Νέος Πνευμονολόγος στη παρέα!!!

more peers

AVClub Fanatic
24 April 2009
20,166
Αθήνα
Ένα από τα καλύτερα παιδιά του Forum και πολύ καλός φίλος σήμερα είδε τους κόπους του να ανταμοίβονται.

Συγχαρητήρια στον Opsim!!!

Μόνο να φανταστώ μπορώ τη χαρά σου.

Πάνο σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία και να τιμήσεις τον όρκο που έδωσες - προσωπικά είμαι σίγουρος γι' αυτό!!!

:party::party:

:award::ernaehrung004: :ADFADF1:

Πολλά συγχαρητήρια Πανούλη!!!:ernaehrung004:

Εμείς, βέβαια, θα τα πούμε και από κοντά, όπως πάντα τρίο με τον άλλον που σ' ''έδωσε'' στεγνά στο φόρουμ σήμερα.

Πάντα με υγεία και δύναμη εύχομαι!!!

Συγχαρητήρια φίλε μου,και καλή σταδιοδρομία σου ευχομαι.....
Πάντα να χεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου,οτι αυτό που κανεις είναι λειτούργημα και οχι.....
Σιδεροκέφαλος.-bye-

Συγχαρητήρια Πάνο!!:SFGSFGSF:

Θα σε χρειαστούμε σύντομα μάλλον εμείς οι καπνιστές, να μας εξηγήσεις τί είναι αυτή η άσπρη σκιά στην ακτινογραφία θώρακος:D:D

Συγχαρητήρια συνάδελφε.:ernaehrung004:Η Χαρά μου ειναι μεγάλη.
Αν και οι εξετάσεις τής ειδικότητας αποτελούν μιά τυπική επικύρωση τών ήδη εξαίρετων γνώσεων πού διαθέτεις,έφυγε ένας βραχνάς απο πάνω σου.
Καλή σταδιοδρομία,άν και είμαι βέβαιος πώς θα τά καταφέρεις,γιατί το ήθος σου ειναι δεδομένο και σέβεσαι και κάποιες ξεχασμένες απο πολλούς έννοιες οπως η ´Σχέση ιατρού-ασθενούς´,πού έχει μετατραπεί σέ ´ταχύ ξεπέταγμα´...

:worshippy::worshippy:

Ελπίζω νά σέ χρειαστώ μόνον γιά καμιά ψιλοβρογχίτιδα το πολύ.:flipout::flipout:

Άντε και ένα καλό νέο σήμερα....και από μένα, μέσα από τις δοκιμασίες σου εύχομαι στο τέλος να απολαμβάνεις την ευτυχία και το χαμόγελο των ασθενών σου.

Συγχαρητήρια συνάδελφε.:ernaehrung004:Η Χαρά μου ειναι μεγάλη.
Αν και οι εξετάσεις τής ειδικότητας αποτελούν μιά τυπική επικύρωση τών ήδη εξαίρετων γνώσεων πού διαθέτεις,έφυγε ένας βραχνάς απο πάνω σου.
Καλή σταδιοδρομία,άν και είμαι βέβαιος πώς θα τά καταφέρεις,γιατί το ήθος σου ειναι δεδομένο και σέβεσαι και κάποιες ξεχασμένες απο πολλούς έννοιες οπως η ´Σχέση ιατρού-ασθενούς´,πού έχει μετατραπεί σέ ´ταχύ ξεπέταγμα´...

:worshippy::worshippy:

Άσε τα δακρύβρεχτα για μπουγέλωμα άνοιξε το νήμα...:Banane0:

Έδώ βλέπεται τον Πάνο με το εγγόνι του.

mpougelo-farsa.preview.jpg

http://www.misterfun.gr/files/images/mpougelo-farsa.preview.jpg Α! Ξέχασα καπνίζει σα φουγάρο...:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Νέος Πνευμονολόγος στη παρέα!!!

Εμείς, βέβαια, θα τα πούμε και από κοντά, όπως πάντα τρίο με τον άλλον που σ' ''έδωσε'' στεγνά στο φόρουμ σήμερα.

Τον αθεόφοβο!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ πολύ όλους σας!

Πάνο και επισήμως τα συγχαρητήριά μου .... :SFGSFGSF:

Ήρθε η ώρα να κάνεις πράξη αυτό που λες στους περισσότερους ασθενείς σου !!!!! :D