Νεος PS3 Media Server

καλησπερα παιδες,

χρειαζομαι τη βοηθεια σας!

το προγραμμα το ειχα χρησιμοποιησει 1-2 φορες κ λειτουργουσε.

μετα απο καιρο ειπα να το ξαναχρησιμοποιησω σημερα αλλα οταν βρισκω τα αρχεια βιντεο στο PS3 μεσα στο φακελλο TRANSCODE, μου βγαζει μηνυμα "no tracks found"

τι εχει γινει?πως θα το διορθωσω?

τι δεν κανω καλα?

[main] TRACE 23:43:49.866 Starting Java PS3 Media Server v1.10.51
[main] TRACE 23:43:49.866 by shagrath / 2008-2009
[main] TRACE 23:43:49.866 http://ps3mediaserver.blogspot.com
[main] TRACE 23:43:49.866 http://code.google.com/p/ps3mediaserver
[main] TRACE 23:43:49.866
[main] TRACE 23:43:49.866 Java 1.6.0_13-Sun Microsystems Inc.
[main] TRACE 23:43:49.866 OS Windows XP x86 5.1
[main] TRACE 23:43:49.866 Encoding: Cp1253
[main] TRACE 23:43:49.881 Temp folder: C:\DOCUME~1\dimitris\LOCALS~1\Temp\javaps3media
[main] TRACE 23:43:49.881 AVISynth not found! Transcoder profile AviSynth/FFmpeg will not be used!
[main] TRACE 23:43:49.881 Registering transcoding engine FFmpeg Audio
[main] TRACE 23:43:49.897 Registering transcoding engine MEncoder
[main] TRACE 23:43:49.897 AVISynth not found! Transcoder profile Avisynth/MEncoder will not be used!
[main] TRACE 23:43:49.897 Registering transcoding engine MPlayer Audio
[main] TRACE 23:43:49.897 Registering transcoding engine MEncoder Web
[main] TRACE 23:43:49.897 Registering transcoding engine MPlayer Video Dump
[main] TRACE 23:43:49.897 Registering transcoding engine MPlayer Web
[main] TRACE 23:43:49.897 Registering transcoding engine TsMuxer
[main] TRACE 23:43:49.897 Registering transcoding engine Audio High Fidelity
[main] TRACE 23:43:49.897 Executable of transcoder profile VideoLan Audio Streaming not found!
[main] TRACE 23:43:49.897 Executable of transcoder profile VideoLan Video Streaming not found!
[main] TRACE 23:43:49.913 Registering transcoding engine FFmpeg DVR-MS Remux
[main] TRACE 23:43:49.913 Registering transcoding engine Raws Thumbnailer
[main] TRACE 23:43:49.913 AviSynth in not installed ! You cannot use avsmencoder as transcoding engine !
[main] TRACE 23:43:50.194 Scanning network interface eth0 / Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller - Packet Scheduler Miniport
[main] TRACE 23:43:50.194 Using forced address 192.168.1.150
[main] TRACE 23:43:50.194 Created socket: /192.168.1.150:5001
[Thread-5] TRACE 23:43:50.194 Starting DLNA Server on host 192.168.1.150 and port 5001...
[main] TRACE 23:43:50.194 Sending ALIVE...
[main] TRACE 23:43:50.209 Using following UUID: dc7bee1f-077f-3e0e-8f76-47c96fff7a2c
[main] TRACE 23:43:50.209 java.net.BindException: Cannot assign requested address: Datagram send failed
[main] TRACE 23:43:50.209 at java.net.PlainDatagramSocketImpl.send(Native Method)
[main] TRACE 23:43:50.209 at java.net.DatagramSocket.send(Unknown Source)
[main] TRACE 23:43:50.209 at net.pms.network.UPNPHelper.sendMessage(UPNPHelper.java:167)
[main] TRACE 23:43:50.209 at net.pms.network.UPNPHelper.sendAlive(UPNPHelper.java:98)
[main] TRACE 23:43:50.209 at net.pms.PMS.init(PMS.java:412)
[main] TRACE 23:43:50.209 at net.pms.PMS.get(PMS.java:865)
[main] TRACE 23:43:50.209 at net.pms.PMS.main(PMS.java:927)

@dimmer

Γιατί ψάχνεις στο #transcode# δεν σου εμφανίζει τα αρχεία στο root? Είσαι σίγουρος πως ψάχνεις αρχεία video στο σωστό μενού (video) του PS3 και όχι σε κάποιο άλλο (πχ. music, photo κλπ) ?

