Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Να ρωτησω κατι ... για να βαλει κανεις το firmware του popcorn χρειαζεται οποσδηποτε να ειναι "δικτυωμενο" το egreat ... η γινεται και απλα με συνδεση πανω στο pc???
Μάλλον πρέπει να είναι δικτυωμένο, γιατί δίνεις διεύθυνση IP στο putty.

μερικα απο τα αρχεια που εχω ειναι 1.The.Death.And.Life.Of.Bobby.Z.2007.720p.BluRay.x264
2.Cleaner.2007.1080p.BluRay.DTS.x264-ESiR
3.Columbus.Day.2008.720p.BluRay.x264-CiNEFiLE
4.Righteous.Kill.2008.HDTV.720p
και πολλα αλλα.
Επισης ολoι οι υποτιτλοι ειναι σε srt.

2.Cleaner.2007.1080p.BluRay.DTS.x264-ESiR

Το εχω και παιζει οκ.

Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Μάλλον πρέπει να έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη συσκευή γιατί κι εγώ μετά από δοκιμή με καμιά 100αριά mkv είχα πρόβλημα μόνο με 2 (profile L5.0 2pass) αρχεία...

Μετά από πολύ καιρό που έχω το 31Β δοκίμασα να παίξω blue ray Rip.

Έχω ένα που έχει 9 διαφορετικούς ήχους και καμιά 10αριά υπότιτλους.

Σε ένα από τους υποκαταλόγους έχει τα 31 .mt2ts αρχεία από τα οποία το πέμπτο είναι 20GB και είναι η κυρίως ταινία ολόκληρη.

Όταν το παίζω μπορώ να αλλάξω τον ήχο που παίζει (ανάμεσα στις 9 γλώσσες), αλλά όταν πατάω το κουμπί των υποτίτλων μου βγάζει το ερωτηματικό. Πως μπορώ να ενεργοποιήσω τους υπότιτλους ?

Υπάρχει τρόπος να παίξει το rip ολόκληρο (να βγάζει τα menu κτλ) ?

Μετά από πολύ καιρό που έχω το 31Β δοκίμασα να παίξω blue ray Rip.

Έχω ένα που έχει 9 διαφορετικούς ήχους και καμιά 10αριά υπότιτλους.

Σε ένα από τους υποκαταλόγους έχει τα 31 .mt2ts αρχεία από τα οποία το πέμπτο είναι 20GB και είναι η κυρίως ταινία ολόκληρη.

Όταν το παίζω μπορώ να αλλάξω τον ήχο που παίζει (ανάμεσα στις 9 γλώσσες), αλλά όταν πατάω το κουμπί των υποτίτλων μου βγάζει το ερωτηματικό. Πως μπορώ να ενεργοποιήσω τους υπότιτλους ?

Υπάρχει τρόπος να παίξει το rip ολόκληρο (να βγάζει τα menu κτλ) ?

οχι, μενου δεν υποστηρίζονται. μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις τους υπότιτλους σε .srt αρχείο με ίδιο filename του .m2ts

Σημερα το πρωι περασα στο ΕGREAT B το νεο firmware.Tι δινει σε σχεση με το παλιο?ξερει καποις?

οχι, μενου δεν υποστηρίζονται. μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις τους υπότιτλους σε .srt αρχείο με ίδιο filename του .m2ts

Υπάρχει κάποιο tool για να τους κάνω extract από το BD rip που τους έχει ήδη μέσα (για να μην ψάχνω για συγχρονισμένους) ?

Το δοκίμασα και δεν παίζουν ούτε έτσι. Τζάπα ο χρόνος για το extract και το convert σε srt.

Το δοκίμασα και δεν παίζουν ούτε έτσι. Τζάπα ο χρόνος για το extract και το convert σε srt.
Τι ακριβώς εννοείς;.m2ts αρχεία με .srt υπότιτλους παίζουν μια χαρά,εφόσον είναι στον ίδιο φάκελο και με το ίδιο όνομα.Απλά ίσως δεν παίζει όλα τα m2ts που κυκλοφορούν.

όταν έχω mkv και srt με το ίδιο όνομα τότε οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά.

Τώρα που δοκίμασα m2ts και srt με το ίδιο όνομα τότε οι υπότιτλοι δεν μου παίζουν καθόλου.

όταν έχω mkv και srt με το ίδιο όνομα τότε οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά.

Τώρα που δοκίμασα m2ts και srt με το ίδιο όνομα τότε οι υπότιτλοι δεν μου παίζουν καθόλου.
Δεν δικαιολογείται.Δες αν είναι σωσμένοι σε ANSI και πάτα το κουμπί των υποτίτλων να δεις αν τους βλέπει.

παράξενο, το δοκίμασα και παίζουν μια χαρα

έχω το 00005.m2ts - κάνω copy στο ίδιο directory το 00005.srt - τους δείχνει κανονικα

Re: Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Δεν δικαιολογείται.Δες αν είναι σωσμένοι σε ANSI και πάτα το κουμπί των υποτίτλων να δεις αν τους βλέπει.
Οκ. Αυτό ήταν. Ήταν unicode το αρχείο.

Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Οκ. Αυτό ήταν. Ήταν unicode το αρχείο.

Ευχαριστώ.

Καλημερα

Μηπως μπορεις να εξηγησεις την διαδικασια που ακολουθησες ωστε να δεις τους υποτιλους γιατι και σε μενα ενω εχω ριπαρει το bd δεν μπορω να δω τους υποτιλους ειναι σε αλλο αρχειο απο τα m2ts?????

Καλημερα

Μηπως μπορεις να εξηγησεις την διαδικασια που ακολουθησες ωστε να δεις τους υποτιλους γιατι και σε μενα ενω εχω ριπαρει το bd δεν μπορω να δω τους υποτιλους ειναι σε αλλο αρχειο απο τα m2ts?????
Τους υπότιτλους που έχει ενσωματωμένους το m2ts αρχείο,δεν μπορείς να τους δεις.Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις (όπως στα dvix και τα mkv) εξωτερικούς υπότιτλους(συνήθως .srt) που θα τους μετονομάσεις ώστε να έχουν το ίδιο όνομα με το m2ts και να είναι κωδικοποιημένοι κατά ANSI.

Τους υπότιτλους που έχει ενσωματωμένους το m2ts αρχείο,δεν μπορείς να τους δεις.Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις (όπως στα dvix και τα mkv) εξωτερικούς υπότιτλους(συνήθως .srt) που θα τους μετονομάσεις ώστε να έχουν το ίδιο όνομα με το m2ts και να είναι κωδικοποιημένοι κατά ANSI.

Αυτο σημαινει οτι και να εχει το ριπαρισμενο bd ελληνικους υποτιλους πρεπει να βρω εξωτερικους ??

Status
Not open for further replies.