Νέος στο χώρο ψάχνει ηχοσύστημα!

Re: Απάντηση: Νέος στο χώρο ψάχνει ηχοσύστημα!

@felixxx: Χρόνο να έβρισκα κ όλα καλά... :-( Ο xindak με ποιο από τα προαναφερθέντα θα μπορουσε να συγκριθεί; Έτσι γενικόλογα για να ξέρω που περίπου κινούμαι...
@FragoulisNaval: Τον xtz που τον βρίσκω. Ο γερο-σκρουτζ δεν απαντάει

Και μια ερώτηση για όλους: Το DAC του xtz με απαλλάσει από την αγορά εξωτερικού; Γιατί απ' όσο ξέρω όλοι οι σύγχρονοι ενισχυτές έχουν ενσωματωμένο, αλλά υπάρχει μια τάση να προτείνουν εξωτερικό όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί laptop ή άλλη ψηφιακή πηγή πλην dedicated cdp.

ΥΓ: Τα Castle με έχουν "ψήσει πολύ" χωρίς καν να τα έχω ακούσει (αλλά κάτι διαβάζω παράλληλα).

Sorry τώρα το είδα το νήμα πάλι..... Για τον XTZ σου έχουν απαντήσει ήδη από την Location Sound. To dac του ΧΤΖ το έχω ακούσει με mac όταν κάναμε κάτι ψιλοσυγκριτικά μεταξύ pure music και amarra σε σπίτι φίλου.

Ο Tyler που το έχει συγκρίνει με εξωτερικό dac μέχρι 500Ε μπορεί να σου πεί περισσότερα....

Καλημέρα!
Δεν μπορώ να βρω την τιμή του xtz ούτε στο site Της Location Sound. Ούτε του m2tech hiface. Για ακρόαση μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα μπορώ;

Με το θέμα tuner που να προσανατολιστώ; Έτσι κι αλλιώς η ποιότητα του ραδιφωνικού σήματος δεν έχει να μας πει και πολλα οπότε (αν κάνω λάθος διορθώστε με) υποθέτω πως δεν μου χρειάζεται κάτο σούπερ ντούπερ ουαου.

Καλημέρα!
Δεν μπορώ να βρω την τιμή του xtz ούτε στο site Της Location Sound. Ούτε του m2tech hiface. Για ακρόαση μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα μπορώ;

Με το θέμα tuner που να προσανατολιστώ; Έτσι κι αλλιώς η ποιότητα του ραδιφωνικού σήματος δεν έχει να μας πει και πολλα οπότε (αν κάνω λάθος διορθώστε με) υποθέτω πως δεν μου χρειάζεται κάτο σούπερ ντούπερ ουαου.

110Ε στο www.audiosoul.gr to hiface

Καλημέρα!

1) Tα ΧΤΖ διατιθενται μονο απο τη Location Sound που ειναι κ ο αντιπροσωπος. Τελευταια φορα που ειχα μαθει η τιμη ηταν 780 ευρω.

2)απο tuner τσεκαρε συχνα τις αγγελιες γατι πωλουνται συχνα κελεπουρια σε τιμες χωμα. Αν θες καινουριο τσεκαρε αυτα

http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=yamaha+tx-497
http://www.skroutz.gr/c/263/radiofona-kasetofona-hi-fi.html?keyphrase=yamaha+t-s500
http://www.skroutz.gr/c/263/radiofona-kasetofona-hi-fi.html?keyphrase=denon+tu+

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος στο χώρο ψάχνει ηχοσύστημα!

Να ´μαι πάλι.
Λοιπόν λόγω αρκετών υποχρεώσεω δεν έχω κάνει ακόμη καμία σοβαρή πρόοδο.
Όμως πήγα στα Media Markt και άκουσα 3 ενισχυτές με τα ομόσταβλα cdp και 3 ζεύγη ηχείων

Και εξηγούμαι:

Από ενισχυτές
1) HK 980
2)Yamaha AS500 μιας και δεν είχαν τον 700
3)Marantz PM7004

Από ηχεία
1)Dali Concept 6
2)Jbl ES 80
3)Heco Celan 500

Αποτέλεσμα. Εκεί που νόμιζα ότι είχα μαγευτεί απο τον HK, άκουσα τον Marantz και έπαθα πλάκα. Τα dali με τον HK εστίαζαν μόνο στις μεσαίες με ελλειπείς χαμηλές μέχρι που έπαιξαν με τον Marantz.
Το αποκορύφωμα δε ήταν όταν στον Marantz συνδέθηκαν τα Heco που πραγματικά γέμισαν τόσο πλούσια που νόμιζα ότι ξαναζούσα τη συναυλία των Νταλάρα-Παπακωνσταντίνου στο Αττικόν (αυτό το cd είχα πάρει μαζί μου).

Το πρόβλημά μου λοιπόν είναι ότι θέλω ένα ηχείο με τα μεσαία του dali και τα χαμηλά και το βάθος του heco.
Επόμενη ακρόαση θα είναι αυτή του xtz και καπάκι των castle richmond.