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.
Ποιό το πρόβλημά σου ακριβώς. Από το log υποθέτω πως δεν βλέπεις τον PMS στο PS3!!! Τι σύνδεση χρησιμοποιείς ενσύρματη ή ασύρματη και ποιά ακριβώς η συνδεσμολογία?.

Ο PMS πάντως επιχειρεί να συνδεθεί μέσω της gigabit κάρτας που έχεις αλλά χωρίς επιτυχία!

Η διεύθυνση 192.168.1.150 είναι του υπολογιστή που "τρέχει" τον PMS?!

Σίγουρα κάτι τρέχει με το δίκτυό σου, όπως αυτό δηλώνεται και αναγνωρίζεται από τον PMS. Δεν φαίνεται να είναι δύσκολο στην επίλυσή του το πρόβλημα!!!

@dimmer

Γιατί ψάχνεις στο #transcode# δεν σου εμφανίζει τα αρχεία στο root? Είσαι σίγουρος πως ψάχνεις αρχεία video στο σωστό μενού (video) του PS3 και όχι σε κάποιο άλλο (πχ. music, photo κλπ) ?

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.
Ποιό το πρόβλημά σου ακριβώς. Από το log υποθέτω πως δεν βλέπεις τον PMS στο PS3!!! Τι σύνδεση χρησιμοποιείς ενσύρματη ή ασύρματη και ποιά ακριβώς η συνδεσμολογία?.

Ο PMS πάντως επιχειρεί να συνδεθεί μέσω της gigabit κάρτας που έχεις αλλά χωρίς επιτυχία!

Σίγουρα κάτι τρέχει με το δίκτυό σου, όπως αυτό δηλώνεται και αναγνωρίζεται από τον PMS. Δεν φαίνεται να είναι δύσκολο στην επίλυσή του το πρόβλημα!!!

ενσυρματη συνδεση απο μια θυρα του μοντεμ/ρουτερ.
η διεύθυνση 192.168.1.150 ειναι του pc manual περασμενη και αλλαζοντας την αρχικη στο μενου του pms.
το ps3 εχει στατικη ip.

Attachments

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    59.4 KB · Views: 17
@dimmer

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.

ναι βρε στο βιντεο ψαχνω.απλα ο,τι αρχειο βιντεο υπαρχει το τοποθετει εικονικα μεσα σε ενα φακελο με την ονομασια του αρχειου που εχει το ιδιο το βιντεο(...!!...) ο οποιος και αυτος με τη σειρα του βρισκεται μεσα στο φακελο transcode.οταν ανοιγω ομως το φακελο μου γραφει πως δεν υπαρχουν αρχεια.δν γινεται το ιδιο με τα mp3.εκεινα τα ακουω(μεχρι τωρα).μονο με τα βιντεο εχω προβλημα

ενσυρματη συνδεση απο μια θυρα του μοντεμ/ρουτερ.
η διεύθυνση 192.168.1.150 ειναι του pc manual περασμενη και αλλαζοντας την αρχικη στο μενου του pms.
το ps3 εχει στατικη ip.

Δοκίμασε να αφαιρέσεις τη forced ip που έχεις δώσει στο PMS!
Δεν κατάλαβα τι εννοείς λέγοντας ότι άλλαξες την αρχική στο μενου του PMS! Το PMS ούτως ή άλλως έχει "by default", κενό αυτό το πεδίο, καθώς και το πεδίο του network interface όπως και της θύρας που είναι αρχικά η 5001!
Καλό επίσης είναι να δώσεις στατική ip και στο PC σου, αν και με ένα DHCP server στο router και αυτόματες ip λογικά δεν θα είχες πρόβλημα.

Προσωπικά πάντως όταν "τρέχω" εφαρμογές server (όπως ο PMS) φροντίζω να έχω static IP στο PC μου. Το PS3 δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία αν θα έχει static IP !

