Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

Μα φυσικα.
Εννοω τον οπτομα τον HD 800X, αλλα και παλι ειναι εκτος κατηγοριας των 1515, αφου μολις εμαθα οτι η τιμη του πηγε στα 1300.... :antlers:
Σε ποιο μαγαζί έχει 1300;

che νομιζω ναι.....
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

ξερεις γιατι.?
υποθετω πως εισαι κομμουνιστης απο το αβαταρ ,υποθετω λεω μπορει και να μην εισαι.
ειναι σχημα οξυμωρο να εισαι κομμουνιστης και να εχεις βιντεοπροβολεα.
αλλα θα μου πεις η παπαριγα εχει iphone σπασμενο.

εντελως φιλικα
γιαννης

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

Ntinos μην του πεις.ειπαμε ποιον θα παρεις:flipout:-bye-:grinning-smiley-043
μπορεί αυτό το μαγαζί να έχει φθηνά αυτόν
που θέλω να πάρω.:silly:

Για απλή ενημέρωση θέλω να μάθω το μαγαζί βρε!!!-bye-

Γιάννη μπες αρκεί να μην πειράξεις κάτι.
Επίσης στο τελευταίο μενού έχει την επιλογή να το σώσεις ή να βγεις δίχως να σώσεις τις όποιες επεμβάσεις έχεις κάνει.
Μην πειράξεις το gamma που αφορά την ομοιομορφία αλλά ούτε και τις τιμές ορίων της ίριδας.

E τοτε, τι να μπει να κανει ? :flipout:

Φιλε Τάκη αν και δεν έχω άποψη στη σύγκριση του 5000 με τον 10αρη, νομίζω οτι ξέφυγες λίγο απο τα πιστεύω σου:

Για να συγκρίνουμε λες δυο μηχανήματα...

takisot said:
Μπορεις να μας πεις ακριβως κατω απο ποιες συνθηκες το ειδες?
-Ρυθμισες καν το Brightness/contrast στους δυο προβολεις?
-Ειχαν ιδιες ωρες οι λαμπες τους?
-Χρησιμοποιησες καποιο switcher για παραλληλη θεαση με βαση την ιδια πηγή

Και για να είναι δίκαιη η σύγκριση λές...

takisot said:
Μερικες παρατηρησεις:
3)Χρωματικα ΔΕΝ ρυθμιζεται κανενας προβολεας με το ματι, οποτε αν το επιχειρησες πιθανοτατα εκανες την κατασταση χειροτερη..

Και μετά απο τα παραπάνω που είναι απόλυτα σωστά, έρχεσαι και λες..

takisot said:
Εγω, επειδη ειδα προσφατα τον 10ρη στο σπιτι του Μιχάλη, μπορω να σου πω οτι εκανες πολυ καλη επιλογη στα λεφτα που διεθεσες.. Οντως, πριν απο μερικα χρονια, θα ηταν αδιανόητο να παρεις τετοια εικονα με τοσο λιγα λεφτα...
Ομως, αν ειχα να επιλεξω μεταξυ αυτου και του BenQ 5000, θα επελεγα τον δευτερο διοτι εχει καλυτερη εικονα στους περισσοτερους τομεις αλλα και τα εργαλεια να τον φερεις αριστα χρωματικα.

Θα πρέπει να σε μαλώσω :grandpa: γιατί παρασύρεσαι σε μια σύγκριση ενός πολύ καλά ρυθμισμένου μηχανήματος (5000) με ένα out-of-the-box εντελώς αρίθμηστου μηχανήματος (10αρης) χωρίς να είναι το ένα δίπλα στο άλλο και με την ίδια πηγή!

Με τα ελάχιστα που ξέρω για το αντικείμενο, πιστεύω πως ο 10αρης θα βελτιωθεί σημαντικά με μια επαγγελματική ρύθμιση, και αν θυμάμαι σωστά ακόμα και έτσι αρύθμιστος ο 10άρης έκανε καλή εντύπωση στο Σύριο του οποίου μπορεί και να του ξέφυγε οτι προτιμάει τον 10άρη απο τον 5000.. :chinscratch:

Υπομονή μέχρι να γίνει η σωστή ρύθμιση απο τον σωστό άνθρωπο στον 10άρη και η σύγκριση των 2 θα είναι πιο αντικειμενική!

