Νεος PS3 Media Server

Ρε παιδιά εμένα εκτός απο το interface του προγράμματος δεν μου εμφανίζει και τους υπότιτλους (ελληνικά).
Η γραμματοσειρά ISO-8859-7 είναι ήδη εγκατεστημένη αλλα ελληνικά δεν.....
Καμια ιδέα?

Είναι η ν. 1.04 ( δεν ξέρω ποιο build)
και το τρέχω σε windows 2003 R2
καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Για να σε βοηθήσουμε πρέπει να είσαι πιο συγκεκριμένος!

Τρέχεις με τις default ρυθμίσεις του PMS χωρίς καμία αλλαγή?
Να υποθέσω πως το αρχείο των υπότιτλων είναι srt και πως έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο video!!!
Σου εμφανίζει υπότιτλους αλλά με λάθος χαρακτήρες ή μηπως δεν σου εμφανίζει καθόλου?

Για αρχή επέλεξε από τις ρυθμίσεις του προγράμματος το autoload srt καθώς και την cp1253 γραμματοσειρά. Κατόπιν από το φάκελο #transcode# επέλεξε σαν κωδικοποιητή τον MEncoder. Θα πρέπει να σου εμφανίζει το αρχείο (μεταξύ άλλων) filename.avi[MEncoder][subtitle dound].

Τρέξε την επιλογή και ανέφερε!

Eνα πρόβλημα θα ήθελα να αναφέρω,ενώ έπαιζαν κανονικά κάποια μουσικά αρχεία FLAC που έχω μετατρέποντας τα φυσικά ο PS3 Media Server, σε PCM
τώρα δοκίμασα την έκδοση 1.04 αλλά σε όλες τις περιπτώσεις μου βγάζει μήνυμα το PS3 : file not supported.
Eχω βάλει και τις 3 επιλογές που έχει στα audio settings αλλα τίποτα.
Eχει κανείς καμμιά ιδέα????????
Ευχαριστώ.:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Νεος PS3 Media Server

Eνα πρόβλημα θα ήθελα να αναφέρω,ενώ έπαιζαν κανονικά κάποια μουσικά αρχεία FLAC που έχω μετατρέποντας τα φυσικά ο PS3 Media Server, σε PCM
τώρα δοκίμασα την έκδοση 1.04 αλλά σε όλες τις περιπτώσεις μου βγάζει μήνυμα το PS3 : file not supported.
Eχω βάλει και τις 3 επιλογές που έχει στα audio settings αλλα τίποτα.
Eχει κανείς καμμιά ιδέα????????
Ευχαριστώ.:grinning-smiley-043

Είναι πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με την έκδοση του MEncoder ή του flac στην 1.04! Δοκίμασε να βάλεις το FFmpeg Audio ή το Audio High Fidelity ως πρώτη επιλογή!
Aν έχεις κρατημένη την 1.03 δοκίμασε να αλλάξεις το flac.exe με αυτό της παλιότερης έκδοσης που δούλευε!
Εγώ για αυτό το λόγο κρατώ σε backup όλες τις εκδόσεις του PMS για να αποφεύγω τέτοια προβλήματα μέχρι να γίνει σταθερότερο σαν πρόγραμμα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεος PS3 Media Server

Είναι πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με την έκδοση του MEncoder ή του flac στην 1.04! Δοκίμασε να βάλεις το FFmpeg Audio ή το Audio High Fidelity ως πρώτη επιλογή!
Aν έχεις κρατημένη την 1.03 δοκίμασε να αλλάξεις το flac.exe με αυτό της παλιότερης έκδοσης που δούλευε!
Εγώ για αυτό το λόγο κρατώ σε backup όλες τις εκδόσεις του PMS για να αποφεύγω τέτοια προβλήματα μέχρι να γίνει σταθερότερο σαν πρόγραμμα!

Τελικά ,έβαλα την 1.03 και είναι όλα οκ.
Αρα το πρόβλημα είναι στην 1.04 με την οποια έκανα όλους τους συνδυασμους αλλα τίποτα.
Μπορώ να αντικαταστησω μόνο το flac.exe??????
Θα το δοκιμασω και αυτό.
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Και ´γω έχω πρόβλημα με τα flac στην 1.04 τώρα που το δοκίμασα!
Θα δοκιμάσω να αλλάξω τα αρχεία μεταξύ εκδόσεων μήπως και βρώ "τις πταίει" !!!

Απάντηση: Re: Νεος PS3 Media Server

Και ´γω έχω πρόβλημα με τα flac στην 1.04 τώρα που το δοκίμασα!
Θα δοκιμάσω να αλλάξω τα αρχεία μεταξύ εκδόσεων μήπως και βρώ "τις πταίει" !!!

Το δοκίμασα αλλά δεν τα παίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εχω την εντύπωση ότι η καλύτερη έκδοση που έχει βγάλει ο δημιουργός του PS3 Media server είναι η 1.03, μάλλον πρέπει να μείνουμε σ'αυτην.:computer::award:

Last edited:
Να ρωτήσω κάτι, επειδή το Ps3 είναι με wireless και δεν έχω ethernet στα .mkv προφανώς κολλάει. Αν το κανω copy στο Ps γίνεται να το δω χωρίς κολλήματα μετά? (να κάνει stream μόνο την αποκωδικοποίηση και να χω το mkv στο σκληρό..)