Δοκίμασε και ανέφερε :a0210:

ναι βρε στο βιντεο ψαχνω.απλα ο,τι αρχειο βιντεο υπαρχει το τοποθετει εικονικα μεσα σε ενα φακελο με την ονομασια του αρχειου που εχει το ιδιο το βιντεο(...!!...) ο οποιος και αυτος με τη σειρα του βρισκεται μεσα στο φακελο transcode.οταν ανοιγω ομως το φακελο μου γραφει πως δεν υπαρχουν αρχεια.δν γινεται το ιδιο με τα mp3.εκεινα τα ακουω(μεχρι τωρα).μονο με τα βιντεο εχω προβλημα

Κάνε ένα post με τα περιεχόμενα της καρτέλας trace του PMS (όπως ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π. έκανε λίγο παραπάνω)
Υποψιάζομαι πως η εγκατάσταση του PMS έχει κάποιο πρόβλημα!

Υ.Γ.
Όσο για την ερώτηση που σου έκανα, χωρίς παρεξήγηση, στην έκανα γιατί έχουν δεί πολλά τα μάτια μου και έχουν ακούσει πολλά τα αφτιά μου!!!

Last edited:
Δοκίμασε να αφαιρέσεις τη forced ip που έχεις δώσει στο PMS!
Δεν κατάλαβα τι εννοείς λέγοντας ότι άλλαξες την αρχική στο μενου του PMS! Το PMS ούτως ή άλλως έχει "by default", κενό αυτό το πεδίο, καθώς και το πεδίο του network interface όπως και της θύρας που είναι αρχικά η 5001!
Καλό επίσης είναι να δώσεις στατική ip και στο PC σου, αν και με ένα DHCP server στο router και αυτόματες ip λογικά δεν θα είχες πρόβλημα.

Προσωπικά πάντως όταν "τρέχω" εφαρμογές server (όπως ο PMS) φροντίζω να έχω static IP στο PC μου. Το PS3 δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία αν θα έχει static IP !

Δοκίμασε και ανέφερε :a0210:

-τα πεδια ηταν κενα-ουτε ετσι λειτουργησε-και αλλαξα τις ρυθμισεις οπως ειδες στο screenshot.
πρεπει να δηλωσω καποιο Port?
-στατικη Ip εχω στο pc(192.168.1.150).
-απ`οσο θυμαμαι,η επιλογη DHCP server,ειναι τσεκαρισμενη στο ρουτερ.
-εχω στατικες ip σε ολες τις δυκτιακες συσκευες,για να μην εχω μπερδεματα.
θα τσεκαρω το βραδυ και θα ενημερωσω....-bye-

Καλησπέρα και απο εμένα!
Χρησιμοποιω τον Ps3 server εδω και αρκετο καιρο,αλλα το μονο που εχω καταφερει ειναι να παιζει μονο τα avi,divx files, ta mkv ενω τα ανοιγει,η οθονη της tv ειναι black.εχω προσπαθησει και ασυρματα αλλα ενσυρματα αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.Παρολο που διαβασα ολεσ τισ προηγουμενες σελιδες δεν βρησκω ακρη.
Αν γνωριζει καποιος ασ μου απαντησει
ευχαριστω.

Καλησπέρα και απο εμένα!
Χρησιμοποιω τον Ps3 server εδω και αρκετο καιρο,αλλα το μονο που εχω καταφερει ειναι να παιζει μονο τα avi,divx files, ta mkv ενω τα ανοιγει,η οθονη της tv ειναι black.εχω προσπαθησει και ασυρματα αλλα ενσυρματα αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.Παρολο που διαβασα ολεσ τισ προηγουμενες σελιδες δεν βρησκω ακρη.
Αν γνωριζει καποιος ασ μου απαντησει
ευχαριστω.

Είχα το ίδιο πρόβλημα και η μόνη λύση που βρήκα ήταν να ξετσεκάρω την επιλογή "Βελτιωμένη υποστήριξη πολυπύρηνων επεξεργαστών". Αν υπάρχει πιο σωστή λύση ας απαντήσει κάποιος φίλος...
moz-screenshot.jpg

Attachments

• screenshot.gif
    screenshot.gif
    31.7 KB · Views: 17
Είχα το ίδιο πρόβλημα και η μόνη λύση που βρήκα ήταν να ξετσεκάρω την επιλογή "Βελτιωμένη υποστήριξη πολυπύρηνων επεξεργαστών". Αν υπάρχει πιο σωστή λύση ας απαντήσει κάποιος φίλος...
moz-screenshot.jpg

Φιλε μου σ´ευχαριστω πολυ.Εμενα δεν ηταν τικαρισμενη η συγκεκριμενη επιλογη.
Μολις την επελεξα <<ειδωμεν το φως το αληθινο>>.

