Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Δεν στέκει αυτό περί Γερμανικών καναλιών και τροφοδοσία, εδώ τα ιδιωτικά κανάλια κλειδώνουν στον Hotbird για να μην πληρώνουν τζάμπα πνευματικά δικαιώματα, μία και αυτός ο δορυφόρος δεν απευθύνεται κατ' αποκλειστικότητα στην Γερμανία. Μάλλον για τα κανάλια 13th Street, Animax, Axn, TNT, SyFy, Romance, automotorsport TV θα λένε, που εκπέμπουν μέσω Entertain.

Για AXN δείτε λ.χ. εδώ:
(Greece coming soon)
αυτό είναι ορθόν.

Πάντως χωρίς πλάκα, ο ΟΤΕ έχει ήδη κλείσει 10ετία "δοκιμών", έτσι δεν είναι?
Το 2000 που μπήκε το πρώτο μου πιάτο, είχε test-card στον Hotbird.

Ξεκίνησε ο APLHA DIGITAL... έκλεισε ο APLHA DIGITAL.
Ήταν να εκπέμψει δορυφρικά η εταιρία που είχε το SEVEN TV (SEVEN-X)... δεν έγινε ποτέ... και ο SEVEN έκλεισε και έγινε ΣΚΑΪ.
Το MTV μιλάει πλέον και Ελληνικά (MTV GR).
Επίγεια είδαμε κανάλια σε MPEG2.
Επίγεια είδαμε κανάλια σε MPEG4.
Το ADSL έχει ριζώσει στην ζωή μας, το ίδιο και τα κινητά.
Οι CRT και το 4:3 φεύγουν από την ζωή μας.
Ελληνικά κανάλια εκπέμπουν έστω και κατά διαστήματα σε 16:9.
Το HD είναι παρόν, δυνατα!

.........................και ο ΟΤΕ ακόμα δοκιμές κάνει!!!!!!!!!!!!:rifle:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Όχι, αναμένει για τα 25 HD κανάλια ( http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1221027&postcount=76 ) και τον έχει φάει η ανυπομονησία.

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, που λέει και ένα αρχαίο γνωμικό.
Πάνο πάλι τα ίδια φίλε ? ν αρχίσουμε ? αφού τα είπαμε....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Πάνο πάλι τα ίδια φίλε ? ν αρχίσουμε ? αφού τα είπαμε....

Τι να αρχίσουμε; Εγώ απλώς παραπέμπω στις (με μεγάλες τυμπανοκρουσίες / bold 48 στιγμών / παλαμάκια κτλ) δηλώσεις σου, που έχουν αποδειχτεί εδώ και καιρό άστοχες - και είμαι εξαιρετικά επιεικής με τη χρήση της λέξης "άστοχες".

Να θυμηθώ να τις κάνω quote και στις 26/5/11 (όταν θα κλείνει ένα χρόνος).

Εγώ στη θέση σου θα σιωπούσα ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Τι να αρχίσουμε; Εγώ απλώς παραπέμπω στις (με μεγάλες τυμπανοκρουσίες / bold 48 στιγμών / παλαμάκια κτλ) δηλώσεις σου, που έχουν αποδειχτεί εδώ και καιρό άστοχες - και είμαι εξαιρετικά επιεικής με τη χρήση της λέξης "άστοχες".

Να θυμηθώ να τις κάνω quote και στις 26/5/11 (όταν θα κλείνει ένα χρόνος).

Εγώ στη θέση σου θα σιωπούσα ...
Καλά ας κάνω εγώ τον μικρότερο και ας μην το συνεχίσω ....για να μην με αρχίσουν στις κάρτες

Στον Κόσμο του Επενδυτή (νομίζω) του περασμένου Σ/Κ έλεγε πως στον ΟΤΕ περιμένουν την υπογραφή σύμβασης και αδειοδότησης από το Υπουργείο Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιακών, αλλά το ελληνικό δημόσιο φοβάται εμπλοκή από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς ο ΟΤΕ ανήκει στο κράτος και οι συνδρομητικές δορυφορικές μεταδόσεις θα μπορούν να εκληφθούν ως παράβαση του τομέα της πολιτικής ανταγωνισμού στην Ένωση, μία και ο ΟΤΕ θα έχει περίοπτη θέση έναντι των υπολοίπων. Μέχρι να λήξει αυτό το θέμα, εμπορική διάθεση ΣΤΟΠ.
Το άρθρο λέει πως όλο το παραπάνω φέρνει κοντά την αύξηση των μετοχών που κατέχει η γερμανική Telekom και αν το σκεφτείτε ταιριάζει και ως άλλοθι στα σημεία του καιρού.

Ψέματα, αλήθεια δεν ξέρω. Το καταθέτω, μήπως κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω και μπορεί να μας διαφωτίσει για την λογικότητα του άρθρου.

malakudi ηρεμα μαναμ, μετα 10 μηνες το κρατας....και εσυ zaras27 ο Σακης ειπε την γνωμη του, δεν κανει ανασκοπηση. Ο π-οτε τα εκανε μανταρα, οποτε καλυτερα ειναι να μην γραφουμε... απλα ας αναμενουμε την ανακοινωση του οτε.

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

malakudi ηρεμα μαναμ, μετα 10 μηνες το κρατας....και εσυ zaras27 ο Σακης ειπε την γνωμη του, δεν κανει ανασκοπηση. Ο π-οτε τα εκανε μανταρα, οποτε καλυτερα ειναι να μην γραφουμε... απλα ας αναμενουμε την ανακοινωση του οτε.

Δε "κρατάω" κάτι, αλλά τα γραπτά μένουν και κρινόμαστε από αυτά. Απ' όσο θυμάμαι ο zaras27 επέμεινε στην τότε δημοσίευσή του και δε την έχει αποκηρύξει ως άστοχη και λανθασμένη. Αντιθέτως, σε δημοσίευσή του στις 09/12/2010 ( http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1450806&postcount=896 ) παρουσιάζεται και ως δικαιωμένος, δίνοντας και πάλι άλλη μία εσφαλμένη πρόβλεψη. Ούτε Φεβρουάριο ξεκίνησε, ούτε πόσα HD κανάλια θα έχει ξέρουμε, ούτε την τιμή ξέρουμε. Και πλέον είμαστε στα μέσα Μαρτίου, έτσι;

Αν εγώ είχα γράψει πέρυσι το Μάιο ότι η Nova "πάει για 25 HD κανάλια" και επιβεβαιωθώ το 2020, δε νομίζω πως πέτυχα την πρόβλεψη, σωστά;

Η πληροφόρηση "εκ των έσω" που είχε o zaras27 από τον ΟΤΕ αποδείχτηκε λανθασμένη, άστοχη και εκτός πραγματικότητας. Αυτή είναι η ουσία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Δε "κρατάω" κάτι, αλλά τα γραπτά μένουν και κρινόμαστε από αυτά. Απ' όσο θυμάμαι ο zaras27 επέμεινε στην τότε δημοσίευσή του και δε την έχει αποκηρύξει ως άστοχη και λανθασμένη. Αντιθέτως, σε δημοσίευσή του στις 09/12/2010 ( http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1450806&postcount=896 ) παρουσιάζεται και ως δικαιωμένος, δίνοντας και πάλι άλλη μία εσφαλμένη πρόβλεψη. Ούτε Φεβρουάριο ξεκίνησε, ούτε πόσα HD κανάλια θα έχει ξέρουμε, ούτε την τιμή ξέρουμε. Και πλέον είμαστε στα μέσα Μαρτίου, έτσι;

Αν εγώ είχα γράψει πέρυσι το Μάιο ότι η Nova "πάει για 25 HD κανάλια" και επιβεβαιωθώ το 2020, δε νομίζω πως πέτυχα την πρόβλεψη, σωστά;

Η πληροφόρηση "εκ των έσω" που είχε o zaras27 από τον ΟΤΕ αποδείχτηκε λανθασμένη, άστοχη και εκτός πραγματικότητας. Αυτή είναι η ουσία.
Αυτός που έχει δικαίωμα να με κρίνει είναι ο Θεός και κανένας άλλος,Τα σχόλια λοιπόν να περιττεύουν και δεν θα κάνω πάλι ανάλυση σε πιο ποστ είχα πει τι θα γίνει και τι μου είπαν .Εξάλλου η υλοποίηση δεν ειναι ούτε δικό μου θέμα ούτε αυτουνού που μου την έδωσε ,πράγμα στο οποίο και τόνισα .Γι αυτό και δεν απολογούμαι και ουτε ουσίες και ούτε οινοπνεύματα που λεει και το τραγουδι για να το ελαφρύνω -bye-

καλά όλα αυτα άλλα μήπως ξεφυγαμε λίγο απο το θέμα μας...Εχουμε κανένα νεότερο σχετικά με το πότε θα ανέβει η πλατφόρμα του ΟΤΕ?

