Νεος....Panasonic PT-AE2000

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Επισης καπου διαβασα οσον αφορα το smoothscreen οτι παλι υπαρχει , αλλα με διαφορετικη φιλοσοφια. Το ποσο δηλαδη επηρεαζει την εικονα ειναι μεταβλητο και γινεται σε μερη αυτης.
Σε σημεια "δυσκολα" ας πουμε , επενεργει αρκετα , ενω σε αντιστοιχα "ευκολα" επενεργει λιγο....
Παντα μου αφηναν αρνητικη γευση τα πολλα "ματζουνια", αλλα ειμαι περιεργος να δω πως δουλευει ( αν ισχυουν βεβαια αυτα που διαβασα ).

Εχεις φαει "σκαλωμα". Βρε δες τον πρωτα να δεις αν σου αρεσει....:flipout:

Εχεις φαει "σκαλωμα". Βρε δες τον πρωτα να δεις αν σου αρεσει....:flipout:

Άστο το παιδί ρέ.... Τι λύσαξες;
Νεκτάριε μην τον ακούς... Σ´αυτές τις περιπτώσεις το ταξίδι είναι πιό γλυκό απ' τον προορισμό...
icon12.gif

Άστο το παιδί ρέ.... Τι λύσαξες;
Νεκτάριε μην τον ακούς... Σ´αυτές τις περιπτώσεις το ταξίδι είναι πιό γλυκό απ' τον προορισμό...
icon12.gif

Πες τα ρε Μπάμπη. Μετά θα ξενερώσω το ξέρω :smash:

Κι εγώ καλά πράγματα διαβάζω... αλλά αυτό το "If the presentation were made to look like a batcave, I'm sure even a CRTer projector user would be pleased." μήπως είναι λιγάκι υπερβολικό;

E καλα. Πρωτη φορα διαβαζεις "σαλτσες"? Τα κανουν οι reviewer αυτα για να τους θυμασαι !!:flipout:

Στον τελευταιο ΗΧΟ γραφει μια τιμη για το μηχανημα στα 2500ευρω . Ισχυει η ειναι λαθος ????? Ξερει κανεις ?

Re: Απάντηση: Νεος....Panasonic PT-AE2000

Στον τελευταιο ΗΧΟ γραφει μια τιμη για το μηχανημα στα 2500ευρω . Ισχυει η ειναι λαθος ????? Ξερει κανεις ?

Κάπου εκεί θα παίζει. Σε σχετική παρουσίαση σε άλλο forum αναφέρεται τιμή γύρω στα 2600 .

Και άλλο ένα review που θα μας βοηθήσει στην σύγκριση μεταξύ Epson και Panny