Νεος Sony VW-200 (a.k.a. "Saphire")!

Καλά αυτά τα κόλπα με τις φωτό και τις βελτιώσεις εγώ τα βρίσκω τουλάχιστόν παραπλανητικά . Μπορεί να υπάρχουν διαφορές ( που θα υπάρχουν) αλλά δεν βγάζουν και μάτι όπως στη φωτό. Μακάρι να βγω ψεύτης.

Πράγματι αυτό με τις foto είναι λιγάκι αστείο..

Αναλογα με την ταχυτητα που τραβηχτηκε η φωτο ( εαν ειναι screenshots/που δεν το πιστευω ), ειναι δυνατον να εχουμε το παραπανω αποτελεσμα. Με αντιστοιχες ταχυτητες μπορει να αναπαραχθει το ιδιο αποτελεσμα και με τις τωρινες ταχυτητες των πανελ. Το θεμα ειναι τι σχεση εχουν αυτες οι ταχυτητες με αυτες που αντιλαμβανεται το ανθρωπινο ματι και καταγραφει ο εγκεφαλος μας.
Πιστευω οτι οι φωτο ειναι ενδεικτικες και χρησιμοποιουνται για να κανουν ευκολα κατανοητο στο χρηστη το τι σημαινει. Προφανως δεν το καταφεραν.

Καποια στιγμη , με μια καλη μηχανη, ισως του Μπαμπη η του Τασου, και καποια αντιστοιχη σκηνη, θα προσπαθησω να το αναπαραγω το γεγονος με screenshot για να βοηθησω στην κατανοηση του γεγονοτος , οτι ενα πολυ γρηγορο πανελ δηλαδη βοηθαει κατα πολυ το παραπανω φαινομενο.

Μπαμπη, αυτο που ελεγες για τον 60αρη , μαλλον το εχει ο "μεγαλος" 200.....

"VPL VW200:

The spec of this unit had been closely guarded until today and i can understand why, with full zone convergence (something like 144 locations) each with 0.1 pixel adjustment means every unit will be able to achieve perfect convergence = stunning sharpness. Coupled with the new carl zeiss optics 35:000 to 1 contrast ratio with new iris control and the latest gen of SXRD, its some projector. The demo involved both standard 16:9 material with detailed demo of the new 120hz refresh with black frame insertion and motion interpolation as well as 2.35:1 with a Schneider anamorphic lens. What a mental bit of kit
smile.gif
Picture looked a little washed out on Spiderman 3 but i think this is down to set up rather than product. The product looks like a baby Qualia with the same colours and finishes being used."

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=617836

:ernaehrung004:

Μπαμπη, αυτο που ελεγες για τον 60αρη , μαλλον το εχει ο "μεγαλος" 200.....

"VPL VW200:

The spec of this unit had been closely guarded until today and i can understand why, with full zone convergence (something like 144 locations) each with 0.1 pixel adjustment means every unit will be able to achieve perfect convergence = stunning sharpness. Coupled with the new carl zeiss optics 35:000 to 1 contrast ratio with new iris control and the latest gen of SXRD, its some projector. The demo involved both standard 16:9 material with detailed demo of the new 120hz refresh with black frame insertion and motion interpolation as well as 2.35:1 with a Schneider anamorphic lens. What a mental bit of kit
smile.gif
Picture looked a little washed out on Spiderman 3 but i think this is down to set up rather than product. The product looks like a baby Qualia with the same colours and finishes being used."

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=617836
:ernaehrung004:

Αν έχουν πράγματι βελτιώσει και την ταχύτητα στην αυτόματη ίριδα (προσωπικά θα προτιμούσα να λείπει), τότε το μαχανάκι θα είναι "άντε γειά"..
Πολλά τα λεφτά όμως.... Πάρα πολλά το 2007/8 για προβολέα...
icon9.gif

(Βεβαίως, από την άλλη μεριά, αν η SIM ζητάει $ 30,000 για τον δικό της Dark Chip 4 δεν μου φαίνονται και πάρα πολλά... :o )

Last edited:
Αν έχουν πράγματι βελτιώσει και την ταχύτητα στην αυτόματη ίριδα (προσωπικά θα προτιμούσα να λείπει), τότε το μαχανάκι θα είναι "άντε γειά"..
Πολλά τα λεφτά όμως.... Πάρα πολλά το 2007/8 για προβολέα...
(Βεβαίως, από την άλλη μεριά, αν η SIM ζητάει $ 30,000 για τον δικό της Dark Chip 4 δεν μου φαίνονται και πάρα πολλά... )

Aν ακολουθει τη φιλοσοφια του μικρου, με auto1 , auto2 και manual, θα προτιμησω το μανουαλ και τελος :music-smiley-005:.

Οσον αφορα την ταχυτητα , πιστευω οτι θα ειναι αρκετα εως πολυ βελτιωμενη απο τον vw100. Στον 50αρη που ηταν καλυτερη "σχεδον" δεν το καταλαβαινα !