Μιχαλη, φυσικα και δεν εγινε κανενα συγκριτικο σπιτι σου, απλα ειπα την αποψη μου με βαση την εμπειρια μου & καποιες σκηνες που εχω δει πολλες φορες στον δικο σου προβολεα αλλα και σε πολλους αλλους οπως ο 5000..
Ορισμενα ομως πραγματα δεν αλλαζουν λογω τεχνολογιας ή δυνατοτητων για αυτο εγραψα οτι εγραψα:
1) Ο 10ρης δεν διαθετει CMS, ο BenQ διαθετει:Αυτο σημαινει οτι τελεια χρωματικα θα μπορεις να φερεις μονο τον δευτερο
2) Ο BenQ διαθετει και καλυτερο φακο και περισσοτερη οξυτητα οχι μονο σε σχεση με τον 10ρη αλλα σε σχεση με τους περισσοτερους προβολεις εκει εξω.Αυτο οφειλεται βεβαια και σε ενα "κρυφο" sharpening που κανει, δεν παυει ομως να ισχυει...
3) Ο BenQ εχει περισσοτερο φως απο τον 10ρη
4) Για το ποιος εχει καλυτερο μαυρο, διατηρω επιφυλαξεις και οντως μονο διπλα-διπλα μπορεις να βγαλεις συμπερασμα..

Οπως βλεπεις Μιχαλη, καποια προχειρα συμπερασματακια μπορεις να βγαλεις ΑΝ εχεις λιγο εμπειρια και ΑΝ εχεις οντως δει τους "επιμαχους" προβολεις ωστε να αποκτησεις μια πρωτη "μυρωδια" ...
Ομως φυσικα, αν θες σωστη συγκριση μεταξυ δυο προβολικων, πρεπει να τους στησεις διπλα-διπλα και να τους ρυθμισεις οσο το δυνατον καλυτερα...

Πωπω πόσο γρήγορα τσιμπάει!! -bye-
Και που σαι ακόμα….Δεν τον ξέρεις καλά (και ήταν και συγκρατημένος την άλλη φορά – ένεκα η πρώτη φορά που ερχόταν και το έπαιζε τυπικός).

Το μόνο που ίσως σε σώσει εσένα είναι το iphone.

:p

, και αν θυμάμαι σωστά ακόμα και έτσι αρύθμιστος ο 10άρης έκανε καλή εντύπωση στο Σύριο του οποίου μπορεί και να του ξέφυγε οτι προτιμάει τον 10άρη απο τον 5000.. :chinscratch:

Δεν θυμάμαι αν είπα ποιος είναι καλύτερος (ο 10 ή ο 5000) για εμένα (μάλλον γιατί δεν έχω πλήρη εικόνα).

Είδα τον δικό σου αρρύθμιστο στις 120’’ και σε μεγάλο χώρο ενώ έχω δει τον 5000 του Δημήτρη ρυθμισμένο στις 90’’ και σε πολύ μικρότερο (καλύτερος φωτισμός) χώρο.

Αν θες μία πρώτη και εντελώς από μνήμης, γνώμη ο 10 ίσως με κέρδισε λίγο παραπάνω λόγω της ποιο ‘smooth’ εικόνας του σε σχέση με τον 5000 (αν και προσωπικά είμαι φαν της ευκρίνειας).

ΥΓ Πάλι θα μου σβήσει ποστ ο Ντίμης :p Κάτσε να το σώσω: Αλλά σίγουρα αυτή ή έστω και από μνήμης, σύγκριση δεν είναι δίκαιη για κανένα μηχάνημα. :p

Τον Μιχαλη δεν τον εσωσε το Iphone αλλα το οτι παραγγειλε Dominos! :p
Πλακα-πλακα, δεν οργανωνουμε σπιτι του ενα συγκριτικο με τον 5000 του Γιωργου Δενδροπουλου οταν ρυθμισει και τους δυο ο Μανωλης (δηλαδη του χρονου τετοια εποχη?) :p

Τον Μιχαλη δεν τον εσωσε το Iphone αλλα το οτι παραγγειλε Dominos! :p
Πλακα-πλακα, δεν οργανωνουμε σπιτι του ενα συγκριτικο με τον 5000 του Γιωργου Δενδροπουλου οταν ρυθμισει και τους δυο ο Μανωλης (δηλαδη του χρονου τετοια εποχη?) :p

Εμείς θα το κανουμε όταν θα λείπεις..-bye-