Νέος συνδιαχειριστής στην κατηγορία

Arno 7 ημερες για υποδειξεις. Ο επομενος που θα κανει υποδειξεις στο παρον Thread εχει μηνα.

Last edited:
Καλη συνεχεια στον παλαιο και καλη ευχη στον νεο!
Ps: Γραφοντας τρεμει το χερι μου. Ενας μηνας ειναι πολυς. Ουτε πανελληνιες να εδινα :)

Οπως και να εχει σιδεροκεφαλος! Μας βλεπω ολους με δορυφορικη καθως απο τα ελληνικα η απογοητευση ειναι τερραστια. Και οχι μονο απο ποιοτητα εικονας.

Καλό κουράγιο και πολύ δύναμη σου εύχομαι στο δύσκολο έργο που θα έχεις σαν συνδιαχειριστής, όπως το έχουνε και όλοι οι φίλοι συντονιστές, συνδιαχειριστές, Moderators κλπ.

Δεν είναι εύκολο να συγκεριάσεις τόσες απόψεις, πολλές φορές και αντικρουόμενες ημών των μελών. Όμως με την αγάπη που έχουμε όλοι μας στο avclub και τον σεβασμό στον κανονισμό του φόρουμ, στο πρόσωπο όλων των υπευθύνων και στο δικό σου, θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί.

O συμπατριώτης σου από τα ξένα
Tasos.cz:fahne90:

Ευχαριστώ πολύ την Γ.Δ. για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπο μου.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κρατήσουμε την κατηγορία των δορυφορικών σε υψηλά επίπεδα, έτσι όπως αρμόζει σ ένα μεγάλο φόρουμ όπως είναι το AVclub.

Σας ευχαριστώ όλους

Re: Απάντηση: Νέος συνδιαχειριστής στην κατηγορία

καλη αρχη !!:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Νέος συνδιαχειριστής στην κατηγορία

Καλή αρχή! Ειναι στο χέρι μας να διευκολύνουμε το έργο που ανέλαβε ο νέος συντονιστής.

Καλή συνέχεια σε όλους!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και από εδώ τον Νίκο Bykrie για την συνεισφορά του στην κατηγορία.
Ο Νίκος δεν θα είναι δίπλα μας σαν συντονιστής της κατηγορίας πλέον.

Θα είναι σαν SM. :p
Δίπλα του, σαν συντονιστές, από σήμερα ο Πάνος vforvendetta85 και ο Χάρης hdanca. :smile:
Καλή αρχή και σιδεροκέφαλοι!

Καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα, φίλοι! Το αξίζετε και με το παραπάνω!

Νίκο, συγχαρητήρια για την αναβάθμιση!

:grinning-smiley-043

Καλώς ορίσατε παλληκάρια!! Καλή συνέχεια από τα νέα σας πόστα!!:ernaehrung004:

Κοκκινούλη, αφού κατόρθωσες και έκανες τον δράκουλα να γράψει ποστ στα δορυφορικά, άξιος ο μισθός σου!!:D

Καλή δύναμη, κεφάλια από σίδερο κλπ ευχές προπάππου και από μένα.:grandpa:
Παρατηρώ ότι οι πράσινοι συντρίβουν τους κόκκινους με 4-2, θετικό αυτό.
Μια και είσαστε έξι, μπορείτε να δημιουργήσετε και μία ομάδα βόλει, να αθλείστε, που και που....

Συγχαρητήρια στον προαχθέντα και καλή δύναμη στο νέο αίμα εύχομαι. Και μην ξεχάσετε να αγοράσετε τα κατάλληλα εφόδια από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας

rubber.jpg

Θέλω να ευχαριστήσω την Γ.Δ. για την επιλογή της στο πρόσωπό μου.Από την πλευρά μου θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της και να δικαιώσω την επιλογή της.Με αρωγό την αγάπη μου για τα δορυφορικά και τη βοήθεια όλων των μελών θα κάνω τα πάντα για να βελτιωθεί και να μεγαλώσει η κατηγορία των δορυφορικών.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για τις ευχές σας.

Ευχαριστώ την Γ.Δ που εμπιστευτηκε κι εμένα ως συντονιστή στην παρούσα κατηγορία του φόρουμ. Από μέρους μου θα προσπαθήσω να μην απογοητεύσω τους ανθρωπους που με επέλεξαν και πιστεύουν στο ότι θα τα φέρω εις πέρας.
Επίσης να συγχαρώ το Νίκο (bykrie) για την αναβάθμιση του και ας ελπισω να μην χρειαστεί να επέμβει. Για να συμβεί βέβαια αυτό θα χρειαστεί να συμβαλλουμε όλοι μας, ο καθένας με τον τρόπο του στην διατήρηση καλού κλίματος!
Κλείνοντας να ευχαριστήσω για τις ευχές σας και να είστε όλοι καλά!

Συγχαρητήρια σε όλους, παλιούς και νέους. Με υπομονή και όλα θα πάνε καλά.