Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Αντιστοιχη απαγορευση του ΕΣΡ της Γαλλιας πριν 2 χρονια για τα παιδικα καναλια συμπεριλαμβανομενου του Baby TV

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_2_22/08/2008_281948

Απορω, τοσα χρονια που τα τσοντοκαναλα υπαρχουν στη Nova αλλα και στα επιγεια MHz, γιατι δε βγηκε το ΕΣΡ να τα σταματησει;

Αντιστοιχη απαγορευση του ΕΣΡ της Γαλλιας πριν 2 χρονια για τα παιδικα καναλια συμπεριλαμβανομενου του Baby TV

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_2_22/08/2008_281948

Απορω, τοσα χρονια που τα τσοντοκαναλα υπαρχουν στη Nova αλλα και στα επιγεια MHz, γιατι δε βγηκε το ΕΣΡ να τα σταματησει;

στα επιγεια συμφωνω.στην νοβα ομως,δεν μπορει να κανει απολυτως τιποτε..
ειναι συνδροτικη υπηρεσια και οι εκπαιδευτικες μεταδοσεις,ειναι παντα μετα τα μεσανυχτα και βεβαια υπαρχει και η επιλογη γονικου κλειδωματος.
η παρατηρηση η δικια μου ομως περι εσρ και ακαταλληλων εκπομπων,
ειναι η εξης:
τοσα χρονια που σε τηλεοπτικες σειρες και εκπομπες (ειδικα κωμικες)που υπαρχει παντα ενας π@υστης γιατι δεν υπαρχουν αντιδρασεις...?
γιατι θεωρηται φυσιολογικο να κουνιεται ενας αντρας και δεν μιλα κανενας..?
μηπως απελευθερωθηκαμε πολυ ή περνανε καποια μηνυματακια που αυτοι θελουν....?

στα επιγεια συμφωνω.στην νοβα ομως,δεν μπορει να κανει απολυτως τιποτε..
ειναι συνδροτικη υπηρεσια και οι εκπαιδευτικες μεταδοσεις,ειναι παντα μετα τα μεσανυχτα και βεβαια υπαρχει και η επιλογη γονικου κλειδωματος.
Μα γι' αυτο εκανα το σχολιο. Και στον ΟΤΕ συνδρομητικα θα ειναι, ισως και προαιρετικα σε εξτρα τιμη! Το μεταμεσονυχτιο δεν ισχυει βεβαια καθως υπαρχει 24ωρο καναλι ηδη. Επισης, λογικα ισχυει και ο γονικος ελεγχος. Αρα, κατ' εμε το ΕΣΡ δε ξερει τι θελει ή εσκεμμενα εβγαλε τετοια αποφαση ειδαλλως η ιδια απαγορευση θα ισχυε και για τη Nova ή οποιαδηποτε Nova!

Μα γι' αυτο εκανα το σχολιο. Και στον ΟΤΕ συνδρομητικα θα ειναι, ισως και προαιρετικα σε εξτρα τιμη! Το μεταμεσονυχτιο δεν ισχυει βεβαια καθως υπαρχει 24ωρο καναλι ηδη. Επισης, λογικα ισχυει και ο γονικος ελεγχος. Αρα, κατ' εμε το ΕΣΡ δε ξερει τι θελει ή εσκεμμενα εβγαλε τετοια αποφαση ειδαλλως η ιδια απαγορευση θα ισχυε και για τη Nova ή οποιαδηποτε Nova!

μηπως υπαρχει κατι πιο συγκεκριμενο γι`αυτα τα καναλια..?
δεν ξερω....

Τι πιο συγκεκριμένο να υπάρχει; Παρόμοιo κανάλι με το Blue Hustler είναι το Playboy της Nova (light πορνό), ενώ με το Hustler TV και το Dorcel παρόμοιο είναι το Private Spice (hard).

Re: hellassat-connxsat

Δεν ήθελα να επεκταθώ, αλλά μετά απο την απαντηση αυτή που αφήνει ερωτηματικά για μένα, (χωρίς ιχνος διάθεσης αντιπαράθεσης με τον φίλο imcan) θα προσπαθήσω εν συντομία, για να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα, να πω κάποια πράγματα απαραίτητα:
Είπα ότι στο ξεκίνημα οι όροι ήταν πολύ χειρότεροι. Στην συνέχεια τα συμμάζεψαν κάπως. Μιλούσαν για 40 ευρώ την εγκατασταση και για πάνω απο 35 χιλιομ. + πληρωμή χιλιομετρική Δεν ξέρω εγω κανένα νομό να έχει αποστάσεις πόλεων πανω απο 35 χιλ. Άρα… 40 ευρώ...
Το ότι υπάρχουν τόσοι εγκαταστάτες, είναι κατι αντίθετο σε ότι έλεγαν στην αρχή, αφού έλεγαν ότι ανάλογα με τον πληθυσμο θα μοιραζόταν σε λίγους συνεργάτες, ώστε να συμφέρει και τον συνεργάτη λόγω τζίρου. Τώρα πλέον έχουν καλέσει τους 9 απο τους 10 τεχνικούς της περιοχής μου.
Και ένα πολύ σημαντικό, είναι ότι αν κάποιος ήταν συνεργάτης nova δεν μπορούσε να συνεργαστεί. Πίστεψε με, ξέρω ονόματα συνεργατών nova που το προηγούμενο διάστημα δεχόνται πιεστικές προτάσεις συνεργασίας.
Όσο για τον εξοπλισμό, δεν αφορά τον τεχνικό στον οποίο αναφέρθηκα, αφου απο αυτόν ο τεχνικός δεν πέρνει δεκάρα. Για κάποιες περιπτώσεις κρατάει stock κάποιες παλέτες, απο τις οποίες παίνει 2 ευρώ!!! Τις αποθηκέυει στον χώρο του, και μάλιστα ζητούσαν (στην αρχή) να καταβάλει εγγύηση κοντά στα 700 ευρώ!!! (για να πάρει 2 ευρώ Χ 4-5 παλέτες = 8-10ευρώ) Απο ότι ξέρω σ αυτό το θέμα τελικά άλλαξαν τώρα πλέον την εγγύηση σε μικρότερο ποσό...
Και για αυτό που αναφέρεις, αν εγώ ήμουν απαιτητικός, θα σε ρωτήσω το εξής: Αν εσένα στην πρώτη επίσημη επαφή σου μιλούσαν για αυτούς τους όρους, και σου λέγαν όμως δεν είναι οριστικές και ότι θα υπάρξουν και κάποιες αλλαγές, όταν τελικά σε παίρναν τηλέφωνο για να σου πουν ότι το project προχώρησε και θέλουν να κατέβεις 600 χιλιόμετρα για μια βδομάδα στην Αθήνα για σεμινάρια, και μόνο εκει να σου δείξουν το οριστικό συμβόλαιο, τι θα έκανες? Δεν θα ζητούσες πρώτα να σου στείλουν τους τελικούς όρους του συμβολαίου. Και το χειρότερο όλων, αν έκανες κάτι τέτοιο και έπαιρνες την απάντηση, "Δεν μπορείτε να δείτε τους όρους και να μας απορίψετε εσείς, εμείς σας επιλέγουμε...αν θέλετε..." τι θα έκανες?
Δεν θέλω να πιστέψω ότι το συμπέρασμα είναι αυτό που φωνάζανε τόσο καιρό οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ. Ότι ο Γερμανικός πλέον ΟΤΕ, είναι ένας στυγνός επαγγελματίας, που παίζει σύμφωνα με τις συνθήκες (ανεργίας και φτώχειας) που βρίσκει .
. Ειλικρινά στο προηγούμενο post μου δεν ήθελα να αναφερθώ σε όλα αυτά, γι αυτό και ανέφερα μόνο για αρχικούς απαράδεχτους όρους, και λυπάμαι που έφτασα στο σημείο να γράψω λεπτομέρειες μετα την αμφισβήτησή μου.
Λυπάμαι κυρίως γιατί πιστεύω ότι ο ΟΤΕ (που πουλήθηκε για ένα κομάτι ψωμί), είναι αναμφισβήτως η πιο αξιόπιστη απο άποψη υποδομής επιχείρηση στο θέμα τηλεπικοινωνιών,(έχω δουλέψει κατα καιρούς σε εγκαταστάσεις του και ξέρω). Και είναι κρίμα στο συγκεκριμένο θέμα που εμπιστεύτηκε το όλο project σε στελέχη που ήταν εκτος πραγματικότητας, τόσο απο τεχνικής πλευράς (ακόμη σήμερα, μετα απο 3 περίπου χρόνια, τεχνικά το project δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως) αλλά και σε θέματα οργάνωσης (ή μηπως σ αυτό το θέμα ήταν στην πραγματικότητα του ΔΝΤ και της υπεραυξημένης προσφορας εργασίας με μικρά ανταλλάγματα?).
Κλείνω και πάλι εκφράζοντας ειλικρινέστατα την επιθυμία να επιτυχει το πακέτο. Και γιατι όπως είπαμε, καιρός είναι να έχει λίγο ανταγωνισμό στο μονοπώλιο της η nova, αλλα και γιατι ο πάλε ποτέ μεγάλος ΟΤΕ δεν αξίζει να αποτυγχάνει απο …περίεργους χειρισμούς κάποιων στελεχών, που πρώτο στόχο έχουν το άμεσο κέρδος, χωρις να ελέγξουν την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του όλου εγχειρήματος.

Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε καταρχήν ότι το δίκτυο των εγκαταστατών το έχει αναλάβει η OTEPlus για λογαριασμό του ΟΤΕ. Αλλά επειδή ανέφερες νούμερα και καλό είναι να δίνουμε την πλήρη εικόνα.
Είπα ότι στο ξεκίνημα οι όροι ήταν πολύ χειρότεροι. Στην συνέχεια τα συμμάζεψαν κάπως. Μιλούσαν για 40 ευρώ την εγκατασταση και για πάνω απο 35 χιλιομ. + πληρωμή χιλιομετρική Δεν ξέρω εγω κανένα νομό να έχει αποστάσεις πόλεων πανω απο 35 χιλ. Άρα… 40 ευρώ...

Η εγκατάσταση στοιχίζει όπως ανέφερα σε προηγούμενο post 70 ευρώ με ΦΠΑ ήτοι 56.91 για τη τζέπη σου όχι 40, κάτι που ισχύει και για τη ΝΟVA απ' 'οσο ξέρω.
Χιλιομετρική αποζημίωση δεν υπάρχει για την αρχική εγκατάσταση παρά μόνο για τις βλάβες οι οποίες έχουν μικρότερη χρέωση. Εγώ θα σε ρωτήσω όμως πότε έφυγες από πελάτη και πήρες μόνο 70 ευρώ ???

Το ότι υπάρχουν τόσοι εγκαταστάτες, είναι κατι αντίθετο σε ότι έλεγαν στην αρχή, αφού έλεγαν ότι ανάλογα με τον πληθυσμο θα μοιραζόταν σε λίγους συνεργάτες, ώστε να συμφέρει και τον συνεργάτη λόγω τζίρου. Τώρα πλέον έχουν καλέσει τους 9 απο τους 10 τεχνικούς της περιοχής μου

Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι αλλά ο συνολικός αριθμός των εγκαταστατών (150-200) μου φαίνεται λογικός για να μπορέσει να καλυφθεί όλη η Ελλάδα και τα νησιά χωρίς να έχουν οι τεχνικοί μεγάλες μετακινήσεις. Αν σκεφτεί κανεις στο αριθμό των συνδρομητών που στοχεύει ο ΟΤΕ μου, τον αριθμό των εγκαταστάσεων που μπορεί να καλύψει ένας εγκαταστάτης ανά ημέρα και τον χρόνο εξυπηρέτησης που πρέπει να δώσει ο ΟΤΕ τότε ίσως να είναι και λίγοι οι εγκαταστάτες

Και ένα πολύ σημαντικό, είναι ότι αν κάποιος ήταν συνεργάτης nova δεν μπορούσε να συνεργαστεί. Πίστεψε με, ξέρω ονόματα συνεργατών nova που το προηγούμενο διάστημα δεχόνται πιεστικές προτάσεις συνεργασίας.

Απ' όσο γνωρίζω και τώρα εάν είσαι εξουσιοδοτημένος εγκαταστάτης NOVA δεν μπορείς να μπεις στη λίστα των εγκαταστατών του ΟΤΕ...λογικό άλλωστε ...δεν μπορεί να παίζεις σε δύο ομάδες

Όσο για τον εξοπλισμό, δεν αφορά τον τεχνικό στον οποίο αναφέρθηκα, αφου απο αυτόν ο τεχνικός δεν πέρνει δεκάρα. Για κάποιες περιπτώσεις κρατάει stock κάποιες παλέτες, απο τις οποίες παίνει 2 ευρώ!!! Τις αποθηκέυει στον χώρο του, και μάλιστα ζητούσαν (στην αρχή) να καταβάλει εγγύηση κοντά στα 700 ευρώ!!! (για να πάρει 2 ευρώ Χ 4-5 παλέτες = 8-10ευρώ) Απο ότι ξέρω σ αυτό το θέμα τελικά άλλαξαν τώρα πλέον την εγγύηση σε μικρότερο ποσό... .

Απ' ότι γνωρίζω οι τεχνικοί παίρνουν 2-3 Ευρώ προμήθεια (δηλ. 4-5%) για κάθε πιάτο όχι για κάθε παλέτα. Όσο για την εγγύηση λογικό μου ακούγεται να υπάρχει αλλά δεν νομίζω ότι είναι 700 ευρώ.

Και για αυτό που αναφέρεις, αν εγώ ήμουν απαιτητικός, θα σε ρωτήσω το εξής: Αν εσένα στην πρώτη επίσημη επαφή σου μιλούσαν για αυτούς τους όρους, και σου λέγαν όμως δεν είναι οριστικές και ότι θα υπάρξουν και κάποιες αλλαγές, όταν τελικά σε παίρναν τηλέφωνο για να σου πουν ότι το project προχώρησε και θέλουν να κατέβεις 600 χιλιόμετρα για μια βδομάδα στην Αθήνα για σεμινάρια, και μόνο εκει να σου δείξουν το οριστικό συμβόλαιο, τι θα έκανες? Δεν θα ζητούσες πρώτα να σου στείλουν τους τελικούς όρους του συμβολαίου. Και το χειρότερο όλων, αν έκανες κάτι τέτοιο και έπαιρνες την απάντηση, "Δεν μπορείτε να δείτε τους όρους και να μας απορίψετε εσείς, εμείς σας επιλέγουμε...αν θέλετε..." τι θα έκανες?.

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι αν δεν δεις τους όρους δεν μπορείς να υπογράψεις ...αλλά παρεπιπτόντως η εκπαίδευση είναι 1/2 μέρα όχι μια βδομάδα. Όσο για τη συμπεριφορά τους θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ εγωιστική...

Και είναι κρίμα στο συγκεκριμένο θέμα που εμπιστεύτηκε το όλο project σε στελέχη που ήταν εκτος πραγματικότητας, τόσο απο τεχνικής πλευράς (ακόμη σήμερα, μετα απο 3 περίπου χρόνια, τεχνικά το project δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως) αλλά και σε θέματα οργάνωσης (ή μηπως σ αυτό το θέμα ήταν στην πραγματικότητα του ΔΝΤ και της υπεραυξημένης προσφορας εργασίας με μικρά ανταλλάγματα?).

Για να μην μιλάμε χωρίς να ξέρουμε, το έργο τρέχει στον ΟΤΕ από τον Ιούνιο του 2009 και το δίκτυο των εγκαταστατών ανατέθηκε στην ΟΤΕplus κάπου τον Φεβρ-Μάρτιο του 2010....για ποια 3 χρόνια μιλάμε???
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μιλάμε για ένα δεινόσαυρο που του πάιρνει χρόνο να κάνει το οτιδήποτε και ότι από πίσω υπάρχει και μία κυβέρνηση (και δύο και τρεις) που μπλοκάρουν το οτιδήποτε θετικό πάει να κάνει

Τελικά, τα ίδια πράγματα λέμε, με την διαφορά οτι εγω μιλούσα για τους αρχικούς όρους, που όπως είπα στην συνέχεια βελτίωσαν. Τώρα αν είναι 2 και όχι 3 τα χρόνια, με τις εξελίξεις που διαβάζω παραπάνω, και τον πόλεμο που δυστυχώς του γίνεται, μικρή σημασία πλέον έχει...

Καθαρή απόδειξη για την ύπαρξη UFO μέσα στο ΕΣΡ! Ότι πρέπει για εκπομπή στις "πύλες του ανεξήγητου"... :beatnik2:

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Καθαρή απόδειξη για την ύπαρξη UFO μέσα στο ΕΣΡ! Ότι πρέπει για εκπομπή στις "πύλες του ανεξήγητου"... :beatnik2:
:fahne90:

Αναλυτικοτερα, υπηρχανε αποφασεις του 2010 σχετικα με αυτα τα καναλια, για τις οποιες σημερα, 18/1 ο ΟΤΕ κληθηκε για διευκρινισεις στην ημερισια διαταξη του ΕΣΡ. Λογικα, οι σημερινες νεοτερες αποφασεις θα δημοσιευτουνε καποια στιγμη.