Απάντηση: Re: Νεος PS3 Media Server

Να ρωτήσω κάτι, επειδή το Ps3 είναι με wireless και δεν έχω ethernet στα .mkv προφανώς κολλάει. Αν το κανω copy στο Ps γίνεται να το δω χωρίς κολλήματα μετά? (να κάνει stream μόνο την αποκωδικοποίηση και να χω το mkv στο σκληρό..)

Aν το βάλεις μέσα στο σκληρό του PS3 ,τότε θα παιζει κανονικά δεν θα χρειάζεται το server αφού ούτως η άλλως θα έχει μετά μορφή συμβατή με το PS3.

Το αποκωδικοποιεί αυτόματα και το αποθηκεύει σε άλλο φορμά κατά τη μεταφορα?? και με τα subs τι γίνεται? (οχι embeded, srt ξεχωριστό)

Το αποκωδικοποιεί αυτόματα και το αποθηκεύει σε άλλο φορμά κατά τη μεταφορα??

ΝΑΙ
..................................................

και με τα subs τι γίνεται? (οχι embeded, srt ξεχωριστό)

Aυτό δεν το έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω ότι δεν θα εχεις πρόβλημα.

Το αποκωδικοποιεί αυτόματα και το αποθηκεύει σε άλλο φορμά κατά τη μεταφορα?? και με τα subs τι γίνεται? (οχι embeded, srt ξεχωριστό)

Το PMS αποκωδικοποιεί αρχεία video με υπότιτλους σε μορφή mpeg2 και ενσωματώνει τους υπότιτλους είτε το βλέπεις τη στιγμή που γίνεται transcode είτε το κάνεις copy!!! Είναι ακριβώς το ίδιο και στις δύο περιπτώσεις!

Ρε παιδιά το έχω βάλει να κάνει copy το Lost e05 (.mkv 1 giga και κάτι) και εδώ και 10 λεπτά πήγε απ' το 0 στο 1% και κάτω απ το αρχείο λέει 94GB.....

WTF!!! :stupid: :elefant:

Με ethernet καλώδιο θα μπορεί να παίξει 720p??

Γιατί με το copy και τα 94gb δε βγαίνει άκρη..... Θέλω να δωωωω LooOoooOooOST :P

Με ethernet καλώδιο θα μπορεί να παίξει 720p??

Γιατί με το copy και τα 94gb δε βγαίνει άκρη..... Θέλω να δωωωω LooOoooOooOST :P

Προφανώς δεν έχεις επιλέξει Enable transcoded video copy on PS3 το οποίο βρίσκεται στο tab Navigation/Share settings. Την επιλογή αυτή θα την βρείς ΜΟΝΟ στην έκδοση 1.04 και όχι στις προηγούμενες! Η αντιγραφή θα σου πάρει από μερικά λεπτά μέχρι και 1 ώρα για ένα 45λεπτο του Lost, ανάλογα με τον υπολογιστή που έχεις. Αν έχεις διπήρηνο επεξεργαστή προτείνω να την δεις χωρίς αντιγραφή γιατί λογικά το cofiguration σου είναι επαρκές για αβίαστη αναπαραγωγή!
Αλλιώς copy!!!

Αν έχεις διπήρηνο επεξεργαστή προτείνω να την δεις χωρίς αντιγραφή γιατί λογικά το cofiguration σου είναι επαρκές για αβίαστη αναπαραγωγή!
Αλλιώς copy!!!

Το πρόβλημα, προφανώς, δεν είναι στην επεξεργαστική ισχύ του PCιού (Quad core).

Το θέμα είναι ότι το PS3 είναι over wireless και τα 54mbps του απλά δεν επαρκούν για τη μεταφορά των δεδομένων του .mkv.....

Το πρόβλημα, προφανώς, δεν είναι στην επεξεργαστική ισχύ του PCιού (Quad core).

Το θέμα είναι ότι το PS3 είναι over wireless και τα 54mbps του απλά δεν επαρκούν για τη μεταφορά των δεδομένων του .mkv.....

Με καλώδιο θα είσαι OK αλλά και το copy είναι μια λύση αν μπορείς να περιμένεις. Εναλλακτικά δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις χαμηλότερη ποιότητα. Μπορεί να σου δουλέψει για 1280Χ720 αν έχεις καλό σήμα!

Ρε παιδιά το έχω βάλει να κάνει copy το Lost e05 (.mkv 1 giga και κάτι) και εδώ και 10 λεπτά πήγε απ' το 0 στο 1% και κάτω απ το αρχείο λέει 94GB.....

WTF!!! :stupid: :elefant:

off topic: Επειδή έτυχε να δω και γω εχθές το lost :grinning-smiley-043 σε 720p, η πιο γρήγορη μέθοδος είναι με mkv2vob σε avchd-usb. 10 sec υπόθεση, και με υπότιτλους κατ'επιλογή...

Και ποιό Output File Extension επιλέγω στο mkv2vob?

edit: Εντάξει το βρήκα... (.m2ts)

Last edited:
Και ποιό Output File Extension επιλέγω στο mkv2vob?

edit: Εντάξει το βρήκα... (.m2ts)

Όταν επιλέγεις AVCHD-USB, δεν έχει σημασία ποιό extension έχεις επιλεγμένο γιατί φτιάχνει ένα folder. Το folder αυτό μετά το αντιγράφεις σε ένα usb stick ή σκληρό δίσκο (στο top folder), και ο κοτσάρεις στο ps3.

Ναι.. Όντως.. Το συνειδητοποίησα μετά.

Πως γίνεται όμως να έχω παραπάνω από 1 ταινίες στο φλασάκι...? Αφού το \\AVCHD\BDMV πρέπει να είναι μοναδικό...