FragoulisNaval
Supreme Member
Re: Απάντηση: Νέος στο χώρο ψάχνει ηχοσύστημα!
Sorry τώρα το είδα το νήμα πάλι..... Για τον XTZ σου έχουν απαντήσει ήδη από την Location Sound. To dac του ΧΤΖ το έχω ακούσει με mac όταν κάναμε κάτι ψιλοσυγκριτικά μεταξύ pure music και amarra σε σπίτι φίλου.
Ο Tyler που το έχει συγκρίνει με εξωτερικό dac μέχρι 500Ε μπορεί να σου πεί περισσότερα....
@felixxx: Χρόνο να έβρισκα κ όλα καλά... :-( Ο xindak με ποιο από τα προαναφερθέντα θα μπορουσε να συγκριθεί; Έτσι γενικόλογα για να ξέρω που περίπου κινούμαι...
@FragoulisNaval: Τον xtz που τον βρίσκω. Ο γερο-σκρουτζ δεν απαντάει
Και μια ερώτηση για όλους: Το DAC του xtz με απαλλάσει από την αγορά εξωτερικού; Γιατί απ' όσο ξέρω όλοι οι σύγχρονοι ενισχυτές έχουν ενσωματωμένο, αλλά υπάρχει μια τάση να προτείνουν εξωτερικό όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί laptop ή άλλη ψηφιακή πηγή πλην dedicated cdp.
ΥΓ: Τα Castle με έχουν "ψήσει πολύ" χωρίς καν να τα έχω ακούσει (αλλά κάτι διαβάζω παράλληλα).
Sorry τώρα το είδα το νήμα πάλι..... Για τον XTZ σου έχουν απαντήσει ήδη από την Location Sound. To dac του ΧΤΖ το έχω ακούσει με mac όταν κάναμε κάτι ψιλοσυγκριτικά μεταξύ pure music και amarra σε σπίτι φίλου.
Ο Tyler που το έχει συγκρίνει με εξωτερικό dac μέχρι 500Ε μπορεί να σου πεί περισσότερα....