Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Καλημερα σε ολους
Μουφα η διαφημηση ε?
Ξερετε τι μου θυμησε ολο αυτο?
Ενα παλιο ανεκδοτο και συγχωρεστε με για το off topic
Παει ο ποντιος στις ειδικες δυναμεις...εκπαιδευση στα αλεξιπτωτα
Κανει ολη την εκπαιδευση και ερχεται η ωρα για την πρωτη πτωση
Πηδαει..θυμαται τα λογια του εκπαιδευτη... μετρας ως το 10 και τραβας το μπλε σχοινακι...
Το τραβαει τιποτε!
Αν δεν ανοιξει το αλεξιπτωτο τοτε τραβας το πορτοκαλι σχοινακι...
Το τραβαει κι αυτο..παλι τιποτε!!
Και λεει....μαλακιες μας ελεγε ο εκπαιδευτης...να δεις που κατω ουτε το ρεο θα μας περιμενει για να παμε πισω στη μοναδα!!
Συγνωμη για τους φιλους απ τον Ποντο αλλα κατι τετοιο κανουμε ολοι εδω Περιμενουμε την υποτιθεμενη διαφημηση μιας πληροφοριας που εβγαλε μια υποτιθεμενη κα παναγιωτοπουλου μιλωντας και μαλωνοντας για το ποιο ειναι πιο συμφερον για ενα υποτιθεμενο πακετο που σερνεται 2 χρονια κοντα, αλλα που ποτε δεν βγαινει...

σας φανταζομαι κολημενους το βραδυ στην μαλα@@@@@ του μεγα να περιμενετε την διαφημιση του οτε:flipout:.και να μπαινει μεσα η γυναικα και να λεει καλα μωρο μου εσυ αυτο δεν το παρακολουθεις τωρα τι σε επιασε:BDGBGDB55:

Το liveonsat.com αναφέρει πως σήμερα το απόγευμα υπάρχει η μετάδοση του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ από το Conn-X TV Sport 1 μέσα από τον Hellasat με κωδικοποίηση VideoGuard...

Greek Beta Ethniki - Week 17 ko: 19:00 PAS Giannina - OFI Crete Conn-X TV Sport 1

Πρώτη φορά βλέπω αναφορά για μετάδοση αγώνα από κάποιο κανάλι του Conn-X TV SAT στο συγκεκριμένο (αξιόπιστο κατά τη γνώμη μου) σάιτ...

οι αγωνες κυπελου στης 19/1 ειναι το μεγαλο στυχημα για την νεα πλατφορμα-κραχτης, για αυτο κατα την γνωμη αυτη η εβδομαδα θε εχει εξελιξεις στο θεμα της πλατφορμας

οι αγωνες κυπελου στης 19/1 ειναι το μεγαλο στυχημα για την νεα πλατφορμα-κραχτης, για αυτο κατα την γνωμη αυτη η εβδομαδα θε εχει εξελιξεις στο θεμα της πλατφορμας

Αν είναι σωστοί και θέλουν να τραβήξουν την προσοχή από την αρχή, ας αφήσουν το πακέτο τους για 1 εβδομάδα ανοικτό για να δουν οι επίδοξοι αγοραστές τι πρόκειται να αγοράσουν

καλημερα τελικα η παναγιωτοπουλου ηταν απο το μεγαλο καναλι και ολα αυτα εγιναν για να ανεβει το μπατζετ του just the two of us και εμεις περιμεναμε σαν τους χαυτες οπως τα πιτσιρικια την patty να δουμε διαφημηση .Τελος παντων εγω εστειλα email στον οτε σχετικα με την εναρξη του σατ και την παρασκευη με πηραν τηλεφωνο στο κινητο παρακαλω και μου ειπαν δεν γνωριζουν κατι για διαφημηση ,οτι θα ξεκινησει μεσα φεβρουαριου σιγουρα ,οτι αλλο και αν ρωταγα δεν απαντουσαν λεγοντας οτι δεν γνωριζουν,αυτη που με πηρε ηταν γυναικα απο το γραφειο τυπου του οτε ,αλλα κοιταξτε να δειτε οτι η ακατανομαστη που εχει πυκνωσει τις διαφημησεις με το πακετο της (ν--α) και επισης αυτο που ξεχασα να αναφερω ειναι οτι η κυρια αυτη με ενημερωσε οτι ολα θα βγουνε αμεσα μολις εξασφαλισει τα κρατικα και ιδιωτικα καναλια με την αποφαση που περιμενει απο την εετ (καταλαβατε) καλημερα και αναμονη

Κατι φαινεται οτι παει να σκασει οσονουπω, αλλα ποτε και τι?
Και κυριως με τι συνδρομη?
Εγω δεν ξεχνω οτι ο βασικος ανταγωνιστης του μελλοντικου δορυφορικου ΟΤΕ
ειναι η Νοβα, και το κρατος θα εχει σημαντικα εσοδα και απο αυτο το πακετο.
Αρα, εν αναμονη και ειδωμεν.

