Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία :)

Ξέρω πως έχουν καταντήσει κουραστικές οι αμφίβολες εξελίξεις αλλά δεν μου πάει καλά να μαθαίνω κάτι και να μην το μοιράζομαι :)

Από Φεβρουάριο ενδέχεται να ξεκινήσει η εμπορική διάθεση του δορυφορικού Conn-X TV.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πιλοτικές συνδέσεις που λειτουργούν κανονικά στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

( όσον αφορά τους enthusiast, γιατί ο απλός user σκασίλα του πόσα κανάλια ανά transponder έχουν )

Το ιταλικό πρωτάθλημα στο Conn-X TV

Στέγη στο Conn-X TV βρήκε το καμπιονάτο μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Το κανάλι του ΟΤΕ ξεκινάει άμεσα τις μεταδόσεις παιχνιδιών τόσο από την πρώτη, όσο και από τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

Τα δικαιώματα του Καμπιονάτο για την τρέχουσα και την επόμενη σεζόν, απέκτησε το Conn-X TV. To κανάλι του ΟΤΕ πέτυχε τη συμφωνία με τους Ιταλούς και ξεκινάει άμεσα μάλιστα της μεταδόσεις στην Ελλάδα. Το Conn-X TV πήρε και τα δικαιώματα της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας και θα μεταδίδει ζωντανά τα παιχνίδια. Αυτός είναι και ο λόγος που πρόσφατα δημιούργησε και τέταρτο αθλητικό κανάλι.

Πηγή: gazzetta.gr

Στέγη στο Conn-X TV βρήκε το καμπιονάτο μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Το κανάλι του ΟΤΕ ξεκινάει άμεσα τις μεταδόσεις παιχνιδιών τόσο από την πρώτη, όσο και από τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

Τα δικαιώματα του Καμπιονάτο για την τρέχουσα και την επόμενη σεζόν, απέκτησε το Conn-X TV. To κανάλι του ΟΤΕ πέτυχε τη συμφωνία με τους Ιταλούς και ξεκινάει άμεσα μάλιστα της μεταδόσεις στην Ελλάδα. Το Conn-X TV πήρε και τα δικαιώματα της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας και θα μεταδίδει ζωντανά τα παιχνίδια. Αυτός είναι και ο λόγος που πρόσφατα δημιούργησε και τέταρτο αθλητικό κανάλι.

Τέσσερα αθλητικά κανάλια...το θέμα είναι ότι μόνο το 1,2 δείχνουν 24/7,τα άλλα 2 μόνο για live γεγονότα που τα χρησιμοποιούν όλα..

Τέσσερα αθλητικά κανάλια...το θέμα είναι ότι μόνο το 1,2 δείχνουν 24/7,τα άλλα 2 μόνο για live γεγονότα που τα χρησιμοποιούν όλα..

ελπίζω το ConnXSport HD οταν ξεκινησει να εχει 24ωρο προγραμμα εστω και με επαναληψεις και οχι τις χαζες καρτες της Νοβα "Θα επιστρεψουμε τη ταδε ωρα τη ταδε μερα"¨

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Ξεκίνησε σήμερα με 4 μεταδόσεις το ιταλικό πρωτάθλημα
Το βράδυ σήμερα 21.45 έχει Inter-Napoli
Καλές θεάσεις!

Ενώ οι άλλοι που έχουν 7.
Το 1ο τώρα έχει replay απο χθεσινό αγγλικό πρωτάθλημα.
Το 2ο έχει "αγγλικά στιγμιότηπα". Πρέπει να είναι απο την προηγούμενη δεκαετία απο αυτή που ζούμε (Burns στην Λιβερπουλ κλπ).
Το 3ο έχει LIVE ισπανικό κύππελο.
To 4o έχει παγκόσμιο πρωτάθλημα GT1.
Το 5ο έχει highlights.
To 6o έχει στοίχημα.
Το 7ο είναι κλειστό εδώ και 3 εβδομάδες με υποσημείωση "σύντομα κοντά σας".

Και μιλάμε για 2ήμερο με ΟΛΑ τα πρωταθλήματα σε φουλ δράση

Last edited:
Αρχισαν τα όργανα... ε ρε γλεντια!!
Διαβαστε...