Υπάρχει τρόπος να παίξει το PS3 MKV αρχείο με ενσωματωμένους υπότιτλους διότι όταν το παίζω με τον PS3 Media server μέσω του laptop μου δεν φαίνονται?

Κάνε ένα post με τα περιεχόμενα της καρτέλας trace του PMS (όπως ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π. έκανε λίγο παραπάνω)
Υποψιάζομαι πως η εγκατάσταση του PMS έχει κάποιο πρόβλημα!

Υ.Γ.
Όσο για την ερώτηση που σου έκανα, χωρίς παρεξήγηση, στην έκανα γιατί έχουν δεί πολλά τα μάτια μου και έχουν ακούσει πολλά τα αφτιά μου!!!

α καλα,ξεκινησε να βλεπει τα βιντεο τελικα...ο,τι να'ναι.κατι θα πειραξα στο pc δν εξηγειται αλλιως...
thanks παντως!!

Φιλε μου σ´ευχαριστω πολυ.Εμενα δεν ηταν τικαρισμενη η συγκεκριμενη επιλογη.
Μολις την επελεξα <<ειδωμεν το φως το αληθινο>>.

Ο PMS έχει τη δυνατότητα να εκμεταλεύεται την ύπαρξη πολυπύρηνων επεξεργαστών όταν χρησιμοποιούμε το Mencoder μοναχό του για transcoding, και έχουμε τικαρισμένη τη κατάλληλη επιλογή, όπως ο φίλος παραπάνω!

Προσοχή όμως!! Όταν έχουμε τικαρισμένη τη παραπάνω επιλογή, πρέπει να έχουμε καθαρόαιμο πολυπύρηνο και όχι μονοπύρηνο ή ψευτοδιπήρηνο (multithreading Pentium 4) γιατί τότε δεν θα βλέπουμε τα H.264 HD αρχεία (mkv) επειδή ο Mencoder θα "κρασάρει"!!!

Είπαμε και το ξαναλέμε:

Transcode σε SD αρχεία Divx, Xvid, και Η.264 (mkv έως 720p) αρκούν να έχουν ένα PC με επεξεργαστή έναν P4 από 2.8Ghz και πάνω (5ετίας) σε ενσύρματο δίκτυο 10/100 για καλή ποιότητα!

HD αρχεία (κυρίως mkv) απαιτούν τουλάχιστον έναν διπύρηνο E6200-E6600 και ενσύρματο gigabit δίκτο για απροβλημάτιστο transcoding 1080p σε lossless ποιότητα.

Αν πάλι θέλετε να βλέπετε χωρις transcode (χωρίς υπότιτλους ή με συμβατή κωδικοποίηση προς το PS3) αρχεία H.264 έως και 1080p, οι απαιτήσεις σε επεξεργαστή είναι πολύ χαμηλότερες (αρκεί ένα καλό μονοπύρηνο σύστημα) ενώ απαιτεί ένα 10/100 ενσύρματο για άνετη αναπαραγωγή, αν και μερικές φορές αρκεί, και ένα καλά στημένο Wifi !!

Πως μπορώ να αλλάξω το codec που χρησιμοποιεί ο PMS από το ενσωματωμένο στο Core AVC π.χ. ;

Πρέπει να έχεις εγκαταστήσει το ffdshow (google it) το Haali media spliter και το AVIsynth. Τέλος εγκαθιστάς το CoreAVC και ρυθμίζεις στα videosettings του ffdshow το videο codec για H.264 σε disabled.

Με αυτό τον τρόπο και επιλέγοντας το Avisynth/Mencoder σαν μηχανή transcoding από το PMS θα χρησιμοποιείται o CodeAVC. Οι υπότιτλοι βέβαια απαιτούν για να εμφανιστούν και το vsfilter.dll να έχει εγκατασταθεί και ρυθμιστει στο κατάλληλο folder (plugin του Haali Media splitter)

Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ το CoreAVC γιατί δεν μου προσφέρει τίποτε περισσότερο από τον Mencoder.

