Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Αν τα μεταφέρω, επειδή δεν μπορώ να τα μεταχρονολογήσω ώστε να μπούν μετά το αρχικό ποστ του Αντώνη (για να υπάρχει μια υποτυπώδης ροή) θα γίνει το άλλο νήμα τελείως μπάχαλο ... Θα το διαβάζει κανείς και δεν θα βγάζει άκρη !

(οχι οτι διαβάζοντας αυτό βγάζει, αλλά λέμε ... :flipout:)

Προς το παρόν λοιπόν και μέχρι να βρεθεί κάποιος τρόπος, θα τα αφήσω. Απλά, αυτό που θα κάνω είναι κάθε φορά που βλέπω σφαγή Nova - OTE θα παραπέμπω στο άλλο νήμα και θα μεταφέρω τα πόστς...

Αν βρώ κάποια λύση, τότε θα τα μεταφέρω όλα (είναι καπου 250-300 όλα μαζί !)

Στον αγώνα Παοκ - Ολυμπιακού για το κύπελλο την κάλυψη θα την κάνει γνωστή μας (εδώ μέσα) εταιρεία σε HD. Να το πω και πρόβα ( που έτσι είναι...) ???? Θα δείξει...

Η πληροφορία αυτή δεν δέχεται αμφισβήτηση ,,,,

Στον αγώνα Παοκ - Ολυμπιακού για το κύπελλο την κάλυψη θα την κάνει γνωστή μας (εδώ μέσα) εταιρεία σε HD. Να το πω και πρόβα ( που έτσι είναι...) ???? Θα δείξει...

Οπότε μάλλον θα προβληθεί απο το Sport1 HD .. για δοκιμαστικούς λόγους....

Εγώ έμαθα ότι θα δείξουν το ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σε HD στο TEST 5 HD

Εγώ έμαθα ότι θα δείξουν το ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σε HD στο TEST 5 HD

Σύμφωνα με το kingofsat έχουμε μαζικές αλλαγές στα Network ID - Transponder ID στον Hellas-sat 2 . http://gr.kingofsat.net/sat-hellas2.php

Τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο;

Οριστικοποιείται το channel line-up
Γυρισαν και τους 2 αναμεταδότες σε FEC=3/4.

Έγινε η πρόταση για FTA σε γνωστό μας. Δεν γνωρίζω αν έχει μεταφερθεί αλλά ξέρω ότι μας διαβάζουν εδώ μέσα.

Θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία αν θέλουν να κάνουν σωστό ντόρο στην αγορά το να μεταδώσουν σε FTA αλλά δύσκολο...

Τι λέτε αγαπητοί κύριοι του ΟΤΕ, μπορείτε να το δείξετε ελεύθερο ???? :antlers:

Έγινε η πρόταση για FTA σε γνωστό μας. Δεν γνωρίζω αν έχει μεταφερθεί αλλά ξέρω ότι μας διαβάζουν εδώ μέσα.

Θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία αν θέλουν να κάνουν σωστό ντόρο στην αγορά το να μεταδώσουν σε FTA αλλά δύσκολο...

Τι λέτε αγαπητοί κύριοι του ΟΤΕ, μπορείτε να το δείξετε ελεύθερο ???? :antlers:

για να προετοιμαζομαι σε περιπτωση που ειναι fta. με πιατο 1.10 κεντραρισμενο σε 19.2 υπαρχει ελπιδα να πιασω παράκεντρα 39?

Εγω στο OP125L με κεντρο 28.2 και παρακεντρα 19.2 και 39 τα οποια εχω τοποθετησει στην original μπαρα gibertini ο 39 ειναι στο τελος και σχεδον το δαχτυλιδι πιανει το μισο απανω στην μπαρα.Οσον αφορα τα test HD το πρωτο δεν μου δινει καθολου σημα και τα αλλα ικανοποιητικο

το ιδιο ακριβως φιλε firefighter
παντως αν το βαλουν fta εχει δυο θετικα
1.θα το δουμε ολοι και θα παρει πολυ καλη διαφημιση
2.πολυ καλη αντιμετωπιση στο αγοραστικο κοινο που ποτε δεν εκανε η νοβα ουτε στο ξεκινημα της ουτε στα HD

He, He...!
Μ' έχουν πάρει στο κινητό 2 φορές (τις 2 τελευταίες εβδομάδες) σαν "συνδρομητή της Nova", προτείνοντάς μου το πακέττο Nova/Forthnet.
Τους λέω "δεν θέλω και είμαι και σε άλλο (εναλλακτικό) πάροχο τηλεφωνίας".
Παρά το γεγονός ότι η προσφορά τους είναι φθηνότερη, όντας εκ πεπειθήσεως εργένης (όσον αφορά κάρτες), δεν πρόκειται να το κάνω...

το ιδιο ακριβως φιλε firefighter
παντως αν το βαλουν fta εχει δυο θετικα
1.θα το δουμε ολοι και θα παρει πολυ καλη διαφημιση
2.πολυ καλη αντιμετωπιση στο αγοραστικο κοινο που ποτε δεν εκανε η νοβα ουτε στο ξεκινημα της ουτε στα HD

Δεδομένου ότι η δορυφορικη υπηρεσία του ΟΤΕ δεν έχει βγει εμπορικά στον αέρα δεν έχει νόημα αυτό που λέτε.....αν το ανέβαζε FTA τότε όλοι οι συνδρομητές του conn-x TV θα αισθάνονταν ηλίθιοι που πληρώνουν, ειδικά όσοι τρέχουν να το βάλουν τελευταία στιγμή μόνο και μόνο για να δουν το αγώνα.