Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B

Status
Not open for further replies.
Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Προσπάθησε να μεταφέρεις αρχείο από το PC σου στο egreat και δες με τι ταχύτητα φεύγει. Πρέπει να έχει τουλάχιστον 2MB/s.
Αν δεν τα πιάνει τότε κάτι παίζει με το δίκτυο.
Πάντως για να ξέρεις, από δίκτυο στο δικό μου τα παίζει όλα χωρίς καμία απολύτως διακοπή.

Ασυρματη μεταφορα 800ΚΒ/sec (egreat με στικακι usb - ασυρματο router - στικακι usb στο pc επισης)
Ενσυρματη μεταφορα (κατευθειαν με ethernet χωρις router) 2,9 MB/sec

επισης μεταφορα αρχειου με usb στο egreat 6,0MB/sec
τελος με καλωδιο serialATA απευθειας στον σκληρο μου 25ΜΒ/sec
πως σας φαινονται οι ταχυτητες μου γενικα?
μηπως τα χει παιξει τελικα το pc μου ??

Normal φαίνονται οι ταχύτητές σου, με εξαίρεση αυτή του eSATA. Έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερη, εκτός αν ο σκληρός του PC σου είναι παλιός ή σε άσχημη κατάσταση ή τρέχουν τίποτα τα Windows παράλληλα..

Παιδιά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος (πχ μέσω κάποιου software) ώστε να γίνει το egreat περισσότερο φιλικό και λειτουργικό; Δηλαδή να μπορείς να βάλεις bookmark σε μία ταινία ώστε να μην χρειάζεται να την ξεκινάς πάλι από την αρχή, να σου κάνει αλφαβητική αναζήτηση ταινίας κλπ όπως κάνουν τα κονσουμεραδια dvd με σκληρό δίσκο.
Διάβασα τα σχετικά με το juke box αλλά δεν κατάλαβα αν έχει τις παραπάνω δυνατότητες ή απλά σε πάει σε μία ταινία με link χωρίς να έχεις όμως τις παραπάνω δυνατότητες

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Καλημερα

Για μια ακομη φορα χρειαζομαι την βοηθεια σας.
Μπορω κατεβαζοντας απο τorrents ταινια bd σε μορφη χ264 να το δει το egreat η θα πρεπει να το μετατρεψω σε m2ts?????
Eαν γνωριζει κανεις

Όσοι χρησιμοποιείται το egreat για torrent τότε βάλτε το transmission 1.50beta.
Το έβαλα χθες και είδα πολύ μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα κατεβάσματος καθώς η προηγούμενη έκδοση 1.42 σερνόταν!

Παιδιά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος (πχ μέσω κάποιου software) ώστε να γίνει το egreat περισσότερο φιλικό και λειτουργικό; Δηλαδή να μπορείς να βάλεις bookmark σε μία ταινία ώστε να μην χρειάζεται να την ξεκινάς πάλι από την αρχή, να σου κάνει αλφαβητική αναζήτηση ταινίας κλπ όπως κάνουν τα κονσουμεραδια dvd με σκληρό δίσκο.
Διάβασα τα σχετικά με το juke box αλλά δεν κατάλαβα αν έχει τις παραπάνω δυνατότητες ή απλά σε πάει σε μία ταινία με link χωρίς να έχεις όμως τις παραπάνω δυνατότητες

Bookmarks όχι, αναζητήσεις ναι

Απάντηση: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

γεια χαρα σε ολους μολις το πηρα ειμαι στην δουλεια ακομα,πως μαθαινω την version του και εαν θελει αναβαθμιση και με ποιο τροπο το κανω? ευχαριστω.

Επίσης με το δεξί-αριστερό βελάκι πηγαίνει μπρος πίσω σε βήματα του μισού λεπτού.

Last edited:

seek time απο το remote control
Παιδιά μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Δεν αναφέρομαι για αναζήτηση μέσα στην ταινία αλλά για αναζήτηση στο δίσκο. Άμα έχεις πολλές ταινίες μέσα που μάλιστα το egreat στις δείχνει αλφαβητικά είναι δύσκολο να τις ψάχνεις με το page up & down.

