Νεος PS3 Media Server

Απάντηση: Re: Νεος PS3 Media Server

Λοιπόν τελικά τα flac αναπαράγονται τέλεια!!!
Η αναπαραγωγή των audio γίνεται ελαφρώς πιό γρήγορα από πριν!
Η αναπαραγωγή web content γίνεται απροβλημάτιστα!!!
Ο χειρισμός των υποτίτλων (external) είναι άριστος (στοn MEncoder)!!!
Αντιγράφουμε (copy) πλέον χωρίς πρόβλημα ταχύτερα από πριν χωρίς να χρειάζεται κάποια επιλογή στο PMS!!!
O Mencoder είναι σαφώς ταχύτερος στο transcoding και έτσι πλέον ένας μονοπύρηνος επεξεργαστής καταφέρνει περισσότερα από ότι πριν σε ένα 720 mkv. Το 1080 παρόλα αυτά απαιτεί πολυπήρυνο!!!!

To PMS βρίσκεται ένα σκαλοπάτι παραπάνω από τις προηγούμενες εκδόσεις
Την έκδοση 1.10.1 την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους!!!

Για λίγο που την δοκίμασα την 1.10.1 πρέπει να πετάει.:a0210::a0210::a0210::a0210:
Τhanks

Με ενα powerline στα 85mbps (αν υποθεσουμε οτι θα πιασει καλη ταχυτητα) θα βλεπω ανετα 720p?

Γιατι τωρα με το wireless δεν γινεται δουλεια...

καλησπερα ολα οκ κ απο μενα που τελικα εκανα συνδεση!!!!!

η νεα εκδοση του media server χρειαζεται αλλες ρυθμισεις η ολα τα ιδια???

επισης που την βρισκουμε???

καλησπερα ολα οκ κ απο μενα που τελικα εκανα συνδεση!!!!!

η νεα εκδοση του media server χρειαζεται αλλες ρυθμισεις η ολα τα ιδια???

επισης που την βρισκουμε???

Για το αρχείο δες στην προηγούμενη σελίδα, στο post 352. Κατα τα άλλα παίζει κανονικά χωρίς να χρειαζεται να αλλάξεις κάτι στα settings.

καλησπέρα σε όλους

μιας και δεν έχω ξαναγράψει στο thread να ευχαριστήσω όλους που ασχοληθήκατε με το πρόγραμμα και μοιραστήκατε τοις γνώσεις εδώ για να μάθουμε και οι υπόλοιποι:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

μετά από 37 σελίδες διάβασμα εχτές σήμερα έκανα το πρώτο test και (δεν το περίμενα μιας και είχα δοκίμασε αρκετά παλιότερα με ένα άλλο και δεν είχα κατεφέρει και πολλά)όλα πήγαν ρολοι

το εργαλείο παίζει τα πάντα.δοκίμασα divx,avi,mkv και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι έπαιξε και iso αλλα ακόμα και ts από dvd

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!!!!

με λίγο ψάξιμο κατάφερα να δω 1080p χωρίς σπασίματα σε ήχο αλλα και εικόνα

να αναφέρω ότι έγινε test σε τοπικό δίκτυο 10/100 με ένα Linksys wag200g και καλώδιο ethernet FTP (όχι UTP ) cat6 για το ps3 γύρο στα 25 μετρα,PC με intel core two duo 6600 (vista ultimate)και ένα laptop με intel core two duo 7500 (vista ultimate)

δεν έχω δοκιμάσει ακόμα wireless για να σας πω για τα 1080p αν θα τα κατεφέρει το δίκτυο μου αλλα δεν το νομίζω μιας και τσακίζει πραγματικά όλο το bandwith αλλα και οι intel βαράνε κοφτές με 4GB μνήμη ο καθένας τους (ο δε 6600 του desktop στα 1033mghz συγχρονισμένες οι μνήμες )

και πάλι ευχαριστώ σε όλους :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043 και για ότι διευκρινίσει απλά κτυπήστε να μοιραστώ και εγώ ότι μπορώ -bye-

Με ενα powerline στα 85mbps (αν υποθεσουμε οτι θα πιασει καλη ταχυτητα) θα βλεπω ανετα 720p?

Γιατι τωρα με το wireless δεν γινεται δουλεια...

Με την 1.10.1 πρακτικά μπορείς να δεις 720 και σε ασύρματο δίκτυο αν κάνεις μια μικρή παραχώρηση στην ποιότητα (πραγματικά πολύ μικρή). Ρυθμίζεις αρχικά σε
α) keyint=3:vqscale=2:vqmin=3 /* Good quality */
ή σε
β) keyint=25:vqmax=5:vqmin=2 /* Good quality for HD Wifi Transcoding */
Αν δεν είναι εξαιρετικά απαιτητικό το αρχείο θα το δεις απροβλημάτιστα!
Προσοχή! Όσο υποβαθμίζουμε την ποιότητα και μειώνουμε το bitrate τόσο επιβαρύνουμε τον επεξεργαστή! Όλα είναι θέμα ισορροπίας!