Μόνο αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τις προχωρημένες ιδιότητες των υποτίτλων του Vsfilter και τη δυνατότητα CUDA επιτάχυνση μέσω των Nvidia καρτών γραφικών, θα σου χρειαστεί ο CoreAVC!!!! Κατά τα άλλα είναι μάλλον περιττός μπελάς!!!

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έκανα εγκατάσταση τα προγράμματα, αλλά στον PMS η επιλογή Avisynth/Mencoder έχει το απαγορευτικό σαν σύβολο διίπλα. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα δεν έχει αναγνωρίσει την εγκατάσταση του Avisynth;

QUOTE=xamurabi;814467]Πρέπει να έχεις εγκαταστήσει το ffdshow (google it) το Haali media spliter και το AVIsynth. Τέλος εγκαθιστάς το CoreAVC και ρυθμίζεις στα videosettings του ffdshow το videο codec για H.264 σε disabled.

Με αυτό τον τρόπο και επιλέγοντας το Avisynth/Mencoder σαν μηχανή transcoding από το PMS θα χρησιμοποιείται o CodeAVC. Οι υπότιτλοι βέβαια απαιτούν για να εμφανιστούν και το vsfilter.dll να έχει εγκατασταθεί και ρυθμιστει στο κατάλληλο folder (plugin του Haali Media splitter)

Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ το CoreAVC γιατί δεν μου προσφέρει τίποτε περισσότερο από τον Mencoder.

Μόνο αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τις προχωρημένες ιδιότητες των υποτίτλων του Vsfilter και τη δυνατότητα CUDA επιτάχυνση μέσω των Nvidia καρτών γραφικών, θα σου χρειαστεί ο CoreAVC!!!! Κατά τα άλλα είναι μάλλον περιττός μπελάς!!![/QUOTE]

θελω απλα να κανω αντιγραφη απο το Pc στο ps3,αρχεια audio/video/photo(m2ts,mpeg,mp3..)μεσω δικτυου.
δεν μ`ενδιαφερει το streaming για αναπαραγωγη Video(περιτο αφου το pc ειναι διπλα στην tv).
αρα ζηταω οτι ποιο απλο για να βλεπονται οι 2 δικτυακες συσκευες.
αφου λοιπον μου προτεινετε καποιο,ρωταω τα εξης:

-κανω copy τα αρχεια που μ`ενδιαφερουν.ποιες καταληξεις παιζει απροβληματιστα το ps3 και απο ποιο παιρνω καλυτερη ποιοτητα?
-ενα δισκακι avchd,μπορει να γινει fit σ`ενα 4,7 δισκακι,γιατι συνηθως τα περισσοτερα ξεπερνουν αυτο το μεγεθος?

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έκανα εγκατάσταση τα προγράμματα, αλλά στον PMS η επιλογή Avisynth/Mencoder έχει το απαγορευτικό σαν σύβολο διίπλα. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα δεν έχει αναγνωρίσει την εγκατάσταση του Avisynth;

Επέλεξε την επιλογή Avisynth/Mencoder και πάτα το πριζάκι δίπλα από τα γαλάζια βέλη. Κάνε restart πατώντας το κουμπί που πλέον είναι έγχρωμο πάνω στο κέντρο και θα έχεις διαθέσιμη την επιλογή που θες -bye-

θελω απλα να κανω αντιγραφη απο το Pc στο ps3,αρχεια audio/video/photo(m2ts,mpeg,mp3..)μεσω δικτυου.
δεν μ`ενδιαφερει το streaming για αναπαραγωγη Video(περιτο αφου το pc ειναι διπλα στην tv).
αρα ζηταω οτι ποιο απλο για να βλεπονται οι 2 δικτυακες συσκευες.
αφου λοιπον μου προτεινετε καποιο,ρωταω τα εξης:

-κανω copy τα αρχεια που μ`ενδιαφερουν.ποιες καταληξεις παιζει απροβληματιστα το ps3 και απο ποιο παιρνω καλυτερη ποιοτητα?
-ενα δισκακι avchd,μπορει να γινει fit σ`ενα 4,7 δισκακι,γιατι συνηθως τα περισσοτερα ξεπερνουν αυτο το μεγεθος?