Η συμφωνία του Conn-X για το καμπιονάτο αλλάζει τα δεδομένα στον τηλεοπτικό χάρτη, ενώ η μάχη με τη NOVA μεταφέρεται πια στο... γήπεδο των δικαιωμάτων του Champions League.

“Ψάχνονται” για Champions League

Μετά τη συμφωνία του Conn-X για τα δικαιώματα του καμπιονάτο, στη NOVA “ψάχνονται” για την επόμενη κίνησή τους, μιας και το αντίπαλο δέος ενισχύεται σημαντικά και η Ελληνική Super League, δε αποτελεί από μόνη της αντίβαρο. Υπάρχει βέβαια, και το Αγγλικό πρωτάθλημα, που δίνει πόντους στη NOVA, ωστόσο, το αντίπαλο δέος με πριμέρα ντιβιζιόν και καμπιονάτο είναι ισχυρό. Αυτό που καίει πλέον και τις δύο πλατφόρμες είναι τα δικαιώματα του Champions League και εκεί θα γίνει η μεγάλη μάχη. Το καλοκαίρι του 2012 ολοκληρώνεται συμφωνία τριετίας που έχει η NOVA με την Team και εκεί σκοπεύουν να... χτυπήσουν οι άνθρωποι του καναλιού του ΟΤΕ. Αν τα καταφέρουν, τότε θα μιλάμε για μεγάλη ανατροπή των δεδομένων στη συνδρομητική τηλεόραση. Και παρά το γεγονός ότι ακόμα είναι νωρίς, οι βολιδοσκοπήσεις έχουν ξεκινήσει για την τριετία 2012-15.

Πηγη:
http://www.gazzetta.gr/Media-Cafe/item/127172-Μάχη”-για-το-Champions-League-NOVA-και-Conn-X

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

...η Ελληνική Super League, δε αποτελεί από μόνη της αντίβαρο...http://www.gazzetta.gr/Media-Cafe/item/127172-Μάχη”-για-το-Champions-League-NOVA-και-Conn-X

Ότι να'ναι για να γίνεται ντόρος. To ελληνικό πρωτάθλημα (σιχαίνομαι τη μαρκετίστικη ονομασία "Super League") έχει 100πλάσια αξία για τον έλληνα από όλα τα άλλα πρωταθλήματα μαζί...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Ότι να'ναι για να γίνεται ντόρος. To ελληνικό πρωτάθλημα (σιχαίνομαι τη μαρκετίστικη ονομασία "Super League") έχει 100πλάσια αξία για τον έλληνα από όλα τα άλλα πρωταθλήματα μαζί...

Για τον τυπικό Έλληνα που δεν βλέπει πίσω από την μύτη του θέλεις να πεις μιας και η ποιότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι κατώτατη...τριγυρνάνε 10 άτομα γύρω γύρω,μπαίνει και ένα φορείο κάθε 10 λεπτά και τελειώσαμε...

Αντιθέτως τα ξένα πρωταθλήματα προσφέρουν θέαμα...λες,να και κάτι που δεν το βλέπω όλη μέρα!Τι θα ήταν καλύτερο,το παιχνίδι ''Ολυμπιακός vs Κέρκυρα ή Manchester United vs Arsenal '';

Offtopic τέλος.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν μετράει η ποιότητα, διότι εκεί υπάρχει και ο παράγοντας "οπαδός". Όσο και αν απεχθάνομαι το θέαμα που παρουσιάζουν οι ομάδες, θα καθήσω να δω τα ματς της ομάδας μου, διότι υπάρχει μέσα μου το μικρόβιο αυτό. Και δεν νομίζω ότι είμαι μόνος. Καλώς ή κακώς οι ποδοσφαιρόφιλοι που είναι κολλημένοι με την ομάδα τους είναι περισσότεροι από αυτούς που θα αράξουν απλά για να απολαύσουν ένα ωραίο ματσάκι, χωρίς αγωνία για το ποια ομάδα θα νικήσει. Και ας μην γελιόμαστε, δεν είναι ελληνικό φαινόμενο αυτό. Η μπάλα είναι ένα οπαδικό άθλημα. Δεν είναι στίβος.

Επίσης, στο θέμα της ΣούπερΛιγκ υπολογίστε και τις καφετέριες/ταβέρνες/πλοία κτλ, στα οποία το ελληνικό πρωτάθλημα δεν γίνεται να σταματήσει να δείχνεται. Συνεπώς η ΣούπερΛιγκ, ναι είναι το μεγαλύτερο χαρτί μίας πλατφόρμας.

Αλλά γενικότερα, ας κάνουμε λίγη υπομονή να δούμε επισήμως την λίστα με τα κανάλια σε συνδιασμό με την τιμή, και μετά θα μπορέσουμε να κρίνουμε την ΟΤΕπλατφόρμα.

ε ας πάμε όλοι στον ΟΤΕ....εγω προσωπικά ήδη εχω ετοιμάσει 2πλά LNB στον hellasat για μαγαζι και σπίτι....Κάποια στιγμή η ΝΟΒΑ θα πιεστεί απο τον ανατγωνισμό του ΟΤΕ και θα αναγκαστεί είτε να αλλάηει τιμολογιακή πολιτική είτε πραγματικά να αναβαθμίσει το πακέτο της που να δικαιολογεί το κόστος για την πρακαλολούθηση του...

Εννοείται ότι σε κάποια πρωταθλήματα το θέαμα είναι ανώτερο. Όμως η προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτό αφορά μια μικρή "ελίτ" θεατών που εκτιμούν το ποδόσφαιρο σαν άθλημα. Η συντριπτική πλειοψηφία το βλέπει σαν συνοδευτικό του τζόγου ή οπαδικά, πράγμα που δεν είναι κακό, όπως τη βρίσκει κανείς.

Εννοείται ότι σε κάποια πρωταθλήματα το θέαμα είναι ανώτερο. Όμως η προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτό αφορά μια μικρή "ελίτ" θεατών που εκτιμούν το ποδόσφαιρο σαν άθλημα. Η συντριπτική πλειοψηφία το βλέπει σαν συνοδευτικό του τζόγου ή οπαδικά, πράγμα που δεν είναι κακό, όπως τη βρίσκει κανείς.
κιεγω οπαδικα το εβλεπα και δεν εχανα αγωνα,αλλα εχει φτασει σε τετοιο χαλι που ξεκηνας να δεις ενα ματς και στο 30 το αλλαζεις μη σε παρει ο υπνος.καθε χρονο και χειροτερα.εχει πεσει παρα παρα πολυ το ελληνικο πρωταθλημα.εγω θυμαμαι πριν καποια χρονια που γεμιζαν τα καφενεια και οι καφετερειες σε καθε ματς,πραγματικα γινοταν χαμος.αλλα εβλεπες ωραια μπαλιτσα.τωρα ειναι παρα πολυ πεσμενο και δικαιολογιμενα και πιστευω οτι λογο οικονομικης κρισης θα πεσει κιαλλο,ηδη ολοι οι επενδυτες την κανουν(βλεπε παναθηναικο).

δίκιο έχετε σε όλα όσον αφορά το θέαμα, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτό που τραβάει συνδρομητές είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και το Champions League (όταν παίζουν ελληνικές ομάδες μέσα) και γιάυτό και πέφτουν τόσα λεφτά και ανταγωνισμός στα αποκλειστικά δικαιώματα τους... τώρα το ότι ξεχνάνε όλοι ότι μια πλατφόρμα έχει κι ένα σωρό άλλα πράγματα (παιδικά, cinema, κλπ) και το θεωρούν δευτερεύον στην επιλογή τους, άλλο θέμα.

εγω πιστευω οτι ολοι οι αντρες που βαζουν πιατα στην ταρατσα το κανουν βασικα για το ποδοσφαιρο.απο εκει και περα εμενα που μου αρεσουν τα παιδικα γιατι ειμαι και μπουλης :bike:θελω να τα βλεπω.αλλα δυστηχως στα ελευθερα καναλια παιδικων που υπαρχουν στον αερα τα περισσοτερα δοιχνουν βλακειες.αναγκαστικα θελεις πακετο συνδρομητικο για να δεις το κορυφαιο bomerang.και το αναμενω και στον οτε το καναλι.