Πέρα τούτου αναρωτιέμαι, κανείς δεν έχει εντοπίσει την ανάγκη να υπάρχει bookmark σε μια ταινία; Μήπως κάποιος έχει φτιάξει κάποιο ωραίο software που να μπορούμε να το εγκαταστήσουμε και να κάνουμε το egreat ποιο λειτουργικό; Οι κινέζοι πάντως μου απαντήσανε ότι κάτι τέτοιο δεν υποστηρίζεται. Επίσης σε ένα ξένο forum κάποιος είπε ότι αυτό (to bookmark δηλαδή) θα υποστηρίζεται σε μελλοντική έκδοση του firmware αλλα οι κινέζοι δεν μου είπαν κάτι τέτοιο..

Απάντηση: Re: Νέος media player (Egreat EG-M31A & EG-M31B)

Παιδια καλησπερα και καλως ηρθα στην παρεα σας. Εχω παρει εδω και 1 βδομαδα το Μ32Β. Ολα καλα οταν αναπαραγω οτιδηποτε μεσα στον σκληρο του. Ομως εχω προβλημα αναπαραγωγης "σπασίματα" μέσω δικτύου ειτε ασύρματα, ειτε ενσύρματα, ειτε και απευθειας με καλωδιο ethernet στο pc σε μεγαλα mkv αρχεια οταν τα ανοιγω απο το egreat.(.....). Εχω περασει την τελευταια αναβαθμιση στο egreat οπως βεβαια εχω εγκαταστήσει και στο pc μου το myihome. Πιστευω να το εχει παρατηρησει και αλλος αλλιως μυριζομαι οτι ειναι προβληματικο. Μηπως να κανω γενικο reset στο egreat και να ξαναπερασω παλι το myihome?? μηπως η τελευταια αναβαθμιση ειναι προβληματικη στο streaming mkv αρχειων? Sorry που αναφερω εδω για το Μ32Β αλλα ειπα να το γράψω εδω γιατι πανω κατώ τα ιδια ειναι με το Μ31Β οποτε σκεφτηκα οτι κατι θα ξερετε μια που το Μ31Β ειναι εδω και μηνες στην αγορα ενω το Μ32Β μετράει μερες....
Φυσικά και αναγκάστηκα να παρέμβω στο συγκεκριμένο μήνυμα όπου (.....).
Ισως χρειάζεται να υπενθυμίσω γιά μιά ακόμη φορά, ότι οποιαδήποτε αναφορά σε <κατεβάσματα> ταινιών ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ διά ροπάλου!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ.

Ίσως να εννοούσε όχι bookmarks, αλλά κάτι σαν chapters μέσα σε αρχείο video...

Όσο για τις αναζητήσεις, ένα λογισμικό τύπου jukebox είναι ότι πιο κοντινό σε αυτό. Εκεί τις έχει ταξινομημένες είτε ανά κατηγορίες ή ανά γράμμα κτλ κτλ..
Δες το σχετικό θέμα ή ψάξε στο δίκτυο για κάποιο βίντεο jukebox σε λειτουργία να δεις αν σου κάνει...

Καλημέρα και καλη εβδομάδα...
Χθές έκατσα (επιτέλους) και ''άλαξα'' το firmware του EG-M31B και το έκανα popcorn....
Είχα αγοράσει ομως και την καρτούλα για να διαβάζει DTS που τώρα μου είναι άχριστη...
Λοιπόν όποιος την θέλει την κάνω δώρο αρκεί
Α) να την χρησιμοποιήσει και να μην την πουλήσει και
Β) να μου στείλει PM
Θα τυρηθέι αυστηρή σειρά προτεραιότητας
Και πάλι καλημέρα.

Η καρτούλα για την αποδικοποιηση DTS μώλις δώθηκε στον χρήστη P_M_
παρακαλώ μην στελνετε αλλα μηνήματα αμα προκύψει κατι αλλο θα ενημερώσω...

Μια ερωτηση! Παρατηρησα οτι σε αρχεια avi οταν προχωρησω μπροστα σε καποιο σημειο της ταινιας αποσυχρονιζεται ο ηχος σε σχεση με την εικονα. Το εχει παρατηρησει κανεις, ή εχει προβλημα το δικο μου?
Συγκεκριμενα το κανει σε καποια αρχεια που εχουν ενσωματωμενους υποτιτλους. Εχω βρει ενα site φοβερο με πολλες ταινιες οι οποιες ομως εχουν ενσωματωμενους υποτιτλους! Και τωρα τι κανω? Αμαν πια αυτο το μηχανημα με εχει κουρασει! Δεν το αντεχω αλλο!Ολο προβληματα ειναι!

Status
Not open for further replies.