Νέος Συντονιστής στη Μουσική Κατηγορία (grio)

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,365
Αθήνα
Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Γρηγόρης (grio) αναλαμβάνει θέση Συντονιστή στη Μουσική Κατηγορία μας.
Αγαπάει τη Μουσική, έχει προσφορά στην Κατηγορία μας, είναι ευγενής και μετριοπαθής άνθρωπος, οπότε ξεκινάει με εξαιρετική βάση τα νέα του καθήκοντα.

Γρηγόρη συγχαρητήρια!!!
:ernaehrung004:

Υ.Γ.
Προσωπικά, χαίρομαι ιδιαίτερα, διότι μετά τον πολύ αγαπητό μου supersonic, θα συνεργαστώ με έναν άνθρωπο εξίσου συμπαθή.

Μια κατηγορια με εξαιρετικο ανθρωπινο δυναμικο στα μελη της και αντιστοιχα αξιολογους ανθρωπους στον συντονισμο. Ο Γρηγορης φανταζει ιδανικη επιλογη. Συγχαρητηρια και καλη αρχη.

Δεν θυμάμαι να εχω συνομιλήσει ποτε με τον Γρηγορη και η κουβέντα να μην περιφερόταν γύρω απο μουσικά θεματα. Εξαιρετική επιλογή, ειμαι βέβαιος οτι θα καλύψει το μεγαλο κενο που αφησε ο Δημητρης με τον καλύτερο τροπο.

Καλώς ήρθες φιλε μου.

Καλώς ήρθες Γρηγόρη!!

Η εκτίμηση στο πρόσωπο του Γρηγόρη έρχεται εύκολα από τα πρώτα λεπτά κιόλας που τον συναντάς. Τα υπόλοιπα λεπτά που κάθεσαι μαζί του, απλά, επιβεβαιώνουν την πρώτη σου αίσθηση.

Yes_%28band%29_logo.png

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Last edited:
Εξαιρετική επιλογή. :SFGSFGSF:

Γρηγόρη καλή δύναμη... Για όλα τα υπόλοιπα δεν ανησυχώ, τα διαθέτεις στον υπερθετικό βαθμό.
Δώσε ρεύμα....

Ο Γρηγόρης κουβαλάει ενα ηθος και μια αξιοπρέπεια που σπανίζουν στο φόρουμ. Ελπιζω να εχει και την υπομονη και την αντοχή που χρειάζεται.
Ειναι καιρός να δοθει επιτέλους και λιγο βαρος στη δεκαετία του 70.... :)

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Γρηγόρης (grio) αναλαμβάνει θέση Συντονιστή στη Μουσική Κατηγορία μας.
Αγαπάει τη Μουσική, έχει προσφορά στην Κατηγορία μας, είναι ευγενής και μετριοπαθής άνθρωπος, οπότε ξεκινάει με εξαιρετική βάση τα νέα του καθήκοντα.

Γρηγόρη συγχαρητήρια!!!

Μετριοπαθής;
ο Γρηγόρης, με αυτά που αγαπάει, είναι σκέτο ηφαίστειο.

δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή.

δεν νομίζω να τη χρειασθεί την "καλή δύναμη" - η Κατηγορία πάει και με τον αυτόματο και ο συνδιαχειριστής του είναι διαμάντι.
όπως και νά'χει εμείς θα είμαστε πάντα στο πλάϊ του.

Η προσωποποίηση της αξιοπρέπειας,,, τα υπόλοιπα περιτεύουν!

Γρηγόρη καλό ταξίδι!