Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Nα σας κανω μια ερωτησουλα?Ειμαι υποψηφιος αγοραστης και δεν εχω καταλαβει ακομα τι γινεται με το DTS.
Ο ενισχυτης μου ΔΕΝ εχει hdmi (3ετιας αξιοπιστος pioneer 814k), πως θα ακουσω dts?Μπορω τον ηχο να ΜΗΝ τον δωσω απο την hdmi (η οποια θα παει κατευθειαν στην τηλεοραση) και να τον δωσω με ξεχωριστο καλωδιο?Coaxial η κατι αλλο?

Nα σας κανω μια ερωτησουλα?Ειμαι υποψηφιος αγοραστης και δεν εχω καταλαβει ακομα τι γινεται με το DTS.
Ο ενισχυτης μου ΔΕΝ εχει hdmi (3ετιας αξιοπιστος pioneer 814k), πως θα ακουσω dts?Μπορω τον ηχο να ΜΗΝ τον δωσω απο την hdmi (η οποια θα παει κατευθειαν στην τηλεοραση) και να τον δωσω με ξεχωριστο καλωδιο?Coaxial η κατι αλλο?

Μπορείς με οπτική ίνα. Αν έχει ο ενισχυτής είσοδο οπτικής ίνας είσαι οκ.

Καλησπέρα σε όλους....αν και off topic η ερώτηση και με ότι κίνδυνο κρύβει να με δείρετε...ripped blu ray ταινίες από μπορούμε να κατεβάσουμε?...πάω σαν τον κάβουρα λίγο πρώτα ψάχνω τις ταινίες και μετά το player...btw είμαι κι εγώ κλασικά μεταξύ egreat και popcourn.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Αυτο σημαινει οτι και να εχει το ριπαρισμενο bd ελληνικους υποτιλους πρεπει να βρω εξωτερικους ??

Εγώ έκανα extract αυτούς που είχε μέσα για να είναι συγχρονισμένοι σωστά με τα tsMuxeR (extract) & SupRip (OCR & save σε .srt), αλλά επειδή τα OCR τους δεν παίζουν σωστά με τα ελληνικά, έκανα και 1 ώρα ορθογραφικό έλεγχο με το χέρι.

Με άλλα λόγια δεν πρόκειτε να το ξανακάνω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Εγώ έκανα extract αυτούς που είχε μέσα για να είναι συγχρονισμένοι σωστά με τα tsMuxeR (extract) & SupRip (OCR & save σε .srt), αλλά επειδή τα OCR τους δεν παίζουν σωστά με τα ελληνικά, έκανα και 1 ώρα ορθογραφικό έλεγχο με το χέρι.

Με άλλα λόγια δεν πρόκειτε να το ξανακάνω.

Kαλημερα

Εχει πολυ δουλεια να ριπαρεις το bd μετα να το περασεις απο το ts muxer θελεις σιγουρα πανω απο μιαμιση ωρα νομιζα θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα οπως με απλα dvd μπορει στο μελλον να αλλαξουν τα δεδομενα .....-bye-

Εγώ μια φορά που ήθελα υπότιτλους για m2ts αρχείο βρήκα απλά τους αντίστοιχους για mkv από το δίκτυο...

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A)

Καλημερα

Τελικα αναγκαστηκα να το επιστρεψω πισω στο eshop γιατι μου ξανακανε παλι τα ιδια κολπα ( θελει πολλες προσπαθειες για να δει τα αρχεια video των dvds και bd ) χθες προσπαθουσα επι δυομιση για να ανοιξει δυο αρχεια :violent-smiley-030:
Ας ελπισω οτι θα βγαλω ακρη με το eshop..

