Νεος στο χωρο της δορυφορικης..

Χαχα!!Πρώτα θα τον πετάξουμε από την καλντερα κ μετά θα τον "στείλουμε"ηφαίστειο!!Θα του δώσω κ ένα ζευγάρι κυαλια,να "αγναντεύει"το κινητό μου πιάτο!!Εεεε.....μιας κ θα κατεβείτε κάτω,να κάνουμε κ καμία δουλίτσα...!!Όχι μόνο chilly k koo!Υ.Γ Οποίος κατεβεί πάντως κάτω...εννοείται ενημερώνει...(δεν θα "χωσω"κανέναν..)

Το αλουμινενιο από το σιδερένιο gibertini,εκτός από πιο ελαφρύ κ πιο ανθεκτικό(σκουριά κ.τ.λ),έχει διαφορά όσον αφορά στην απόδοση?

Απάντηση: Re: Νεος στο χωρο της δορυφορικης..

Το αλουμινενιο από το σιδερένιο gibertini,εκτός από πιο ελαφρύ κ πιο ανθεκτικό(σκουριά κ.τ.λ),έχει διαφορά όσον αφορά στην απόδοση?

Το παραπάνω βάρος μήπως θα δυσκολεύει περισσότερο το μοτέρ; Μήπως αυτό θα προκαλεί και περισσότερο θόρυβο κατά την κίνηση;

Re: Απάντηση: Re: Νεος στο χωρο της δορυφορικης..

Το παραπάνω βάρος μήπως θα δυσκολεύει περισσότερο το μοτέρ; Μήπως αυτό θα προκαλεί και περισσότερο θόρυβο κατά την κίνηση;

Αν δεις κ πιο πανω το ποστ μου.....αναφερω οτι τελικα θα βαλω σταθερο πιατο.....:ernaehrung004:

Γιωργο, τελικα εβγαλες ακρη? Αποφασισες ποιους δορυφορους να στοχευσεις?

Πανο,εχω καταληξει στου 3(astra-hotbird-badr)....O τεταρτος,οπως μου προτεινες,θελω να ειναι ο 1w...Aν δεν τα καταφερει το "καιναρι" ο τεχνικος...μαλλον παω για 7e....

Πανο,εχω καταληξει στου 3(astra-hotbird-badr)....O τεταρτος,οπως μου προτεινες,θελω να ειναι ο 1w...Aν δεν τα καταφερει το "καιναρι" ο τεχνικος...μαλλον παω για 7e....
na ipopsiasto ton 1W gia ton feed tis F1??? i gia ta skandinavika pou den ine kai toso efkoli i lipsitou apo ellada??

Για τα ρουμάνικα Ζώη (Digi tv)! Βέβαια δεν ξέρω σε πόσους δέκτες ανοίγουν (είναι σε nagra2 και υποστηρίζονται από το τελευταίο vplug).

Απάντηση: Re: Νεος στο χωρο της δορυφορικης..

Για τα ρουμάνικα Ζώη (Digi tv)! Βέβαια δεν ξέρω σε πόσους δέκτες ανοίγουν (είναι σε nagra2 και υποστηρίζονται από το τελευταίο vplug).

Commander μηπως? -bye-

Εκανα την αρχη....Μολις παρηγγειλα τον tecview 2050!!:Banane0:Παρασκευη θα τον εχω μαλλον....Περιμενω κ το πιατο....Μεχρι τελος βδομαδας πιστευω να εχει γινει η δουλεια.....