Νέος στην παρέα, ψάχνει..

...απο προσωπικη εμπειρια, το ματσαρισμα που πρεπει να αποφευχθει ειναι 8.2 με Υamaha A-S700.
8.2 με Ενο ΙΙ δεν εχω ακουσει, απλα εθεσα τον Ενο ΙΙ σαν το ποιοτικο κατω οριο που θα εθετα στην ενισχυση του 8.2. :2thumb22sup:

Last edited:
...απο προσωπικη εμπειρια, το ματσαρισμα που πρεπει να αποφευχθει ειναι 8.2 με Υamaha A-S700.

Φίλε Tyler δεν έχω ιδέα από Υamaha (πλην ενός dsp-a1) και γι' αυτό (συν κάτι ακόμα που δεν θέλω να αναφέρω) δεν σχολιάζω τα συγκεκριμένα μηχανήματα.

Στο ματσάρισμα Roister-Nad έχω εμπειρία, μια που έζησα πάνω από 10ετία με αυτό τον συνδυασμό, όντας πολύ ικανοποιημένος.

8.2 με Ενο ΙΙ δεν εχω ακουσει, απλα εθεσα τον Ενο ΙΙ σαν το ποιοτικο κατω οριο που θα εθετα στην ενισχυση του 8.2. :2thumb22sup:

Συμφωνώ όπως το θέτεις ;)
Το ματσάρισμα, άλλη ιστορία...

εχεις δικιο, ισως να μην εκανα σωστη διατυπωση. Αυτο που εκρινα ηταν το ματσαρισμα των 8.2 με τον A-S700 γιατι ειχα την ευκαιρια να τα ακουσω μαζι. Το καθενα ξεχωριστα ειναι σουπερ αλλα οχι σαν συνεργά. Αλλα κι αυτο ειναι υποκειμενικο γιατι σε αλλον μπορει να αρεσει το αποτελεσμα οποτε το "πρεπει να αποφευχθει" που ειπα παραπανω το παιρνω πισω.

Οσον αφορα το ματσαρισμα, πρεπει να γινει με κριτηριο το αυτι του υποψηφιου αγοραστη, απλα αυτο που ηθελα να πω οτι το 8.2 και οι δυνατοτητες του, θα αποκαλυφθουν με εναν ενισχυτη της ιδιας κατηγοριας τιμης και οχι με ενα εισαγωγικο μοντελο των 300~400 ευρω.

πολλα ειπαμε κ τον ζαλισαμε το φιλο ambartzidis κ εχει πολλες ακροασεις να κανει :ears:

αγαπητε φιλε,εχω σαν δευτερο συστημα τα Roister status 6,παιζουν με εναν παλιο musical fidelity b-200x(η ψηστιερα για οσους ξερουν),εχει καμπινα απο πραγματικο ξυλο,οπως και το 8.2,και παιζει υπεροχα,αλλα το ποιο βασικο ειναι οτι ακους το πληρες φασμα ηδη απο ελαχιστες εντασεις,πραγμα σπανιο ιδιαιτερα σε ηχεια καμπινας,δεν σε αγχωνει να κυνηγας το ποτενσιομετρο και ψευδαισθησεις.Ταχυτατο ηχειο,χρειαζεται ταχυτατο ενισχυτη οχι πανω απο 60 καλα watt.Λογικα το 8.2 πρεπει να ειναι ακομα καλυτερο,οσο για ενισχυτη φυσικα ο ASR ειναι το απολυτο ταιρι του,αλλα ακομα καλυτερα πιστευω ενας naim 5i.

Απάντηση: Re: Νέος στην παρέα, ψάχνει..

αγαπητε φιλε,εχω σαν δευτερο συστημα τα Roister status 6,παιζουν με εναν παλιο musical fidelity b-200x(η ψηστιερα για οσους ξερουν),εχει καμπινα απο πραγματικο ξυλο,οπως και το 8.2,και παιζει υπεροχα,αλλα το ποιο βασικο ειναι οτι ακους το πληρες φασμα ηδη απο ελαχιστες εντασεις,πραγμα σπανιο ιδιαιτερα σε ηχεια καμπινας,δεν σε αγχωνει να κυνηγας το ποτενσιομετρο και ψευδαισθησεις.Ταχυτατο ηχειο,χρειαζεται ταχυτατο ενισχυτη οχι πανω απο 60 καλα watt.Λογικα το 8.2 πρεπει να ειναι ακομα καλυτερο,οσο για ενισχυτη φυσικα ο ASR ειναι το απολυτο ταιρι του,αλλα ακομα καλυτερα πιστευω ενας naim 5i.

:eek: ... :confused: