εχει δοκιμασει κανεις αλλος το firmware του pop ??
Δεν έχει αλλάξει τίποτε στο τηλεκοντρόλ.Το firmware είναι το ίδιο με το 1023 του egreat και έχει ενεργοποιημένο το DTS analog(PCM).Απλά ανοίγει με το λογότυπο του popcornhour.

Hi,

Parisal

Πολυ καλό ακούγετε, θα το δοκιμάσω..
2 Απορίες έχω
α) Οταν ( λεμε τώρα ) βγάλει η egreat firmware με DTS πως θα το ξανακάνω update εφ'οσον η μονάδα έχει μετατραπεί σε popcorn hour;
β) Μπορούμε να κάνουμε update και μέσου USB stick οπως πριν;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Parisal

Πολυ καλό ακούγετε, θα το δοκιμάσω..
2 Απορίες έχω
α) Οταν ( λεμε τώρα ) βγάλει η egreat firmware με DTS πως θα το ξανακάνω update εφ'οσον η μονάδα έχει μετατραπεί σε popcorn hour;
β) Μπορούμε να κάνουμε update και μέσου USB stick οπως πριν;;
Δεν γνωρίζω γιατί δεν δοκίμασα να το επαναφέρω ακόμη.Πάντα όμως υπάρχει το ρίσκο να μην επανέρχεται,γι αυτό ότι κάνεις είναι με δική σου ευθύνη και γνώση των πιθανών συνεπειών,όπως για παράδειγμα μια διακοπή ρεύματος κατά το φλασάρισμα.

Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Δεν στέλνει κανείς email στην egreat ότι πέρασε από λάθος (επειδή είχε πολλά μηχανάκια) το firmware του popcorn, και να τους ρωτήσει πως μπορεί να το επαναφέρει ?

Για να έχουμε και επίσημη γνώμη για το τι παίζει :)

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Δεν στέλνει κανείς email στην egreat ότι πέρασε από λάθος (επειδή είχε πολλά μηχανάκια) το firmware του popcorn, και να τους ρωτήσει πως μπορεί να το επαναφέρει ?

Για να έχουμε και επίσημη γνώμη για το τι παίζει :)
Δεν θα τον πιστέψουν, γιατί δεν περνιέται κατά λάθος το original firmware του popcornhour.Δείτε κι εδώ που κάνουν συζήτηση μερικοί που το πέρασαν στο Istar.http://www.mpcclub.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19392

Last edited:

γεια σας και απο μενα.θα ηθελα τη βοηθεια σας.εχω το Egreat EG-M31Β και δεν αναπαραγει αρχεια mkv. μεγαλου μεγεθους(δοκιμασα πανω απο 20 ).δηλαδη εχω δυο μικρα mkv.(1,50gb το καθενα) και τα παιζει κανονικα,επισης εχω και ενα αρχειο video σε ts. 10,20gb και αυτο το παιζει κανονικα.εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις.εχω βαλει εσωτερικο δισκο.
Υ.Γ.τα αρχεια που αναφερω τα εχω δοκιμασει και σε εσωτερικο και σε εξωτερικο δισκο.
μπορει καποιος να βοηθησει,μηπως πρεπει νακανω καποια ρυθμισει.

Κατι μου λεει οτι πας για αντικατασταση..... Ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα με οποιοδηποτε μεγεθος αρχειου στο 31b

γεια σας και απο μενα.θα ηθελα τη βοηθεια σας.εχω το Egreat EG-M31Β και δεν αναπαραγει αρχεια mkv. μεγαλου μεγεθους(δοκιμασα πανω απο 20 ).δηλαδη εχω δυο μικρα mkv.(1,50gb το καθενα) και τα παιζει κανονικα,επισης εχω και ενα αρχειο video σε ts. 10,20gb και αυτο το παιζει κανονικα.εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις.εχω βαλει εσωτερικο δισκο.
Υ.Γ.τα αρχεια που αναφερω τα εχω δοκιμασει και σε εσωτερικο και σε εξωτερικο δισκο.
μπορει καποιος να βοηθησει,μηπως πρεπει νακανω καποια ρυθμισει.