Προσωπικά βλέπω 720 και σε ασύρματο με μονοπύρηνο αλλά με υποβάθμιση ποιότητας. Το powerline θα σου δώσει λίγο bandwidth ακόμη αλλά σε καμιά περίπτωση 85. Ίσως ένα 20-30 !!!

Last edited:
Με επιλεγμενη την ρυθμιση για την υποστηριξη πολυπηρυνων επεξεργαστων για Η,264 και την ποιοτητα στο keyint=25:vqmax=5:vqmin=2 /* Good quality for HD Wifi Transcoding * καταφερα και ειδα 720p με υποτιτλους!!

Να σαι καλα xamurabi:grinning-smiley-043

εγκατεστησα την τελευταια εκδοση...

κλικαρω στο εικονιδιο της εφαρμογης αλλα δεν ανοιγει...

ξερουμε κατι???

υγ. εχω win xp...

Απάντηση: Re: Νεος PS3 Media Server

εγκατεστησα την τελευταια εκδοση...

κλικαρω στο εικονιδιο της εφαρμογης αλλα δεν ανοιγει...

ξερουμε κατι???

υγ. εχω win xp...
Κατ'αρχήν έχεις εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση JAVA στο PC σου?

καλησπέρα και από εμένα.Προσπαθώ να το κατεβάσω ειτε κατευθείαν ή με δεξί κλικ αποθήκευση ως και στις δυο περιπτώσεις σταματάει γύρω στο 3.4mb πορεί κάποιος να βοηθήσει Ευχαριστώ

καλησπέρα και από εμένα.Προσπαθώ να το κατεβάσω ειτε κατευθείαν ή με δεξί κλικ αποθήκευση ως και στις δυο περιπτώσεις σταματάει γύρω στο 3.4mb πορεί κάποιος να βοηθήσει Ευχαριστώ

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ αρχικά!
Δοκίμασε έναν download manager για να το κατεβάσεις.
Εγώ χρησιμοποιώ σαν browser το firefox και DownThemAll σαν download manager!!!

Παρεπιπτόντως κυκλοφόρησε η νέα έκδοση 1.10.51 με μικρές βελτιώσεις και bugfixes

Changelog:

- Fixes:

Regression in FLAC playback
Fixed subtitles font detection on Windows
Flaw in the transcode/remux buffer, in some cases, the video stopped after a few minutes
Cache bug when streaming web medias
Duplicate items issue on Linux
Upnp alive message sent sooner at the start of the server

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Νεος PS3 Media Server

Κατ'αρχήν έχεις εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση JAVA στο PC σου?

την εγκατεστησα ξανα...

τιποτα...

παταω το εικονιδιο του προγραμματος στην επιφανεια εργασιας, δειχνει οτι θα φορτωσει και εξαφανιζει σε 2-3 δευτερολεπτα την κλεψυδρα χωρις να κανει μετα ΤΙΠΟΤΑ απολυτως...

μετα απο ενα update στην τελευταια εκδοση στο PS3 οι υποτιτλοι βγαινουν κινεζικα. Γνωριζει καποιος κατι;;;;

ααα... καλως σας βρηκα!!!!!

την εγκατεστησα ξανα...

τιποτα...

παταω το εικονιδιο του προγραμματος στην επιφανεια εργασιας, δειχνει οτι θα φορτωσει και εξαφανιζει σε 2-3 δευτερολεπτα την κλεψυδρα χωρις να κανει μετα ΤΙΠΟΤΑ απολυτως...

Μήπως μετά την προσπάθεια υπάρχει στο taskbar σου (κάτω δεξιά) ένα πράσινο τρίγωνο εικονίδιο? Αν ναι κάνε αριστερό κλίκ πάνω του!

μετα απο ενα update στην τελευταια εκδοση στο PS3 οι υποτιτλοι βγαινουν κινεζικα. Γνωριζει καποιος κατι;;;;

ααα... καλως σας βρηκα!!!!!

Καλώς ήλθες!

Για κοίτα λίγο την κωδικοποίηση στο transcode settings/subtitle codepage!
Πρέπει να είναι cp1253 για να βλέπεις ελληνικούς χαρακτήρες!

Καλώς ήλθες!

Για κοίτα λίγο την κωδικοποίηση στο transcode settings/subtitle codepage!
Πρέπει να είναι cp1253 για να βλέπεις ελληνικούς χαρακτήρες!

ευχαριστω φιλε... παραλιγο να μου σπασει τα νευρα!!!

Last edited by a moderator:

Μήπως μετά την προσπάθεια υπάρχει στο taskbar σου (κάτω δεξιά) ένα πράσινο τρίγωνο εικονίδιο? Αν ναι κάνε αριστερό κλίκ πάνω του!

οχι δεν υπαρχει τετοιο εικονιδιο...:violent-smiley-030:

οχι δεν υπαρχει τετοιο εικονιδιο...:violent-smiley-030:

Στο Program Files/PS3 Media Server υπάρχει ένα αρχείο debug.log

Διέγραψέ το και μετά ξανατρέξε το πρόγραμμα. Αν δεν σου τρέξει το PMS τότε το νέο debug.log άνοιξέ το και πέρασε μας τα περιεχόμενά του για να δούμε τι τρέχει!