γεια χαρα σε όλους, μολις πριν 2 μερες έγινα και εγω κάτοχος του Μ31Β το σεταρισα και έκανα οτι χρειαζοταν να μεταφέρω ταινιες και στην συνέχεια να τις βλέπω. ένα σημαντικό πρόβλημα για μένα είναι η διαχείριση των torrent και ειδικότερα απο τον greek-traker όπως διάβασε σε προυγούμενες σελίδες δεν τον υποστηρίζει ο client με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να μην ξεκινάνε τα torrent ή οταν ξεκινείσουν και για κάποιο λόγο σταματήσουν δεν ξαναξεκινάνε.
υπάρχει λύση σε αυτο το πρόβλημα??
αν υπάρχεί πια είναι??
με αναβαθμιση στο νέο firmware λυνεται??

ευχαριστώ εκ' των προτέρων

εκανα upgrade στο νεο firmare αλλα ο ηχος στα mp3 ηταν απαισιος και ξαναγυρισα πισω.εχει δοκιμασει καποιος αλλος?το προβλημα σε μενα ειναι σιγουρα το firmware.(συστημα ηχου:yamaha rx-v3800,bose,pioneer)

εκανα upgrade στο νεο firmare αλλα ο ηχος στα mp3 ηταν απαισιος και ξαναγυρισα πισω.εχει δοκιμασει καποιος αλλος?το προβλημα σε μενα ειναι σιγουρα το firmware.(συστημα ηχου:yamaha rx-v3800,bose,pioneer)

Έπετια από τη δική μου αναβάθμιση άλλαξε η κλίμακα της στάθμης έντασης που βγάζει το egreat. O χάλια ήχος οφειλόταν στη ρύθμιση υψηλής έντασης που είχε παραμείνει. Αν φέρεις τη στάθμη στο 0 δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα ήχου.

Μια ερωτησουλα να κάνω. Κατεβάζοντας αρχεία torrent τις περισσότερες φορές τα αρχεία είναι zip η rar με αποτέλεσμα να πρέπει να γίνει unrar η unzip και από το pc αν το κάνεις στα files της συσκευής κάνει παααρα πολύ ώρα. Μήπως υπάρχει δυνατότητα να γίνει αυτό απευθείας από την συσκευή? και αν ναι με ποιον τρόπο?
Ευχαριστώ.

Δεν νομιζω οτι το υποστηριζει αυτο το Egreat...
Μονο το XBMC υποστηριζει play κατευθειαν απο rar...
ειναι ενα απο τα λιγα μειονεκτηματα αυτων των player ... αν μπορουσε να περαστει XBMC στο Egreat θα ηταν οτι καλυτερο!

Παιδες , αντιμετωπισα ενα προβλημα με υποτιτλο σε ταινια ... ενω αναγνωρισε οτι υπαρχει αρχειο υποτιτλων στην ταινια δεν τους εμφανιζε ... Λετε να εχει να κανει με την κωδικοποιηση (ειναι ANSI) ???
... Να τους μετατρεψω σε UTF8 η δεν παιζει ρολο???

Σε ANSI τους θέλει...

Εφόσον έχεις διαλέξει ελληνικά για γλώσσα υποτίτλων στο μενού κάτι άλλο δεν πάει καλά με το συγκεκριμένο αρχείο (ίσως το όνομα ή ίσως κάποιος περίεργος χαρακτήρας...)

Στις ρυθμισεις εχω "Ελληνικα" , και ολες οι ταινιες παιζουν με υποτιτλους κανονικα ως τωρα. Τωρα που τσεκαρα το αρχειο παντως , σαν να εχεις δικιο ... ειναι πολυ μικρο και οι υποτιτλοι κοβονται απο καποια φαση και μετα!!! Ξανακατεβαζω νεους και θα δοκιμασω. Thanx.

Μπορεί κάποιος admin να το μετονομάσει σε κάτι που να περιέχει και το EG-M31Β μέσα ? πχ "Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31Β)"

Ο λόγος είναι ότι όσα έχουμε πει τα έχουμε πει έχοντας οι περισσότεροι το B και όλα ισχύουν και για το B (για να μπορούν να μας βρίσκουν οι καινούργιοι στο club).