Μήπως οι δίσκοι είναι FAT; Αν ναι τα αρχεία μπορούν να είναι μέχρι 4GB και η μόνη λύση είναι να τους ξαναφορμάρεις (τον εσωτερικό σε ext2).

οχι δεν ειναι fat (ειναι ntfs o εξωτερικος) και ext2 οεσωτερικος και δεν κανουν κοληματα ,μολις το βαζω να παιξει λεει httank buffering και μετα could not play.

Ίσως να φταίνε τα αρχεία που έχεις. Μπορείς να βάλεις τα χαρακτηριστικά κάποιου ενδεικτικά?

οχι δεν ειναι fat (ειναι ntfs o εξωτερικος) και ext2 οεσωτερικος και δεν κανουν κοληματα ,μολις το βαζω να παιξει λεει httank buffering και μετα could not play.

Μήπως έχει μαζί με την ταινία υπότιτλους σε .sub αντί για .srt ? Σε εμένα το έκανε μια φορά για αυτό τον λόγο.

Kαλημερα και καλο μηνα

θα ηθελα την βοηθεια σας οσο αφορα την αναπαραγωγη των ριπαρισμενων blu ray.Mε το anydvd hd εχω ριπαρει σε εξωτερικο δισκο την ταινια die hard 4 στην συνεχεια ο εξωτερικος εχει συνδεθει με το εgreat σε usb h σε esata και ενω βλεπει τα αρχεια δεν τα αναπαραγει οσες φορες και εαν προσπαθησα- και οχι μονο αυτο αλλα απο εκει δεν διαβαζει blu ray δυσκολευεται τωρα στο να διαβασει και απλα dvd ( πολλες φορες προσπαθεια)
Μπορει κανεις να μου τι μπορει να συμβαινει
Το setup ειναι egreat με HDMI 1,3 σε pioneer LX70 και απο εκει σε sony pearl

Τελικα χθες καταφερε να παιξει μια χαρα χωρις να κανω τιποτα....... μονο που δεν ειχα υποτιτλους και ενω το σημα του ηχου ηταν dts hd o ενισχυτης ( pioneer lx 70)το εμφανιζε σαν dts -το καλωδιο hdmi του egreat ειναι προδιαγραφων 1.3 ????:stupido2:

:a0210:-bye--bye-
Τελικα χθες καταφερε να παιξει μια χαρα χωρις να κανω τιποτα....... μονο που δεν ειχα υποτιτλους και ενω το σημα του ηχου ηταν dts hd o ενισχυτης ( pioneer lx 70)το εμφανιζε σαν dts -το καλωδιο hdmi του egreat ειναι προδιαγραφων 1.3 ????:stupido2:

Ίσως να φταίνε τα αρχεία που έχεις. Μπορείς να βάλεις τα χαρακτηριστικά κάποιου ενδεικτικά?

μερικα απο τα αρχεια που εχω ειναι 1.The.Death.And.Life.Of.Bobby.Z.2007.720p.BluRay.x264
2.Cleaner.2007.1080p.BluRay.DTS.x264-ESiR
3.Columbus.Day.2008.720p.BluRay.x264-CiNEFiLE
4.Righteous.Kill.2008.HDTV.720p
και πολλα αλλα.
Επισης ολoι οι υποτιτλοι ειναι σε srt.

To Righteous.Kill.2008.HDTV.720p το εχω και εγω .. και παιζει απροσκοπτα.

Να ρωτησω κατι ... για να βαλει κανεις το firmware του popcorn χρειαζεται οποσδηποτε να ειναι "δικτυωμενο" το egreat ... η γινεται και απλα με συνδεση πανω στο pc???

Status
Not open for further replies.