Εγω θα επιμείνω για τον Hotbird στο κέντρο, ώστε να καταστεί πιο εύκολη η παράκεντρη σκόπευση στις 1W.Τον astra στο κέντρο βεβαίως! Διαφορετικά μάλλον ξεχνάς τα premiere Γιώργο (και άλλα ψιλά)!
Εγω θα επιμείνω για τον Hotbird στο κέντρο, ώστε να καταστεί πιο εύκολη η παράκεντρη σκόπευση στις 1W.
Σωτήρη, τα κανάλια του Πρεμιερε δεν είναι πλέον σημείο αναφοράς για την αξιολόγηση του πιάτου. Περισσότερο το ZDF, DSF κλπ.
Αυτό συμβαίνει βόρεια.
Για παράδειγμα, στην δική μου εγκατάσταση με Toroidal Τ90 έχω σαφώς ανώτερο σήμα στα κανάλια του Premiere σε σχέση με το ZDF.
Αν λοιπόν εγώ κατεβάζω πολύ καλά όλο τον Αστρα 19Ε με 90άρι πιάτο γιατί να μην μπορεί να κατέβει παράκεντρα στην Σαντορίνη σε κάτοπτρο 1.25Χ1.35 και μάλιστα καλής κατασκευής? Βέβαια σε σχέση με μένα είναι και 800 χιλ. περίπου νοτιότερα με ότι συνέπειες μπορεί να έχει αυτή η διαφορά.
Θύμισε μου με τι κάτοπτρο σκοπεύεις τον Αστρα στην Κρήτη και αν κατεβάζεις όλα τα κανάλια.
Η 12441 δεν κατεβαίνει ούτε σε μένα με το μικρό κάτοπτρο.
Χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο lnb για τη σύγχρονη λήψη 9E και 10E. Είναι καλά lnb αλλά ασφαλώς καλύτερο θα ήταν να έχεις ευκαιρία επιλογής ανάμεσα σε περισσότερα.Τα edison 0.2 λενε τιποτα?
Αλέξανδρε, πιστεύω πως μια πολύ καλή λύση θα ήταν να κεντραριστούν οι 16E και να λαμβάνονται όλοι οι δορυφόροι παράκεντρα. Έτσι νομίζω πως θα υπάρχει καλύτερη λήψη των astra και σαφώς μεγαλύτερη σταθερότητα στη λήψη του intelsat. Βέβαια, αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα ή αμφιβολία από πλευράς τεχνικού, γνώμη μου είναι ο φίλος μας να τοποθετήσει ένα δεύτερο 80άρι κάτοπτρο @ 1W και στο πρώτο να κεντραριστούν οι astra.Εγω θα επιμείνω για τον Hotbird στο κέντρο, ώστε να καταστεί πιο εύκολη η παράκεντρη σκόπευση στις 1W.
Να σημειώσω πως με την εγκατάσταση που έχω κάνει λαμβάνεται απροβλημάτιστα όλος ο intelsat και από τις 0,8W λαμβάνονται οι αναμεταδότες που, σύμφωνα με τους χρησιμότατους πίνακες των "δορυφορικών νέων", απαιτούν στα βόρεια της χώρας κάτοπτρα 80 εκατοστών (11823 και έπειτα).Καλά σ' αυτό δεν έχεις άδικο, μάλλον δεν θα βρει έτοιμη βάση για τέτοιο άνοιγμα, θα χρειαστεί κάποια πατέντα για επέκταση σε στυλ όπως αυτή του Σεραφείμ
Φίλιππε, είναι ο επόμενος στόχος μου. Εύχομαι να τον υλοποιήσω γρήγορα.:smile:Ο Σεραφείμ είναι πολύ ανήσυχο πνεύμα! Από τότε που έβγαλε την φωτό...μπορεί να πρόσθεσε και κάνα 2 λνβ ακόμη! Απορώ όμως γιατί δεν βάζει κινητό!
Φίλιππε, είναι ο επόμενος στόχος μου. Εύχομαι να τον υλοποιήσω γρήγορα.:smile:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.