Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Εαν ο οτε ΥΠΟΧΡΕΟΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ να παρεις δικο του δεκτη με καρτα κλειδωμενη ,που απο οτι φαινεται αυτο θα κανει ,θα παει απατος οπος με το το iptv και πολυ γουσταρω ...............................

Καλά τα λες !
Δεν ξέρω πως και τι υπολογισμούς κάνουν, αλλά πόσο νέο κόσμο προβλέπουν να προσελκύσουν; Μιας και το έχω αρκετά χλωμό να είναι πολλοί αυτοί που θα κάνουν τη δορυφορική τους αρχή με τον hellasat του οτε. Οι περισσότεροι θα έχουν ήδη πιάτο και δέκτη, οπότε η προοπτική γύρνα/βάλε καινούριο πιάτο και φορτώσου νέο δέκτη θα είναι αρκετά αποθαρυντική.

...βάλε drecrypt και δώσε μοντούλες στο λαό.., αλλά που τέτ%ια

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Εαν ο οτε ΥΠΟΧΡΕΟΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ να παρεις δικο του δεκτη με καρτα κλειδωμενη ,που απο οτι φαινεται αυτο θα κανει ,θα παει απατος οπος με το το iptv και πολυ γουσταρω ...............................

οταν γραφουμε κατι εδω καλο θα ειναι να προσεχουμε τι λεμε
απο που συμπεραινεις οτι αυτο θα ειναι παρανομο?
δικαιωμα του να βαλει οτι ασφαλιστικες δικλειδες θελει οπως ειναι και δικο μας δικαιωμα να γινουμε η οχι συνδρομητες
παρανομο ειναι οταν προσπαθεις με διαφορους τροπους να βλεπεις τζαμπε
κι αν ο οτε παει απατος οπως λες περιμενε μετα να ακουσεις τα....χαμπαρια απ την νοβα!-bye-

Καλά τα λες !
Δεν ξέρω πως και τι υπολογισμούς κάνουν, αλλά πόσο νέο κόσμο προβλέπουν να προσελκύσουν; Μιας και το έχω αρκετά χλωμό να είναι πολλοί αυτοί που θα κάνουν τη δορυφορική τους αρχή με τον hellasat του οτε. Οι περισσότεροι θα έχουν ήδη πιάτο και δέκτη, οπότε η προοπτική γύρνα/βάλε καινούριο πιάτο και φορτώσου νέο δέκτη θα είναι αρκετά αποθαρυντική.

...βάλε drecrypt και δώσε μοντούλες στο λαό.., αλλά που τέτ%ια

Εάν ανεβάσει τα κανάλια του ο ΟΤΕ,ο δορυφόρος να αποκτήσει σημασία μιας και θα υπάρχουν όλα τα ειδησιογραφικά τα οποία δηλώνουν την παρουσία τους εδώ και πολλά χρόνια στους πλέον δημοφιλής δορυφόρους.

Εσύ άμα γινόσουν συνδομητηκός πάροχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου προτεραιότητα, να δώσεις tv στο λαό ή να προστατεύσεις την επένδυσή σου;

Μη λέμε ότι θέλουμε, ασφαλώς και θα είναι ιδιοκτησιακός και παντρεμένος ο δέκτης όπως γίνεται κατά κανόνα.

Εσύ άμα γινόσουν συνδομητηκός πάροχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου προτεραιότητα, να δώσεις tv στο λαό ή να προστατεύσεις την επένδυσή σου;

Μη λέμε ότι θέλουμε, ασφαλώς και θα είναι ιδιοκτησιακός και παντρεμένος ο δέκτης όπως γίνεται κατά κανόνα.

Σωστά τα παραπάνω,αλλά εάν ανταμίβει το περιεχόμενο,και ο δέκτης έχει δυνατότητες,τότε που το πρόβλημα;

Το iptv έχει ήδη τους περισότερους συνδρομητές μετά από αυτό της on(τουλάχιστον οι τελευταίοι αριθμοί που έπεσαν στα χέρια μου αυτό έλεγαν)και δεν νομίζω να μπορεί να πει κανένας για το περιεχόμενο,έχει τιμήσει ιδιέταιρα το Discovery Networks και το περιεχόμενο είναι αρκετά εώς πολύ ποιοτικό.Εάν διαμαρτυρόμαστε με αυτό,τι να λέμε με την νόβα δηλαδή;Και ενοείται πως δεν είναι παράνομο εάν θα κλειδωθεί ο δέκτης με την κάρτα.Εάν δεν θέλεις δεν παίρνεις,δεν σε υποχρεόνει κανένας.Και ενοείται πως θα κυκλοφορήσουν 2 δέκτες και οι 2 HD o ένας απλά με δυνατότητες DVR.

Συμφωνώ απολυτά μαζί σου Δημήτρη άλλα κάτι που θα πρέπει να κοιτάξουν και 2 και οτε και νοβα είναι να βρούνε μια κοινή λύση. Για εάν θελήσεις να έχεις και τους 2 εκτός από τα 2 πιάτα που θες αφού είναι σε διαφορετικούς δορυφόρους και μάλιστα μακρινούς, χρειάζεσαι και 2 δέκτες. Βάλε να έχεις και ένα DVD, μαζί την τηλεόραση έχεις 4 τηλεκοντρόλ. Βάλε εάν έχεις καμιά ξένη γυναικά που θα θέλει και το πακέτο της χώρας της πάμε στα 5. Τι θα κάνουμε συλλογή από δέκτες και τηλεκοντρόλ ?

Συμφωνώ απολυτά μαζί σου Δημήτρη άλλα κάτι που θα πρέπει να κοιτάξουν και 2 και οτε και νοβα είναι να βρούνε μια κοινή λύση. Για εάν θελήσεις να έχεις και τους 2 εκτός από τα 2 πιάτα που θες αφού είναι σε διαφορετικούς δορυφόρους και μάλιστα μακρινούς, χρειάζεσαι και 2 δέκτες. Βάλε να έχεις και ένα DVD, μαζί την τηλεόραση έχεις 4 τηλεκοντρόλ. Βάλε εάν έχεις καμιά ξένη γυναικά που θα θέλει και το πακέτο της χώρας της πάμε στα 5. Τι θα κάνουμε συλλογή από δέκτες και τηλεκοντρόλ ?

Ειδικά την νόβα πολύ που την ένοιαξε...το έχει αποδείξει στο παρελθόν πολλές φορές.

Συμφωνώ μαζί σου άλλα εάν δεν κάνω λάθος υπάρχει σχετικός νόμος για αυτό άλλα σιγά μην εφαρμοστεί.

Συμφωνώ μαζί σου άλλα εάν δεν κάνω λάθος υπάρχει σχετικός νόμος για αυτό άλλα σιγά μην εφαρμοστεί.

Για τα τηλεκοτρόλ;Δεν νομίζω,εάν θυμάμαι καλά υπάρχει νόμος που λέει ότι με την δημιουργία δεύτερης συνδρομιτικής πλατφόρμας πρέπει να είναι η δεύτερη συμβατή με τις υπηρεσίες της πρώτης και το αντίθετο,διορθώστε με εάν κάνω λάθος.

Ακριβώς αυτό λέω.

Εάν ισχύει το παραπάνω θα πρέπει και η νόβα και ο οτε να έχουν ελέυθερες τις κάρτες πρόσβασης,ή υπάρχει κάποια παράμετρος που λέει ότι πρέπει τα συνδρομιτικά μπουκέτα να βρίσκονται στον ίδιο δορυφόρο ή ότι απλά ο δέκτης πρέπει να είναι συμβατός με το σύστημα αποκρυπτογράφησης του πρώτου παρόχου;

Εαν θυμάμαι καλά λέει ότι ο δεύτερος που θα βγει θα πρέπει να είναι συμβατός με τον πρώτο. Εαν θυμάστε για αυτό ο Alfa τότε είχε υποδοχή για module. Όσοι ασχολούνται με νομικά και μπορούν ας ψάξουν για τον εν λόγω νόμο.

Επειδή σιγά σιγά μου έρχονται, γέρασα βλέπετε. Ο Alpha είχε τον δεκτή του τον κανονικό και για αυτούς που είχανε και nova εδεινε τον Nokia. Επειδή από τότε είχα nova είχα επιλέξει nokia 9800 με το ενσωματωμένο viacces και είχα πάρει module για το irdeto.

Last edited:
Το πρόβλημα είναι ότι η nova-alpha digital ήταν στον ίδιο δορυφόρο,με ελεύθερες κάρτες ενώ ο οτε θα είναι σε διαφορετικό.

Συμφωνούμε άλλα βάσει αυτό τον νόμο δεν θα έπρεπε ο ΟΤΕ να βγει στον ίδιο με την Nova ?

Όχι,αλλά εάν έβγαινε θα ίσχυαν τα παραπάνω.Τουλάχιστον αυτό είναι το λογικό.

Το παραπάνω είναι αυτονόητο,αλλά οι πιο πολλοί έχουμε πάνω από 1 δέκτη,και οι περισότεροι συνδρομητές δεν θα το χρησιμοποιήσουν ποτέ.

Πριν από λίγο αφου δεχομαι τηλ από τον ΟΤΕ μου λενε αφου πληρωνω το τηλ και ιντερνετ κανονικα να με βαλουν σε προγραμμα για δωρεαν αστικές κ υπεραστικές και τζαμπα το connex tv ! Δωρεαν τον δεκτη !.

Τους λεω δεν θελω γιατί αφου θα βαλετε δορυφορικό θα παω εκει όποτε δεν με ενδιαφερει .Και απανταει 'Σας βαζω στη λίστα αμεσα και θα σας παρω να σας ενημερωσω !

Κουφό:operator: