DimAsi
Supreme Member
Οκ όχι διαγραφές αλλά Φίλιππε θα τα μεταφέρεις στο αλλο για τη φαγωμάρα που ανοίχτηκε ή θα είναι διπλά τα ποστ ?
Οπότε μάλλον θα προβληθεί απο το Sport1 HD .. για δοκιμαστικούς λόγους....Στον αγώνα Παοκ - Ολυμπιακού για το κύπελλο την κάλυψη θα την κάνει γνωστή μας (εδώ μέσα) εταιρεία σε HD. Να το πω και πρόβα ( που έτσι είναι...) ???? Θα δείξει...
Η πληροφορία αυτή δεν δέχεται αμφισβήτηση ,,,,
Οπότε μάλλον θα προβληθεί απο το Sport1 HD .. για δοκιμαστικούς λόγους....
Στον αγώνα Παοκ - Ολυμπιακού για το κύπελλο την κάλυψη θα την κάνει γνωστή μας (εδώ μέσα) εταιρεία σε HD. Να το πω και πρόβα ( που έτσι είναι...) ???? Θα δείξει...
Η πληροφορία αυτή δεν δέχεται αμφισβήτηση ,,,,
Εγώ έμαθα ότι θα δείξουν το ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σε HD στο TEST 5 HD
Σύμφωνα με το kingofsat έχουμε μαζικές αλλαγές στα Network ID - Transponder ID στον Hellas-sat 2 . http://gr.kingofsat.net/sat-hellas2.php
Τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο;
Εγώ έμαθα ότι θα δείξουν το ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σε HD στο TEST 5 HD
Έγινε η πρόταση για FTA σε γνωστό μας. Δεν γνωρίζω αν έχει μεταφερθεί αλλά ξέρω ότι μας διαβάζουν εδώ μέσα.
Θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία αν θέλουν να κάνουν σωστό ντόρο στην αγορά το να μεταδώσουν σε FTA αλλά δύσκολο...
Τι λέτε αγαπητοί κύριοι του ΟΤΕ, μπορείτε να το δείξετε ελεύθερο ???? :antlers:
το ιδιο ακριβως φιλε firefighter
παντως αν το βαλουν fta εχει δυο θετικα
1.θα το δουμε ολοι και θα παρει πολυ καλη διαφημιση
2.πολυ καλη αντιμετωπιση στο αγοραστικο κοινο που ποτε δεν εκανε η νοβα ουτε στο ξεκινημα της ουτε στα HD
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.