Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

5) Πανε για 25 HD καναλια !!!!!!!!!!!!!Ηδη κανονιζουν το βουλγαρικο/ρουμανικο να τα περιορισουν οσο γινεται για ν αυξηθει ο χωρος για τα HD

Μήπως 25 HD κανάλια είναι πάρα πολλά??? μήπως το 25 αναφέρεται στο σύνολο των καναλιών?
μακάρι βέβαια να ισχύει αυτό που λες, αλλά καλά καλά τα μεγάλα πακέτα της ευρώπης δεν έχουν τόσα hd κανάλια...

Μακάρι φίλε zaras να είναι όπως τα λες αλλά τα βλέπω λίγο δύσκολα. Και μοντούλα (μακάρι !!!) και 25 HD (μακάρι μακάρι !!!) και 15 Ευρώ ;;;;;;;

Λίγο απίστευτα μου φαίνονται αυτά....

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Και ΤΩΡΑ τα καλά νέα.
Ειναι από εσωτερικη πηγη η οποία δεν χωρά αμφισβητηση .Αν του τα ειπαν λάθος τότε λάθος τα γραφω αλλά νομιζω οτι ειναι καραμπινατα σωστά .

1) Εκπαιδευονται όλοι οι τεχνικοί και πωλήσεις γαι την δορυφορική tv μεσω connx στον Hellasat.

2) Οι δεκτες ειναι εδω.Εναρξη Αυγουστο!!!

3) Η κάρτα θα παντρευεται με το δέκτη (κι αλλο κουτί....)Videoguard το συστημα ..χε,χε

4) Εχουν ζητησει και μοντούλες VideoGuard για να πουλανε μοντουλες παντρεμενες με το δεκτη

5) Πανε για 25 HD καναλια !!!!!!!!!!!!!Ηδη κανονιζουν το βουλγαρικο/ρουμανικο να τα περιορισουν οσο γινεται για ν αυξηθει ο χωρος για τα HD

6) Και τωρα η τιμή 15 Ευρω:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Το 4 δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει. NDS CI δεν κυκλοφορεί. Ίσως κυκλοφορήσει CI+, αλλά ακόμα δεν υπάρχει τίποτα. NDS CI έδιναν στο πακέτο Viasat και το κατάργησαν εδώ και καιρό.

Το 5 σίγουρα δεν ισχύει. 25 κανάλια HD δεν έχει ούτε το Sky Italia. Μόνο το Sky UK έχει τόσα.

Όταν κάποιος λέει 5 πράγματα και σίγουρα δεν ισχύει 1 και πιθανότατα δεν ισχύουν 2, τότε το πιθανότερο είναι να μην ισχύει τίποτα.

Όσο για την τιμή, έχω ακούσει κι εγώ αυτό το ποσό αλλά πάντα σε συνδυασμό με double play ΟΤΕ. Αν δεν έχεις double play ΟΤΕ, η τιμή θα είναι άλλη.

Last edited by a moderator:
Παντως τα 18 καναλια που κατεβασα απο αυτη τη συχνοτητα προχθες σε mvision hd 200 combo,ειναι ολα σε hd συμφωνα με το info του αποκωδικοποιητη !!! Mου ειχε κανει εντυπωση που ολα μου εδιναν info για hd και πιστευα οτι ηταν λαθος του αποκωδικοποιητη αλλα μαλλον μετα απο αυτα που λετε,φαινεται οτι πραγματικα θα ειναι hd!!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Το 4 δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει. NDS CI δεν κυκλοφορεί. Ίσως κυκλοφορήσει CI+, αλλά ακόμα δεν υπάρχει τίποτα. NDS CI έδιναν στο πακέτο Viasat και το κατάργησαν εδώ και καιρό.

Το 5 σίγουρα δεν ισχύει. 25 κανάλια HD δεν έχει ούτε το Sky Italia. Μόνο το Sky UK έχει τόσα.

Όταν κάποιος λέει 5 πράγματα και σίγουρα δεν ισχύει 1 και πιθανότατα δεν ισχύουν 2, τότε το πιθανότερο είναι να μην ισχύει τίποτα.

Συνεπώς, η δήλωση του γνωστού σου δεν έχει καμία απολύτως αξιοπιστία.

Όσο για την τιμή, έχω ακούσει κι εγώ αυτό το ποσό αλλά πάντα σε συνδυασμό με double play ΟΤΕ. Αν δεν έχεις double play ΟΤΕ, η τιμή θα είναι άλλη.

Οσο αφορά το 4 και το 5 τους εγινε αναλυτική παρουσίαση και τους το δειξανε .

