Νέος συνδιαχειριστής στην hiend

Ευχαριστώ συμπάσχοντες.

Πιστεύω,ότι όλοι μας συμμετέχουμε σ' αυτό το ξεχωριστά χομπίστικο φόρουμ,γιατί αγαπάμε την μουσική και κατ' επέκταση και τα μηχανήματα,που την αναπαράγουν.Συμμετέχουμε γιατί θέλουμε να επικοινωνήσουμε με φίλους μ' αυτά τα κοινά ενδιαφέροντα, ανταλλάσσοντας εμπειρίες και γνώσεις.Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα-αντίθετα είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν.

Το ζητούμενο,όπως το αντιλαμβάνομαι,είναι η διατήρηση κι η παραπέρα βελτίωση του ανοικτού σ' όλες τις απόψεις πολιτισμένου-συναδελφικού κλίματος,που επικρατεί στην κατηγορία.Το άνοιγμα σε πολύ περισσότερα θέματα κι η προώθηση ακροάσεων μεταξύ συστημάτων μελών αλλά κι επαγγελματιών του χώρου, που θα έχουν την καλοσύνη να βοηθήσουν σ' αυτή την κατεύθυνση.Και το σημαντικότερο απ' όλα:Την προσέλκυση και την υποστήριξη νέων χομπιστών.

Αυτό που αισθάνομαι ν' αλλάζει σε σχέση με πρίν είναι μόνο η αίσθηση ευθύνης για το προχώρημα των παραπάνω.Το χόμπυ μας κάνουμε και τίποτα περισσότερο. Αλλωστε,χρειάζονται πολλοί κι ακόμα περισσότεροι,για να το κρατήσουμε ζωντανό αλλά και για να βοηθήσουμε να ανοίξουν νέες σελίδες στο μέλλον.

Πάμε σαν άλλοτε...

Kαλύτερα να μην πάμε σαν άλλοτε... αλλά όπως τώρα!

Καλή επιτυχία Διονύση.
Ειλικρινά πιστέυω πως έχεις τα φόντα να βοηθήσεις την κατηγορία.

Last edited by a moderator:
Kαλύτερα να μην πάμε σαν άλλοτε... αλλά όπως τώρα!

Καλή επιτυχία Διονύση.
Ειλικρινά πιστέυω πως έχεις τα φόντα να βοηθήσεις την κατηγορία.

Το σαν άλλοτε κολλάει στην εποχή που το hi fi γνώριζε δόξες...

Ευχή είναι κι άς την να πέσει χάμω.

Διονύση καλορίζικος και σιδεροκέφαλος, είμαι σίγουρος ότι έχεις το σθένος, την εμπειρία και φαντάζομαι και την διάθεση να προσθέσεις καινούργια ή περισσότερα πράγματα στην κατηγορία.

Μου άρεσε αυτό που είπες για προσέλκυση νέων χομπιστών, αυτό θα είναι μεγάλη επιτυχία και αυτό χρειάζεται το χόμπυ αυτό για να διαλυθούν τυχόν σύννεφα και αλλοτινές μισαλλοδοξίες και να "νοιώσουν" όλο και περισσότεροι τη συγκίνηση της μουσικής αναπαραγωγής με υψηλότερη πιστότητα.

Το σαν άλλοτε κολλάει στην εποχή που το hi fi γνώριζε δόξες...

Ευχή είναι κι άς την να πέσει χάμω.

Την αφήνω!
Να σαι καλά.

Είναι χαρά μου που επανεργοποιήθηκες και υπουργοποιήθηκες!

Έχεις τις ευχές μας...όπως θα έχεις και την (καλοπροαίρετη και αυστηρή) κριτική μας...Συγχαρητήρια...

(Κάτι παιδάκια εδώ μέσα θα σκάσουν.....)

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Νέος συνδιαχειριστής στην hiend

Έχεις τις ευχές μας...όπως θα έχεις και την (καλοπροαίρετη και αυστηρή) κριτική μας...Συγχαρητήρια...

(Κάτι παιδάκια εδώ μέσα θα σκάσουν.....)

Δεν νομίζω,ότι υπάρχει λόγος να σκάσει κάποιος αλλά κι ούτε να αισθανθεί διαφορετικός απο τους άλλους.Ποτέ δεν μπόρεσα να κατανοήσω τέτοιες αντιλήψεις στα πλαίσια ενός φόρουμ κι ενός χόμπυ.Μόνο γι αυτό πρόκειται.

Η ζωή κι η επιτυχία σ' αυτήν είναι έξω απο εδώ...

Είχα μαντέψει το όνομα πριν διαβάσω το νήμα. Το αυτονόητο της επιλογής δε μειώνει όμως καθόλου το αξιέπαινο της αποδοχής του Διονύση να επωμισθεί τις ευθύνες μιας τόσο 'δύσκολης' κατηγορίας.

Καλή δύναμη και επιτυχία Διονύση! :SFGSFGSF: