Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Πριν απο λιγες ημερες και σημερα ειδα στο σταθερο τηλεφωνο οτι δεχθηκα κληση απο το 13888 ,λετε να ειναι καποιο promo , διαφορετικα για ποιο λογο μπορει να μας καλεσει το 13888 ?
Ειμαι συνδρομητης Conn-x (oxι ΤV) .

Πριν απο λιγες ημερες και σημερα ειδα στο σταθερο τηλεφωνο οτι δεχθηκα κληση απο το 13888 ,λετε να ειναι καποιο promo , διαφορετικα για ποιο λογο μπορει να μας καλεσει το 13888 ?
Ειμαι συνδρομητης Conn-x (oxι ΤV) .

για conn-x tv μπορει να πηραν

για μας θα πανε καλα????

Αν βγάλει μια καλή τιμή για το πακέτο και πάρει και τα πανελλαδικής εμβέλειας γιατί να μην πάνε και για τους συνδρομητές καλά τα πράγματα? Να υπογραμμίσω για να μην παρεξηγηθώ ότι δεν έχω καμία σχέση με τον ΟΤΕ ή με τη ΝOVA.

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Αν βγάλει μια καλή τιμή για το πακέτο και πάρει και τα πανελλαδικής εμβέλειας γιατί να μην πάνε και για τους συνδρομητές καλά τα πράγματα? Να υπογραμμίσω για να μην παρεξηγηθώ ότι δεν έχω καμία σχέση με τον ΟΤΕ ή με τη ΝOVA.

μακαρι φιλε μου...αυτο περιμενουμε ολοι...:BDGBDGB53:

ε να μπω και γω στη λιστα.. γιατι ακομα κι αν με περνουν τελ για να με ενημερωσουν απλα δεν θα με βρουν. συσκευη τηλεφωνου δεν εχω σπιτι!:call2:

Βασικά εγώ κάλεσα απλα στο 13888 για να ρωτήσω πότε θα ειναι διαθεσιμο το connx TV sat και ένας ευγενέστατος υπάλληλος μου είπε δέν γνωρίζουμε ακόμα αλλα αν θέλετε σας βάζουμε στη λίστα για τους πρώτους που θα ειδοποιηθούν...οπότε αφου υπάρχει όντως κινητικότητα κάτι ειναι και αυτό...αρκει να μην παει κανα 6μηνο η λιστα αναμονης... :p

Αν δεν πάρουν την πολυπόθητη άδεια δεν θα δούμε καθόλου κίνηση !!!!:D

Επιστροφή στην τηλεοπτική αγορά για τον Γιώργο Γαμπρίτσο. Όπως λένε οι πληροφορίες, αναμένεται να αναλάβει σημαντικές αρμοδιότητες στη δορυφορική συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ. Τα σχέδια του οργανισμού για την πρεμιέρα της ανταγωνιστικής στη Forthnet τηλεοπτικής πλατφόρμας καθυστερούν και όπως όλα δείχνουν η εμπορική παρουσίαση αναβάλλεται για την άνοιξη. (Iσοτιμία)

καλα το ειπα οτι παει για σεπτεμβρη το θεμα...