Καρχάς να ξεκαθαρίζουμε κάτι. Το PS3 και το PC δεν μπορούν να βλέπουν άμεσα το ένα το άλλο προκειμένου να κάνεις αντιγραφές αρχείων μεταξύ τους. Το PS3 έχει το δικό του λειτουργικό σύστημα το οποίο δεν συνεργάζεται με το PC παρά μονο σε επίπεδο βασικής δικτύωσης. Το μόνο κοινό πρωτόκολο που υποστηρίζουν και τα δύο είναι το DLNA δηλαδή αυτό της δικτύωσης και επικοινωνίας με απλά λόγια μέσω media server ποργραμμάτων. Εκτός αυτού βέβαια όπως πιθανώς γνωρίζεις, μπορείς να εγκαταστήσεις μια διανομή Linux (Ubuntu) και το PS3 θα γίνει ένα Media PC το όποίο θα συνδεθεί με τον πιό άμεσο τρόπο με το PC σου, αυτό όμως είναι μάλλον περίπλοκο για τις απαιτήσεις σου.
Γυρνώντας λοιπόν στην πρώτη εναλλακτική νομίζω πως χρησιμοποιώντας τον PMS μπορείς με τον ποιό απλό τρόπο να αντιγράψεις από το PC προς το PS3 όλα τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν με τις εξής δυνατότητες και περιορισμούς:

1. Αντιγράφεις τα αρχεία που αναπαράγονται απευθείας από το PS3 χωρίς αυτά να αλλαχθούν κατά την ανιτγραφή μέσω transcode. Η αντιγραφή δημιουργεί αντίγραφο της μορφής 1:1 δηλαδή ακριβές αντίγραφο. Μερικά από τα υποστηριζόμενα αρχεία είναι τα .divx, .xvid (με μερικούς περιορισμούς κωδικοποίησης) τα mpeg2 τα m2ts, mp3, H.264 mpeg κλπ. Προφανώς η ποιότητα μένει ανεπηρέαστη.
2. Αντιγράφεις τα αρχεία που δεν αναπαράγονται απευθείας από το PS3 (μη υποστηριζόμενα format όπως mkv, x.264, ogg, flac) ή αρχεία που έχουν υπότιτλους μέσω transcode. Το αρχείο επανακωδικοποιείται σε συμβατή μορφή (π.χ. mkv->mpeg2 flac->pcm) με ποιότητα ανάλογη των ρυθμίσεων του PMS. Αν θέσεις lossless ποιότητα στο PMS θα πάρεις πραγματικά σχεδόν ανέγγιχτης ποιότητας αρχεία στο PS3 με το μειονέκτημα του πολλαπλάσιου μεγέθους 1:1,5 έως 1:2 ή και περισσότερο (σχέση αρχικού μεγέθους προς τελικό μέγεθος στο PS3) ανάλογα με την ζητούμενη ποιότητα (αυτή που έχεις θέσει στο PMS).
3. Tο AVCHD πρότυπο είναι μια άλλη ιστορία και δεν αφορά τον PMS άμμεσα μιας και τα αρχεία που περιέχει (τύπου m2ts) υποστηρίζονται μεν από το PS3 άρα μπορούν να αντιγραφούν όταν είναι εκτός της δομής του AVCHD (πχ χύμα αρχείο σε ένα folder) αλλά και αν ακόμη αντιγραφεί (χωρίς transcode) τα πιθανώς περιεχόμενα streams (ήχου και υποτίτλων) δεν υποστηρίζονται κατά την αναπαραγωγή από το PS3 για λόγους που μόνο η Sony γνωρίζει την απάντηση!
Η ερώτηση σου για το fit των AVCHD σε δισκάκι 4,7 αν την κατάλαβα καλά αφορά στην μετατροπή ενός mkv μέσω των γνωστών εργαλείων που χρησιμοποιούν το tsmuxer (Quickmuxit, MutiAVCHD, κλπ) νομίζω απαντιέται στα αντίστοιχα threads αλλά νομίζω προσπαθώντας να σου απαντήσω πως δεν γίνεται να τα χωρέσεις χωρίς τη χρονοβόρα διαδικασία της επανακωδικοποίησης που σου υποβαθμίζει και την ποιότητα!!!

Για περισσότερα ανέτρεξε στα αντίστοιχα trheads!

Με συγχωρείς για το μακροσκελές post αλλά δεν μπορούσα να σου απαντήσω λακωνικά!-bye-