Οι παλιες ειναι οι παρακατω:
α) 445/21.9.2010 για το Baby TV
β) 476/28.9.2010 για το Blue Hustler
γ) 477/28.9.2010 για το Hustler TV
δ) 478/28.9.2010 για το Marc Dorcel

ps. ανοιγουνε μονο με ΙΕ κι οχι με FF

Προσπαθώ να καταλάβω την ουφική φράση

"δεν διευκρινίζεται πώς και από ποιόν προσδιορίζεται ο βαθμός καταλληλότητος, ούτως ώστε να κλειδώνεται η λήψη συγκεκριμένου προγράμματος"

σε συνάρτηση με την

"η υπό κρίσιν αίτηση θα έπρεπε να γίνει δεκτή καθόσον το ως άνω πρόγραμμα διατίθεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών και προστατεύεται με κωδικό ασφαλείας γονικού ελέγχου"

Δηλαδή κατά τη γνώμη αυτών που απέρριψαν την αίτηση, τι άλλο χρειαζόταν για να προσδιοριστεί ο βαθμός καταλληλότητας; Να τους πηγαίνουν και μία τσόντα πριν αρχίζει το πρόγραμμα για να βγάζουν αν είναι κατάλληλη ή ακατάλληλη για +13 ή +18; Ούφο...

Εγώ θα πω στους ΕΣΡούδες να πάνε να τους δει κανένας γιατρός
ή
να μην μας αφήνουν δείγματα ή υπόνοιες, πως δίνουν άδειες μόνο υπέρ της μίας πλευράς!

Επίσης να ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ πως η S BAND είναι γεμάτη με κοριτσάκια που κάνουν διάφορα.
Πότε θα τα κλείσουν όλα αυτά τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ μπαζοκανάλια???!!!
Ή μήπως υπάρχουν λόγοι που δεν γίνεται αυτό?

Εεεεεεεεεεεε?????????????????

Aλήθεια... το spice platinum της nova, σε τι διαφέρει απο αυτα?.
Όσο για το babytv, μέχρι πρότεινος πλήρωνα επίσημη συνδρομή (εν όψη ΔΝΤ σταμάτησα) σε πακετο του εξωτερικού, εκτός των άλλων και για να το χουν αυτό τα μωρά μου, μιας και είναι απο τα ελάχιστα που απευθύνονται σ αυτές τις μικρές ηλικίες... Τόσο "βλαβερό" κανάλι είναι για τα μικρά παιδιά....
Βρε σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ... για τους κύριους που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις...
Αλλά στην σημερινή Ελλάδα της διαφθορας και της ατιμωρισίας, τίποτε δεν με εκπλήσει πλέον...

Κόβουν το BabyTV και έχουν δώσει κανονική άδεια εκπομπής στο 0-6.
Ένα κανάλι που σε καμία περίπτωση δεν έχει αξιόλογο πρόγραμμα και ο μεταγλωττισμός είναι... άστα να πάνε!

Ακόμα και εκπομπή με ζώδια για τα παιδιά, έχω πετύχει!:BDBDG54:

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Προσπαθώ να καταλάβω την ουφική φράση

"δεν διευκρινίζεται πώς και από ποιόν προσδιορίζεται ο βαθμός καταλληλότητος, ούτως ώστε να κλειδώνεται η λήψη συγκεκριμένου προγράμματος"

σε συνάρτηση με την

"η υπό κρίσιν αίτηση θα έπρεπε να γίνει δεκτή καθόσον το ως άνω πρόγραμμα διατίθεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών και προστατεύεται με κωδικό ασφαλείας γονικού ελέγχου"

Δηλαδή κατά τη γνώμη αυτών που απέρριψαν την αίτηση, τι άλλο χρειαζόταν για να προσδιοριστεί ο βαθμός καταλληλότητας; Να τους πηγαίνουν και μία τσόντα πριν αρχίζει το πρόγραμμα για να βγάζουν αν είναι κατάλληλη ή ακατάλληλη για +13 ή +18; Ούφο...

Πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται αφού έτσι κι αλλιώς η Σύμβαση με το Δημόσιο, βασει του σχετικού νόμου, υποχρεώνει τον κάθε πάροχο, ΟΤΕ, NOVA, κλπ, να συστίσει επιτροπή δεοντολογίας που να αποφασίζει τι και για ποιον λόγο είναι ακατάλληλο.

Έχω την εντύπωση όμως ότι ο ΟΤΕ θα επανέρθει.....

Last edited: