Νεος Sanyo PLV-Z2000 στα 1920x1080

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεος Sanyo PLV-Z2000 στα 1920x1080

μηπως ηταν ο Μπαμπης αυτος χτες στη Σανυο,τουμοιαζε παντως.....:flipout:

Ακόμα κι όταν αποφασίζω να κάτσω στ' αυγά μου με τσιγκλάτε.. :bigcry:
Δεν μας φτάνει ο Marantz, δεν μας φτάνει ο RUBY o 200-άρης, δεν μας φτάνει ο JVC ο 100-άρης... αν βάλουμε και τα λιμά μέσα... πάει, την τρελάναμε τη μαϊμού.. :BDGBGDB55:

παντως αν παρουμε στα σοβαρα τονprojectorcentral τον βγαζει χειροτερο απο
τον Panasonic2000,εχει λεει χειροτερο μαυρο και φαινονται τα πιξελς ενω του αλλου δεν φαινονται ενω εχουν την ιδια ευκρινεια.Το μονο συν που του δινει ειναι οτι εχει λιγοτερο θορυβο στο SD.

To projectorcentral έχει μια περίεργη "αδυναμία" στους LCD... Καλό θα ήταν να δείτε κανένα review και από κανέναν άλλο...

Ποτε μου δεν καταφερα να παρω σοβαρα αυτα που ονομαζει review το συγκεκριμενο site .........

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεος Sanyo PLV-Z2000 στα 1920x1080

Ακόμα κι όταν αποφασίζω να κάτσω στ' αυγά μου με τσιγκλάτε.. :bigcry:
Δεν μας φτάνει ο Marantz, δεν μας φτάνει ο RUBY o 200-άρης, δεν μας φτάνει ο JVC ο 100-άρης... αν βάλουμε και τα λιμά μέσα... πάει, την τρελάναμε τη μαϊμού.. :BDGBGDB55:
Μου αρέσεις όμως η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή ;) (τη βάση την έχεις ακόμα ? προβλέπω να τη χρειάζεσαι σύντομα ;) -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεος Sanyo PLV-Z2000 στα 1920x1080

Μου αρέσεις όμως η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή ;) (τη βάση την έχεις ακόμα ? προβλέπω να τη χρειάζεσαι σύντομα ;) -bye-

Πλάκα κάνεις; Εννοείται !!!! :music-smiley-005:

Πολυ βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα ανωτεροτητος και να χλευασετε κριτικες.....

Αφηστε να το δουμε το μηχανακι και μετα χλευαζουμε παρεα ολοι μαζι.:grinning-smiley-043

φιλε Kosh,λοιπον τους ειδαμε τους δυο Epson -Sony στην εκθεση,ρυθμισμενους και τους δυο απο τον Μανωλη παρακαλω,μια χαρα μηχανακι μου φανηκε ο Επσον, αλλα αναφορικα με αυτα που "χλευασα" για τον Projectorcentral που ειπε οτι η εικονα ειναι πανομοιοτυπη,για πηγαινε και συ και πες μου αν βλεπεις πανομοιοτυπη εικονα.-bye-

Και εμεις ρε παιδια που εχουμε μεινει με τον sanyo plvz2 θελουμε ενα τετοιο κλαψ κλαψ

Αυριο παραλαμβανει ενας φιλος κομματι στα 2300 !!

Αρχικη τιμη διαθεσης στην αγορα.......και ο Panasonic 2000 στα 2500 χιλιαρικα περιπου......

ειπατε τιποτα?

Σε ενα χρονο το πολυ θα αγοραζουμε 1080p με εναμιση χιλιαρικο.....

Αυριο παραλαμβανει ενας φιλος κομματι στα 2300 !!

Αρχικη τιμη διαθεσης στην αγορα.......και ο Panasonic 2000 στα 2500 χιλιαρικα περιπου......

ειπατε τιποτα?

Σε ενα χρονο το πολυ θα αγοραζουμε 1080p με εναμιση χιλιαρικο.....

Μεταξύ των δύο, όμως, ποιόν;;

Φίλοι μου σήμερα τον αγόρασα στα 2230 ..!! :BDGBDGB53:

Ημουν ανάμμεσα σε αυτόν και τον epson 2000. Αλλά ξενέρωσα με την ευκρίνεια του epson οπότε στράφηκα στον sanyo μιας που είμαι ευχαριστημένος απο την τεχνολογία 3LCD.

Πρώτα δοκίμασα να δω τους 300 full hddvd 26gb. Δηλαδή αυτό το δισκάκι έχει χάλια εικόνα. δεν έμοιαζε με 1080... τι να πω! :slapface:

Ύστερα ομως που έβαλα το transformers full hddvd δικαιώθηκα! αξίζει τα λεφτά του αυτό το μηχανάκι!!! Φοβερή ευκρίνεια..! Πολύ καθαρή εικόνα..!
1080p σε ολο τους το μεγαλείο!!! :BDGBGDB55: :guitarist:

Αν ξεχασουμε την ευκρινεια ( και οι δυο ειναι φλου )ο epson ειναι καλυτερος.....διαθετει καλυτερο μαυρο(σαν χρωμα) οποτε τα χρωματα σαφως ειναι καλυτερα(απλη λογικη).....
Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο μπορει να βελτιωθει η οχι το μπλε σκουρο το sanyo !!!!