( :grinning-smiley-043)

Σφίγγεσαι, ζορίζεσαι, κάνεις και λίγο το σ.ατό σου παξιμάδι και παίρνεις αυτή τη μηχανηματάρα....
Και μετά έρχεται ο Καστρουνής κι αρχίζει τα "μα" "μου" "σου" "του" και τα τοιαύτα....
- Ξέρεις, καλός δε λέω, αλλά κλιπάρει λίγο το μπλέ στα ψηλά IRE.... :bigcry:

Τον σκοτώνεις μετά ή δεν τον σκοτώνεις; :argue:
Άσε.... Δεν μας παίρνει.... Θα το γυρίσω στις τηλεοράσεις...... -bye-

Σφίγγεσαι, ζορίζεσαι, κάνεις και λίγο το σ.ατό σου παξιμάδι και παίρνεις αυτή τη μηχανηματάρα....
Και μετά έρχεται ο Καστρουνής κι αρχίζει τα "μα" "μου" "σου" "του" και τα τοιαύτα....
- Ξέρεις, καλός δε λέω, αλλά κλιπάρει λίγο το μπλέ στα ψηλά IRE.... :bigcry:

Τον σκοτώνεις μετά ή δεν τον σκοτώνεις; :argue:
Άσε.... Δεν μας παίρνει.... Θα το γυρίσω στις τηλεοράσεις...... -bye-

.....κι ερχετε μετα και η μαραντζ και σου κοπαναει ενα φρεσκο με dc4 και τρεχεις..............:flipout:**

**copyright Babis

.....κι ερχετε μετα και η μαραντζ και σου κοπαναει ενα φρεσκο με dc4 και τρεχεις..............:flipout:**

**copyright Babis

Ξέρεις ποιό είναι το κακό; Οτι εγώ ξεκίνησα ανάποδα.
Ο Μarantz δεν θα πρέπει να είναι ο πρώτος προβολέας σου αλλά ο τελευταίος..... :grandpa:

Re: Απάντηση: Νεος Sony VW-200 (a.k.a. "Saphire")!

Ξέρεις ποιό είναι το κακό; Οτι εγώ ξεκίνησα ανάποδα.
Ο Μarantz δεν θα πρέπει να είναι ο πρώτος προβολέας σου αλλά ο τελευταίος..... :grandpa:

Σαν να λέμε "Πρέπει να τελειώνεις με Marantz"...

"Ο τελευταιος προβολεας σου, ειναι αυτος που παραγγελνεις λιγο πριν μπεις στο φερετρο." Ολα τα αλλα ειναι ευσεβεις ποθοι... :grandpa: (Αν και με σας δεν βαζω το χερι μου στην φωτια... Μπορει να πεισετε τον Αγιο Πετρο να σας κανει Dedicated Room εκει πανω...)

Απάντηση: Re: Νεος Sony VW-200 (a.k.a. "Saphire")!

"Ο τελευταιος προβολεας σου, ειναι αυτος που παραγγελνεις λιγο πριν μπεις στο φερετρο." Ολα τα αλλα ειναι ευσεβεις ποθοι... :grandpa: (Αν και με σας δεν βαζω το χερι μου στην φωτια... Μπορει να πεισετε τον Αγιο Πετρο να σας κανει Dedicated Room εκει πανω...)

Να το δω αυτο σε σκιτσο παρακαλω. ( Ασε που μου το χρωστας μηηηηηηνες τωρα..-bye-)

Ναί, βάρα μας με τη σκούφια σου... Καλός είσαι και σύ.... :flipout:
H διαφορά είναι μόνο στο μέγεθος...Αν εμείς ζητήσουμε Dedicated room εσύ θα ζητήσεις iMAX.... :grinning-smiley-043

:flipout: :flipout: :flipout: :SFGSFGSF:

Σωστός ο παίχτης... Άκου DC3... Τι μας πέρασε; Δεν είμαστε ότι κι ότι... Άσε που στην κόλαση έχει και φοβερό μαύρο....
(Το μόνο πρόβλημα είναι οτι θα είναι κι ο Βαγιατζάκης εκεί...και κατά πάσα πιθανότητα κι ο Κεφάλας...
icon10.gif
)

Λευτέτη, πλάκα πλάκα, είσαι σε λάθος δουλειά φίλε.... Κάποιοι, πολύ χειρότεροί σου, πληρώνονται αδρά γι αυτά που εσύ σκαρώνεις σε χρόνο dt.:grinning-smiley-043

μιλωντας για κινηση και αποφυγη της θολουρας

ενταξει βοηθουν τα

100Hz

αλλα

1ον αφου θελουμε τα 100Hz γιατι τα μπλου ρει εχουμε λυσσαξει να τα βλεπουμε

στα 24 και να υποστηριζει και η τηλεοραση τα 24fps?

2ον παιζει ρολο (αντι για τα 100Hz) να εχουμε γρηγορο χρονο

αποκρισης 8ms?