νεος στο iphone ζητα βοηθεια

akaliptos7

New member
2 September 2008
81
pireas
καλησπερα παιδια...ειμαι νεος κατοχος ενος 3g iphone 16g!!το κινητο ειναι πραγματικα εξαιρετικο αλλα ακομα αντιμετωπιζω διαφορα προβληματα!!!παμε σε ενα ενα!!!

1) δεν μπορω να λαβω και να στειλω μμς!εχω συμβολαιο κοσμοτε και βρηκα κατι ρυθμισεις στο ιντερνετ αλλα τιποτα

2) δεν μπορω να περασω τα βιντεο μου!!!με τιποτα ομως!

αυτα για αρχη!ευχαριστω

Καλωσήρθες φίλε μου στην παρέα μας. -bye-

Καταρχήν, mms το iPhone επίσημα ακόμα δεν υποστηρίζει, δυστυχώς...Μέχρι την έκδοση 1.1.4 υπήρχε πρόγραμμα 3ου που έπαιζε μια χαρά, με την έλευση του 3g ακόμα δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα, είναι όμως κοντά.

Σε ότι αφορά τα βίντεο, μπορείς λίγο να βοηθήσεις ; Τι εννοείς να περάσω ; Από που, τον υπολογιστή σου ;

Re: Απάντηση: νεος στο iphone ζητα βοηθεια

ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου!!!καταρχην να πω οτι η εκδοση που εχω ειναι η 1.1.4!!!

οσο για τα βιντεο που λεω, ειχα καποια απο το παλιο μου κινητο.τα περασα στο κομπιουτερ και τωρα θελω να τα βαλω στο iphone.με το itunes βρηκα ακρη με φωτο, τραγουδια και ringtones αλλα δεν μπορω να βρω με τα βιντεο.

επισης μια ερωτηση που ισως φανει χαζη, αλλα θα την κανω καθοτι δηλωνω εντελως ασχετος με το θεμα!!!εγω οπως ειπα εχω την εκδοση 1.1.4 με κοσμοτε!απο οσο διαβαζω υπαρχει μια νεοτερη!αν κανω την αναβαθμιση, το κινητο παλι θα κλειδωθει και θα θελει ξεκλειδωμα??επισης θα χαθουν επαφες, φωτο κτλ??

Προβληματίζομαι τώρα εγώ.....
Έχεις 3g τηλ με firmware 1.1.4 ;;;
Από έξω το έφερες κ το ξεκλείδωσες εσύ ; ή το πήρες από έξω πάλι αλλά ξεκλείδωτο ;
Γιατί εν Ελλάδι το τηλ είναι με το firmware 2.0 ξεκλείδωτο όμως.
Για το 1.1.4 για mms υπάρχουν προγράμματα, όπως το smsd κ.α.
Τώρα για βίντεο, θα πρέπει να είναι σε format που αναγνωρίζει το itunes, διαφορετικά δεν...

το ειχε παρει ενας φιλος και μου το εδωσε ξεκλειδωτο με την εκδοση 1.1.4 και δεν την εχω αναβαθμισει ακομα!!!!για τα μμς που λες εχω το προγραμμα swirlymms αλλα στις ρυθμισεις εβαλα καποιες που εντοπισα στο νετ και παλι τιποτα!!!!

(την χαζη ερωτηση δεν μου την απαντησες βεβαια:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043)

Οποιαδήποτε νέα έκδοση περάσεις, αυτόματα πρέπει κ να το ξεκλειδώσεις, αφού αυτό κλειδώνεται.
Απαιτεί μια διαδικασία, όχι ιδιαίτερα δύσκολη όμως.

καλησπερα παιδια...ειμαι νεος κατοχος ενος 3g iphone 16g!!

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων να πούμε οτι δεν έχεις iPhone 3g 16gb αλλά κάποιο iPhone πρώτης γενιάς (8gb ή 4gb).

Τώρα για την έκδοση 2.0 στην οποία μπορείς να πας, δεν θα έχει τίποτα από αυτά που ψάχνεις (mms, video κλπ) και επιπλέον δεν θα έχεις Ελληνικά. Ίσως αξίζει να περιμένεις μερικές ημέρες μέχρι να βγει νέα έκδοση (2.1) όπου πιθανότατα να υπάρχει υποστήριξη Ελληνικών.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων να πούμε οτι δεν έχεις iPhone 3g 16gb αλλά κάποιο iPhone πρώτης γενιάς (8gb ή 4gb).

Τώρα για την έκδοση 2.0 στην οποία μπορείς να πας, δεν θα έχει τίποτα από αυτά που ψάχνεις (mms, video κλπ) και επιπλέον δεν θα έχεις Ελληνικά. Ίσως αξίζει να περιμένεις μερικές ημέρες μέχρι να βγει νέα έκδοση (2.1) όπου πιθανότατα να υπάρχει υποστήριξη Ελληνικών.
γιατι λες φιλε μου οτι δεν εχω το 16αρι???εγω απο πισω βλεπω το καπακι να γραφει 16gb και απο τον ανθρωπο που το πηρα μου ειπε οτι ειναι το 3g!

Ποιόν πάροχο έχεις;
Επίσης αν το πίσω μέρος του είναι μαύρο ή άσπρο και όχι αλουμινένιο είναι όντως το 3G.

Απάντηση: Re: νεος στο iphone ζητα βοηθεια

Δεν μπορεί να είναι το 3g και να έτρεχε 1.1.4! Κάτι δεν πάει καθόλου καλά..
Μπορεί......
Να είναι ένα 3g αγορασμένο πχ από Αμερική, να ήρθε εδώ με την έκδοση 2.0, να του έβαλε ο χρήστης την 1.1.4 κ να το ξεκλείδωσε...λέω τώρα εγώ....:BDGBGDB55:

λοιπον για να καταλαβω.τωρα ειμαι στο μενου του κινητου μου και στις ρυθμισεις, γενικες και εκει που λεει σχετικα βλεπω: εκδοση 1.1.4 (4Α102)...τι σημαινει αυτο τελικα?

Δεν ξέρω πως μπορεί το κινητό να τρέχει 1.1.4 και να είναι 3g. Το χρώμα στο πίσω μέρος του κινητού είναι μαύρο, άσπρο ή ασημί;

ειναι σαν ινοξ!εχει σημασια να μαθω τι γινεται γιατι το αγορασα απο φιλο φιλου και αυτος το ειχε για 3g!

τελικα παιδια εχετε δικιο!!μιλησα με το παιδι και μου ειπε οτι δεν ειναι το 3g!εγω ειχα φαει κολλημα οτι ειναι το 3g γιατι μου εδειξε την αγγελια του και ειδα οτι δεν το εγραφε!Οποτε ακυρο!

και αφου καταληξαμε στο γεγονος οτι δεν εχω τελικα το 3g συνεχιζω να μην μπορω να περασω στο κινητο μου τα βιντεο μου αλλα και να μην δεχομαι ουτε να στελνω mms..helpppppp:furious3:

Φίλε μου, υπάρχουν εφαρμογές για τα mms όπως επίσης κ ότι πρέπει να κάνεις μετατροπή τα βίντεο σου στο φορμά που βλέπει το iTunes, μέσω του οποίου θα τα στείλεις στο ιΦον για να βλέπεις.