Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

Re: Απάντηση: Re: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

Προφανως τελικα ολοι αγοραζουν οχι κατι που τους ικανοποιει (αφου τρελαινονται οταν βγαινει κατι καλυτερο) αλλα κατι τελειως επιπολαια μιας που μετα απο 6 μηνες δε τους ικανοποιει... Δε μπορει μολις βγει κατι καλυτερο να ειναι χαλια το δικο μας...
Η υπερκαταναλωση σε προιοντα 3.000 ευρω βλαπτει!
Οποτε, ή αγοραζετε πιο συνετα... ή τελικα, μην ειστε απληστοι...

φιλε energy πιστευω πως ολοι εδω μεσα ειμαστε λατρεις της τεχνολογιας,αυτο που λεει ο φιλος
geodengr ειναι οτι και αυτοι εχουν χασει λιγο την μπαλα της εταιριες λεω,και με τα τερτιπια τους και αυτα που κανουν αυτοι 8α χασουν.ειναι δυσκολοι καιροι να χανουμε χρηματα μεσα σε ενα 5 -6 μηνες.σωστα το ειπες η τεχνολογια τρεχει,,,αλλα δεν υπαρχει και καμια λογικη,να χανουμε λεφτα συνεχως,και να μπενουμε συνεχως στο τρυπακι τους,επισεις σωστα ειπες ας αφησουμε αυτα τα προβολια που εχουμε μεχρι να λειωσουν,αλλα εγω προσωπικα επειδη την εχω πατησει με διαφορα προιοντα διαφορων εταιριων,εμαθα και περιμενω οσο εγω κρινω σκοπιμο,αυτο που λεω ειναι μην αγοραζετε στην αρχη! περιμενετε 2 -3 μηνες ,και σιγουρα βγαινετε κερδισμενοι!!

εγω παντως αφου παρω τον 10 δεν ξανασχολουμε μεχρι να αλλαξει το φορματ σε 7 χρονια περιπου

εγω παντως αφου παρω τον 10 δεν ξανασχολουμε μεχρι να αλλαξει το φορματ σε 7 χρονια περιπου

Γιατί στα 7????? Θα το έχει πιάσει η φαγούρα τότε?????:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Αν θες, πάντως, τη γνώμη μου με το καταιγιστικό ρυθμό που εξελίσσεται η ψηφιακή ''κόλαση'' και με τις, βασικά, ανύπαρκτες ανάγκες που προβάλλουν κάθε 2 μήνες οι εταιρείες για να ωθήσουν τον καταναλωτή ντε και καλά σε ''αναβάθμιση'', δεν δίνω ούτε στο φορμάτ παραπάνω από 4 χρόνια ζωής........

Μακάρι να βγω ψεύτης.

Ναι καλά τζόνυ τραγούδα εσύ. Πολλοί το είπαν αυτό αλλά.........
Κι εγώ είμαι μέσα, βλαμμένος γαρ.
Σε λίγο χρόνο θα θέλεις τον νέο προβολέα με λάμπες LED και αναμορφική εικόνα με πάνελ 240:1

μιχαλη το ειπα και διπλα ναι το παραδεχομαι
τι γινεται ομως
εχω ηδη φακο και ο 10 κανει v.stretch
αν εβγαινε led με πανελ 2.40/1 και μετα απο 4 χρονια μπορουσα οικονομικα να τον παρω θα μπορουσε να κανει geometrical distortion εστω και ψηφιακα για να παιξει σωστα στην καμπυλη οθονη που εχω?
και πες πως εχω τον 10 οπως ειπα και μετα βγαινει ενας τετοιος πιο φτηνος
θα νιωθω αβολα αλλα οχι πολυ αβολα
με πιανεις?

Δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει (και συγνωμη αν εχει) αλλα μολις βρηκα 100% εγκυρες τιμες...
Η τιμη καταλογου αντιπροσωπιας θα ειναι 2.490ευρω και τα πρωτα internet shop στην ευρωπη τον εχουν στις λιστες τους ΗΔΗ στα 1950-1990ευρω...
Φυσικα διαθεσιμα κομματια δεν υπαρχουν αλλα οι παραγγελιες μπορουν να γινουν σε αυτες τις τιμες με υποτιθεμενη (αφου δεν εξαρταται απο τους ιδιους) διαθεσιμοτητα για αποστολη σε 1-6 εβδομαδες...
Ετσι οταν ερθει στην αγορα και αρχισει ο συναγωνισμος η τιμη θα πεσει κι αλλο... (ενα καλο αλλα φθηνο χριστουγεννιατικο δωρο απο την sony λοιπον...?)

καλα τα λες αλλα οχι και χριστουγεννιατικο
σε 2 εβδομαδες το πολυ πρεπει να σκασει μυτη
η τιμη εγω πιστευω και συμφωνα με αυτα που λενε οι διπλα
θα ειναι 1700+ περιπου

καλα τα λες αλλα οχι και χριστουγεννιατικο
σε 2 εβδομαδες το πολυ πρεπει να σκασει μυτη
η τιμη εγω πιστευω και συμφωνα με αυτα που λενε οι διπλα
θα ειναι 1700+ περιπου
Δεν ειπα οτι θα ερθει τα χριστουγεννα... απλα ενοουσα οτι τα χριστουγεννα θα ειναι ακομη πιο "φιλικη" η τιμη του για "ενα φθηνο και καλο δωρο"...
Αν ειναι 1950 για προπαραγγελιες στην Γερμανια... τα +1700 ισως γινουν πραγματικοτητα γιατι η ελλαδα εχει συνηθως τις χαμηλοτερες τιμες στους προβολεις στην αγορα της ευρωπης...

"...
Αν ειναι 1950 για προπαραγγελιες στην Γερμανια... τα +1700 ισως γινουν πραγματικοτητα γιατι η ελλαδα εχει συνηθως τις χαμηλοτερες τιμες στους προβολεις στην αγορα της ευρωπης...

καλά αυτό δεν είναι κανόνας ιδικά στη SONY που το PS
για παράδειγμα το πουλούσε 50 παραπάνω απ όλη την Ευρώπη

Απάντηση: Re: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

ΌΧΙ ΕΊΝΑΙ SONY . playstation 3 . Καλύτερες τιμές από Ευρώπη νομίζω πώς έχουμε δει μόνο από την BenQ και την Epson. Η Sony δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια
Και η optoma και η infocus εχουν ιδιες ή καλυτερες... τωρα με αυτα που λες με την sony με ξενερωσες βεβαια γιατι δεν τα ηξερα... :slapface:

Οι τιμες παντως που ελεγα:
1) http://www.itpower.co.at/body/index.php?section=produkte&p_id=33114&p_k_id=1513&page=0&view=20&prd
2) http://www.christiangroup.at/agc/view_detail_product.php?prod=33114
3) http://www.fotoshop24.at/product_info.php?info=p15332_xx.html
4) http://www.jopuso.at/xt/product_inf...XRD-1920x1080-25dB-Bravia-Eng2-Anthrazit.html
5) http://www.comstern.de/product-3a14040040.htm?parnr=12833019

Δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα, απλα τις τιμες που βρηκα εγραψα...

Last edited:
Πρεπει να δουμε και τι κοστος θα εχει η λαμπα του και μετα απο ποσες ωρες (πραγματικες) θα τα κακαρωνει και θα θελει αλλαγμα...:grandpa:

:devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029:
δεν μπορω να περιμενω αλλο ποτε βγαινει ρε σονυ?