Θα μοιρασουνε 2000 κομματια πιλοτικα κατα καποιο τρόπο με συνδρομή 6 ευρω το μηνα για ενα χρόνο και μετά θα παει 15 ευρω .
Ολοι οι αλλοι θα πανε στα 15 ευρω από την αρχή

Μολις μιλησα ξανα μαζί του και μου το επιβεβαιωσε .Δεν ειναι τυχαιος ειναι μεγαλο κεφάλι

Συνεπως τόσα χρόνια που μιλάω μαζί του δεν εδειξε ποτε αναξιοπιστία .

Εξαλλου οι μοντουλες δεν ειναι για τωρα ειναι για αργότερα (τους εγινε και σχετική επιδειξη από ξένους τεχνικούς).
Αυτα δεν αμφισβητουνται εκτός αν ησουν μεσα στην παρουσιαση και στην επιδειξη και μόνο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Οσο αφορά το 4 και το 5 τους εγινε αναλυτική παρουσίαση και τους το δειξανε .

Θα μοιρασουνε 2000 κομματια πιλοτικα κατα καποιο τρόπο με συνδρομή 6 ευρω το μηνα για ενα χρόνο και μετά θα παει 15 ευρω .
Ολοι οι αλλοι θα πανε στα 15 ευρω από την αρχή

Μολις μιλησα ξανα μαζί του και μου το επιβεβαιωσε .Δεν ειναι τυχαιος ειναι μεγαλο κεφάλι

Συνεπως τόσα χρόνια που μιλάω μαζί του δεν εδειξε ποτε αναξιοπιστία .

Εξαλλου οι μοντουλες δεν ειναι για τωρα ειναι για αργότερα (τους εγινε και σχετική επιδειξη από ξένους τεχνικούς).
Αυτα δεν αμφισβητουνται εκτός αν ησουν μεσα στην παρουσιαση και στην επιδειξη και μόνο

πολυ ωραια νεα. ξερει κατι ο γνωστος σου για το περιεχόμενο των 25hd καναλιων? αιτηση για το πιλοτικο που κανουμε?:P

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

πολυ ωραια νεα. ξερει κατι ο γνωστος σου για το περιεχόμενο των 25hd καναλιων? αιτηση για το πιλοτικο που κανουμε?:P

Για το πιλοτικό απλά τα δινουν σε γνωστους και φιλους με τον ορο να σε παιρνουν 1 φορά το μηνα να σε ρωτουν για το περιεχόμενο , τη χρήση και αν θέλεις να προσθεσεις κάτι προς βελτίωση.Εγω και τον ζοριζω για να παρω αφου δεν μπορει ο καθε ενας εργαζομενος να δωσει πανω απο 2 κομματια .
Βαλε και τα βυσματα δεν θα μεινει τιποτα ....
Για τα HD εχουν κλεισει τα συμβολαια και θα τα ανεβαζουν σιγα σιγα όπως κανει το SKY με τους αναμεταδότες του και θα ολοκληρωθει το ανεβασμα με τον νεο Hellasat .

Να πω οτι και πολλά ειπα και του ζητησα την αδεια να τα πω αλλά είπε οκ γιατί ξερει τι θα γινει με την ακατανομαστηκαι ηδη το ψιλοεμαθαν εκει και ετοιμαζουν μέτρα.Τωρα το βαρος του marketing ειναι στη μπάλα .

Last edited:
Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Παντως τα 18 καναλια που κατεβασα απο αυτη τη συχνοτητα προχθες σε mvision hd 200 combo,ειναι ολα σε hd συμφωνα με το info του αποκωδικοποιητη !!! Mου ειχε κανει εντυπωση που ολα μου εδιναν info για hd και πιστευα οτι ηταν λαθος του αποκωδικοποιητη αλλα μαλλον μετα απο αυτα που λετε,φαινεται οτι πραγματικα θα ειναι hd!!!

Αυτό είδα κι εγώ σε vantage 8000ts.Και τα 18 κανάλια τα αναφέρει στο info του δέκτη ως HD.
Λέτε να είναι αλήθεια και να κάνει τη μεγάλη έκπληξη ο οτέ?:SFGSFGSF:

τοτε φιλε zaras ολα καλα!! για να τα λεει ο φιλος σου κατι ξερει. και αφου σου ειπε να τα βγαλεις στην φορα για να τα διαβασουμε ολοι εμεις (+ καποιοι αλλοι...) ε τοτε το αποκλειω και εγω να σε κοροιδευει. αψογαααα!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Για το πιλοτικό απλά τα δινουν σε γνωστους και φιλους με τον ορο να σε παιρνουν 1 φορά το μηνα να σε ρωτουν για το περιεχόμενο , τη χρήση και αν θέλεις να προσθεσεις κάτι προς βελτίωση.Εγω και τον ζοριζω για να παρω αφου δεν μπορει ο καθε ενας εργαζομενος να δωσει πανω απο 2 κομματια .
Βαλε και τα βυσματα δεν θα μεινει τιποτα ....
Για τα HD εχουν κλεισει τα συμβολαια και θα τα ανεβαζουν σιγα σιγα όπως κανει το SKY με τους αναμεταδότες του και θα ολοκληρωθει το ανεβασμα με τον νεο Hellasat .