Το liveonsat.com αναφέρει πως σήμερα το απόγευμα υπάρχει η μετάδοση του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ από το Conn-X TV Sport 1 μέσα από τον Hellasat με κωδικοποίηση VideoGuard...

Greek Beta Ethniki - Week 17 ko: 19:00 PAS Giannina - OFI Crete Conn-X TV Sport 1

Πρώτη φορά βλέπω αναφορά για μετάδοση αγώνα από κάποιο κανάλι του Conn-X TV SAT στο συγκεκριμένο (αξιόπιστο κατά τη γνώμη μου) σάιτ...
και για χθές έδειχνε μεταδοσεις: http://liveonsat.com/today.php?star...t_yyyy=2011&end_dd=09&end_mm=01&end_yyyy=2011

μάλλον μπερδεύτηκαν νομίζουν οτι επειδή ειναι κωδ/μενο έχει ξεκινήσει κιόλας, εκτός κι αν οι φίλοι μας στα ξενα μπορουν να δουν κατι που δεν βλέπουμε εμείς...

Δίνεται νέα ημερομηνία για την διαφημιστική καμπάνια των δορυφορικών ψηφιακών υπηρεσιών του Οργανισμού. Στην θέση των διαφημιστικών μεταδίδονται πληροφορίες προς τους καταναλωτές για τα COSMOTE Απεριόριστα και πληροφορίες αναφορικά με τα Πακέτα Χρόνου Ομιλίας.

Soft Launch υπηρεσίας: 1/2/2011
Soft Launch υπηρεσιών Explore: 15/2/2011

Νέα ημερομηνία για την διάθεση του προϊόντος. Η ημερομηνία θα αναρτηθεί και θα δημοσιοποιηθεί στα γραφεία του Οργανισμού, σε σύντομο χρόνο.

Δίνεται νέα ημερομηνία για την διαφημιστική καμπάνια των δορυφορικών ψηφιακών υπηρεσιών του Οργανισμού. Στην θέση των διαφημιστικών μεταδίδονται πληροφορίες προς τους καταναλωτές για τα COSMOTE Απεριόριστα και πληροφορίες αναφορικά με τα Πακέτα Χρόνου Ομιλίας.

Νέα ημερομηνία για την διάθεση του προϊόντος. Η ημερομηνία θα αναρτηθεί και θα δημοσιοποιηθεί στα γραφεία του Οργανισμού, σε σύντομο χρόνο.
σωωωωωπααα ΚΑΛΕ! :) :computer:

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Ωραίο το copy paste απο εσωτερική αλληλογραφια :flipout::flipout:.....αλλά το υπολοιπο που ειναι ?

Δίνεται νέα ημερομηνία για την διαφημιστική καμπάνια των δορυφορικών ψηφιακών υπηρεσιών του Οργανισμού.

Του Αγίου ... ανήμερα .:twoguns::twoguns::twoguns:

Το MEGA με εκτακτο ανακοινωθεν θα ηθελε να ευχαριστησει ολους τους ...... του AVCLUB που ανεβασανε την τηλεθεαση σε πρωτοφανη επιπεδα :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipoΑ ρε Παναγιωτοπουλου λες να σε ανταμωσω μεσα σε κανα γραφείο και να γελάσει καθε πικραμενος ? Και επειδη με ξερει και ο Larry ρωτηστε τον τι κανω στις δημοσιες υπηρεσιες αμα παω και εχω θεμα:furious3::furious3:

Last edited:
Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

εγω λεω σεβαστη μου κα ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ να την αναρτησετε μαζι με τις βαθμολογιες των πανελληνιων τον Αυγουστο
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχει καταντησει αστειο το θεμα! Απο αναβολη σε αναβολη παει ο ΟΤΕ εδω και 2 χρονια!!! Ελεος! Κι ετσι και δεν εχει και τις αναμενομενες απο ολους χαμηλες τιμες βλεπω να πηγαινει αδιαβαστος!

πρωτη μου φορα βλεπω κοσμο που θελει σας τρελλος να αγορασει ενα προιον να το ενισχυσει και οχι μονο δεν του το δινουν αλλα τρωει και δουλεμα!αντι να το εκτιμουν και να δωσουν σε καποια μελη και αντμιν τετσς γιανα αξιολογησουμε το προιον αυτοι μεσω καποιας κ.ταδε μας λενε να δουμε το διαφημιστικο.αν οντως βγει 1/2 τοτε γιατι δεν βγανει το γ.τυπου να κανει μια σοβαρη ανακοινωση οπως θα εκανε καθε σοβαρη εταιρια!εγω θυμαμαι το sky de που ελεγε απο τις αρχες του καλοκαιριου οτι θα βγαλω 3 hd καναλια επιπλεον και ελεγε τα παντα για αυτα απο τι θεμα θα παιζουν και ποτε ακριβως θα εκπεμπουν και οχι μυστικοπαθιες και αηδιες!
Δστυχως ο Ποτε δεν μαθαινει απο τα λαθη του παρελθοντος