Μια ερωτησουλα να κάνω. Κατεβάζοντας αρχεία torrent τις περισσότερες φορές τα αρχεία είναι zip η rar με αποτέλεσμα να πρέπει να γίνει unrar η unzip και από το pc αν το κάνεις στα files της συσκευής κάνει παααρα πολύ ώρα. Μήπως υπάρχει δυνατότητα να γίνει αυτό απευθείας από την συσκευή? και αν ναι με ποιον τρόπο?
Ευχαριστώ.

μπορείς να εγκαταστήσεις το Llink το οποιο έιτε τα ξεζιπάρει απαυθείας απο το ΝΜΤ έιτε (προτιμότερο) παίζει κατευθείαν απο το ζιπ μέσα.απλά ριχνεις τον υπότιτλο στο φάκελλο(ιδιο ονομα) και τρέχεις το llink.

http://lundman.net/wiki/index.php/Llink
εγώ ποσωπικά το τρέχω από ενα usb stick όποτε το χρειάζομαι,για να μην το έχω εγκαταστημένο πάντα.οτι οδηγιές και αρχεία χρειάζεσαι θα τα βρεις στο link

Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Χρόνια πολλά σε όλους.
Σύνδεσα ένα εξωτερικό DVD Player και ενώ το αναγνωρίζει και το εμφανίζει στη λίστα ως συσκευή δεν μπορεί να αναπαράγει τους δίσκους (backup αρχείων) που εισάγω. Το πλήκτρο του τηλεκοντρόλ eject δουλεύει. Να σημειώσω ότι δεν πρόκειται για external συσκευή αλλά για απλό PC Player που το έχω συνδέσει με αντάπτορα IDE2USB. Πρέπει να ορίσω κάτι στα jumper λέτε; Τι άλλο θα μπορούσε να φταίει;

καλημέρα και χρόνια πολλά,παιδιά.βγήκε ενα νέο πρόγραμμα σε συνεργασία με τον νεο transmission 141 final σε στυλ utorrent,το οποίο τρέχει στα windows και ελέγχει τα πάντα.πολύ έυκολο και γρήγορο.τα λινκ για τα project:

http://members.tele2.nl/ger.teunis/transmission/
http://code.google.com/p/transmisson-remote-gui/

Features:
* Native application for Windows and Linux (need Mac OS X version?)
* uTorrent-like interface
* Select files to download
* Choose files priority
* View details about connected peers
* Full information about each torrent
* Per torrent options
Screenshots

Παιδια καλησπερα και καλως ηρθα στην παρεα σας. Εχω παρει εδω και 1 βδομαδα το Μ32Β. Ολα καλα οταν αναπαραγω οτιδηποτε μεσα στον σκληρο του. Ομως εχω προβλημα αναπαραγωγης "σπασίματα" μέσω δικτύου ειτε ασύρματα, ειτε ενσύρματα, ειτε και απευθειας με καλωδιο ethernet στο pc σε μεγαλα mkv αρχεια οταν τα ανοιγω απο το egreat.(.....). Εχω περασει την τελευταια αναβαθμιση στο egreat οπως βεβαια εχω εγκαταστήσει και στο pc μου το myihome. Πιστευω να το εχει παρατηρησει και αλλος αλλιως μυριζομαι οτι ειναι προβληματικο. Μηπως να κανω γενικο reset στο egreat και να ξαναπερασω παλι το myihome?? μηπως η τελευταια αναβαθμιση ειναι προβληματικη στο streaming mkv αρχειων? Sorry που αναφερω εδω για το Μ32Β αλλα ειπα να το γράψω εδω γιατι πανω κατώ τα ιδια ειναι με το Μ31Β οποτε σκεφτηκα οτι κατι θα ξερετε μια που το Μ31Β ειναι εδω και μηνες στην αγορα ενω το Μ32Β μετράει μερες....

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.