Να πω οτι και πολλά ειπα και του ζητησα την αδεια να τα πω αλλά είπε οκ γιατί ξερει τι θα γινει με την ακατανομαστηκαι ηδη το ψιλοεμαθαν εκει και ετοιμαζουν μέτρα.Τωρα το βαρος του marketing ειναι στη μπάλα .

κατι μου λεει οτι θα εχω πιλοτικο :2thumb22sup: και το πιλοτικο τον αυγουστο ξεκιναει?κανονικα δεν πρεπει πιο πριν?

Τα κανάλια όντως είναι με HD ένδειξη, τουλάχιστον στον hd300 mvision που έχω.

Λευτέρη στις δοκιμές που κατάφερα κάποια στιγμή να δω, σε δύο κανάλια που πρόλαβα να τσεκάρω η ένδειξη ήταν 1080i, δεν είμαι σίγουρος όμως αν ήταν όντως 1080 ή upscale 720...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Βάζω στοίχημα 1 εκατομμύριο ευρώ ότι δε θα έχει 25 κανάλια HD.

Κανάλι που εκπέμπεται σε DVB-S2 με MPEG4 δεν είναι HD. Για να είναι HD πρέπει να έχει ανάλυση μεγαλύτερη από 720*576. Πες λοιπόν στο τοπ κεφάλι του ΟΤΕ πως είναι άσχετος και δεν έχει ιδέα για τι μιλάει. Δε με νοιάζει τι λένε οι PR managers. Αν έχεις πληροφόρηση από κάποιον τεχνικό δε θα σου έλεγε πράγματα που είναι προφανές ότι δεν ισχύουν.

Πάνο, πρόσεχε τα στοιχήματα βρε.... δεν είναι εποχές για τέτοια !!!! :D

Πάνο, πρόσεχε τα στοιχήματα βρε.... δεν είναι εποχές για τέτοια !!!! :D

Τι να προσέχω; Που έχουν συμπιέσει 25 κανάλια SD με MPEG4 σε ένα transponder και θα φαίνονται όλα σαν τα κανάλια του Tring; Και επειδή είναι Mpeg4, βγαίνει ο άσχετος PR manager και μιλάει για HD; Έλεος. Να έχουμε λίγο κοινή λογική όταν γράφουμε μερικά πράγματα.

Πάνο, αν όντως έχεις στοιχεία για αυτό που έγραψες ρίχτο αναλυτικά να το δούμε. Δεν υπάρχει λόγος για φαγωμάρα τέτοιες μέρες.....

Η κρίση είναι έξω από την πόρτα μας, καλό θα είναι να μην τη πάθουμε και εμείς και αρχίσουμε να κοπανιόμαστε εδώ μέσα....

Ο zaras δεν έχει τις γνώσεις σου, έγραψε ότι μεταφέρει αυτό που του είπαν......

Οτι απαντησα . απαντησα . Κοντός ψαλμός σε λίγο ....:em04special_8:

Οπως ειπα θα κανουν χωρο ,θα μετακινηθουν αλλα και τα υπολοιπα στον καινουργιο . Αυτό εγραψα και αυτό λεει οτι θα ανεβουν HD με κοινη λογική γιατι θα εχουν χωρο

Last edited:
Τα κανάλια όντως είναι με HD ένδειξη, τουλάχιστον στον hd300 mvision που έχω.
Λευτέρη στις δοκιμές που κατάφερα κάποια στιγμή να δω, σε δύο κανάλια που πρόλαβα να τσεκάρω η ένδειξη ήταν 1080i, δεν είμαι σίγουρος όμως αν ήταν όντως 1080 ή upscale 720...

Έκανα εγγραφή στον σκληρό σχεδόν όλα τα κανάλια του πακέτου που για κάποιο διάστημα ήταν ανοικτά , όντως εμφανιζόταν στους δέκτες η ένδειξη ότι τα κανάλια ήταν HD , αλλά η ποιότητα εικόνας που είχαν όχι hd δεν ήταν , αλλά ήταν ένα νέο είδος ποιότητας " άστα να πάνε ".
Μακάρι αυτό να ήταν μόνο στο δοκιμαστικό στάδιο και στην κανονική εκπομπή του πακέτου να υπάρξει δραματική βελτίωση , γιατί τότε το πακέτο αν διατεθεί στην τιμή που προαναφέρθηκε και με την χάλια εικόνα που είχε , θα έχει την πιο σωστή τιμή σύμφωνα με την ποιότητά του .

Last edited: