- 30 January 2011
- 8
Για σας. Είμα φρέσκος στην παρέα σας. Έχω καιρό να ασχοληθώ με τον ήχο και ενώ αποφάσησαμετά από χρόνια να δημιουργήσω ένα σύστημα Hi-fi σε ένα όχι πολύ μεγάλο χώρο στο σαλόνι μου κια βγήκα στην αγορά διαπίστωσα ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Κάποτε πήγαινες σε ένα μαγαζί και μορούσες να καθήσεις κάπου και να ακούσεις 3 ή 4 ή και παραπάνω ηχεία ώστε να αποφασίσεις τι σου ταιριάζει. Τώρα αυτό δεν γίνετε. Τους ρωτάω πως είναι δυνατόν να αγοράσω ηχεία ( που μπορεί να κοστίζουν ακόμα και 1000 ευρώ χωρίς να τα ακούσω , είναι σαν να αγοράζεις εσύ τηλεόραση χωρίς να την δεις να παίζει.Θα το έκανες? Εγώ γιατί να το κάνω) . Τέλος πάντων φίλος μου μου προσφέρει ένα παλιό ενισχυτή και πικάπ οπότε ψάχνω για ηχεία. Ξεκίνησα με στενό πορτοφόλι και όσο πάει ανοίγει. Με ενδιαφέρει ο πεντακάθαρος ήχος και στα πρίμα και στα μπάσα. Μερικές προτάσεις που έχω είναι τα b&w 684 και 683 όπως και τα dali consept 6 , 8 και icon 5 . Επίσης μου έχουν προτείνει τα roister emphasis 25 .Γνωρίζει κανείς να μου δώσει πληροφορίες για κάποιο από αυτά?
Σας ευχαριστώ πολύ. ¨Οπως καταλαβαίνετε ψάχνω ηχεία δαπέδου.
Σας ευχαριστώ πολύ. ¨Οπως καταλαβαίνετε ψάχνω ηχεία δαπέδου.