Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

Ωραια λοιπον... Αφου προλαβαινεις, κανονισε το για την εβδομαδα πριν την πρωτοχρονια αν μπορουν και οι υπολοιποι.

Ααααα, καταλαβααα Καστρο...
Μιχαλη και Γιωργο, για την ρυθμιση των προβολεων σας εχω μονο τρεις λεξεις: Ευτυχισμενο το 2009! :p

Εγω λεω , μιας και πολυς κοσμος ψωνησε σε αυτη τη κατηγορια με το powerbuy, και μιας που φαινεται να εχετε ορεξη, να κανουμε καμμια σοβαρη κοντριτσα

-planar8150
-dila 750
-dila HD1
-dila HD100

-bye-

Ειναι πραγματικά κριμα να βλέπω 2 καλούς φίλους να τσακώνονται για ενα μηχανάκι της πλάκας (Sony 10).

Βρείτε τα βρε παιδιά και πάντε να κάνετε πρωτοχρονιά με ένα σοβαρό μηχανάκι (BenQ 5000).

/Foulious Zizanious

:p

Last edited:
Απάντηση: Re: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

Ειναι πραγματικά κριμα να βλέπω 2 καλούς φίλους να τσακώνονται για ενα μηχανάκι της πλάκας (Sony 10).

Βρείτε βρε παιδιά και πάντε να κάνετε πρωτοχρονιά με ένα σοβαρό μηχανάκι (BenQ 5000).

/Foulious Zizanious

Αυτα τα δυο τα λαμβανουμε υποψιν με τη σειρα που τα εγραψες ? :flipout:

Είσαι μάλλον εκτός θέματος.-bye-

Κι εσυ μαλλον εκτος τοπου και χρονου :flipout:

...οταν δε ξερω ποσοι ενδιαφερομενοι εχουν ηδη παραγγειλει με Powerbuy μηχανακι απο αυτη τη κατηγορια τιμης !

Τι θελεις να στεναχωρηθει κοσμος γιορταρες μερες ? -bye-

Εγω λεω , μιας και πολυς κοσμος ψωνησε σε αυτη τη κατηγορια με το powerbuy, και μιας που φαινεται να εχετε ορεξη, να κανουμε καμμια σοβαρη κοντριτσα

-planar8150
-dila 750
-dila HD1
-dila HD100

-bye-

Συγκριτικο Planar με HD-1/100 εχουμε κανει...
Μηπως το επομενο να ηταν Sony 80-JVC 750 -Planar 8150?

Απάντηση: Re: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

:violent-smiley-008::tdown::devil-smiley-029::dead::beee::eviltongue::motz:

Βρείτε τα βρε παιδιά και πάντε να κάνετε πρωτοχρονιά με ένα σοβαρό μηχανάκι (BenQ 5000).

/Foulious Zizanious

Βεβαιως. Και αυτο.

Και με χαροποιει ιδιαιτερως το γεγονος οτι απο τους προηγουμενους ''μονομαχους'' κρατησες τον Planar να μονομαχησει με τους νεους !!! :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

Και με χαροποιει ιδιαιτερως το γεγονος οτι απο τους προηγουμενους ''μονομαχους'' κρατησες τον Planar να μονομαχησει με τους νεους !!! :grinning-smiley-043
Ηταν απλώς μία κίνηση λύπησης / στοργής και προδέρμ προς τον Μπίκο :p

Βεβαιως. Και αυτο.

Αφου βρε (περαν του οτι ειναι εξαιρετικο μηχανακι) οι οποιες διαφορες μεταξυ των HD-1/100 και 750/planar εχουν καταγραφει και επισημανθει ηδη! Ασε που σε λιγο καιρο η συγκριση με τα παλαιοτερα μοντελα JVC θα εχει ακαδημαικο χαρακτηρα αφου λογικα θα τα αποσυρουν μολις ξεστοκαρουν..
Για οσους δεν ειχαν διαβασει την συγκριση των HD-1/100 με τον Planar ριξτε ενα βλεφαρο εδω: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=27626

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

Ηταν απλώς μία κίνηση λύπησης / στοργής και προδέρμ προς τον Μπίκο :p

Εσυ τον χαβα σου... Τα θελει ο πωπος σου να φας καμια χυτρα στο κεφαλι! :D

Re: Απάντηση: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

Αυτό όντως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον.

Τον Planar και τον JVC πιστεύω ότι θα τους βρούμε εύκολα... τον 80άρη όμως τον Sony εγώ προσωπικά δεν έχω κάποια πρόσβαση για να τον βρω.

Αν βρεθεί τότε πιστεύω ότι μέσα στον Γενάρη μπορούμε να υλοποιήσουμε μια τέτοια παρουσίαση.

πολλα συνεχομενα ποστ χωρις ιχνος τζονακου?Βρε Τζονακο που εισαι?Δεν πιστευω να διαδηλωνεις βρε?Υπαρχει ολακερη σελιδα χωρις ποστ σου βρε!Αντε τι κανεις?ορμααααααα-bye-