Μέχρι εδώ...όσον αφορά το πότε θα ξεκινήσει το μπουκέτο,ξέρεις τι το εμποδίζει;Επίσης γνωρίζεις τους λόγους που το εμποδίζει αυτό που το εμποδίζει;Δεν πρόκειται να αναφερθώ περαιτέρω μιας και δεν θέλω να ''θάψω'' κανέναν.Εάν δεν γνωρίζεις,το πακέτο όταν το ''αφήσουν'' να εκπέμψει είναι σε θέση να το κάνει την ίδια μέρα οπότε δεν είναι στο χέρι του ΟΤΕ(Αν και πολύ σύντομα θα είναι μιας και δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ αυτό).Ο νοών νοείτω.

Αυτός που έχει δικαίωμα να με κρίνει είναι ο Θεός και κανένας άλλος,Τα σχόλια λοιπόν να περιττεύουν και δεν θα κάνω πάλι ανάλυση σε πιο ποστ είχα πει τι θα γίνει και τι μου είπαν .Εξάλλου η υλοποίηση δεν ειναι ούτε δικό μου θέμα ούτε αυτουνού που μου την έδωσε ,πράγμα στο οποίο και τόνισα .Γι αυτό και δεν απολογούμαι και ουτε ουσίες και ούτε οινοπνεύματα που λεει και το τραγουδι για να το ελαφρύνω -bye-

Μέχρι εδώ...όσον αφορά το πότε θα ξεκινήσει το μπουκέτο,ξέρεις τι το εμποδίζει;Επίσης γνωρίζεις τους λόγους που το εμποδίζει αυτό που το εμποδίζει;Δεν πρόκειται να αναφερθώ περαιτέρω μιας και δεν θέλω να ''θάψω'' κανέναν.Εάν δεν γνωρίζεις,το πακέτο όταν το ''αφήσουν'' να εκπέμψει είναι σε θέση να το κάνει την ίδια μέρα οπότε δεν είναι στο χέρι του ΟΤΕ(Αν και πολύ σύντομα θα είναι μιας και δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ αυτό).Ο νοών νοείτω.

@zaras27: Οι δημόσιες τοποθετήσεις υπόκεινται σε δημόσια κριτική. Αν αυτό δε σου αρέσει, μπορείς να κρατάς τις απόψεις σου για τον εαυτό σου. Από τη στιγμή που τις θέτεις σε δημόσια θέα, να αναμένεις και την κριτική σε αυτές.

@andreas: Δε με ενδιαφέρει ποιες "σκοτεινές" δυνάμεις εμποδίζουν τον ΟΤΕ να δώσει στον ελληνικό λαό φτηνή και καλή συνδρομητική τηλεόραση. Δε πείθομαι από οποιοδήποτε επιχείρημα υπέρ του καλού ΟΤΕ, όταν έχω ζήσει στο πετσί μου τον τρόπο που έφερε το ADSL στην Ελλάδα, το ISDN, τις χρεώσεις στο ΕΠΑΚ κτλ κτλ. Δεν έκανα εγώ αίτηση για άδεια 95 ωρών προγράμματος, κάποιος από τον ΟΤΕ την έκανε. Αυτή η άδεια υπάρχει. Αν είχε ζητηθεί η σωστή άδεια από την αρχή, τώρα δε θα χρειαζόταν νέα άδεια για 1392 ώρες. Οπότε σταματήστε το παραμύθι για τον καλό ΟΤΕ και τους κακούς που δε τον αφήνουν.

καλά όλα αυτα άλλα μήπως ξεφυγαμε λίγο απο το θέμα μας...Εχουμε κανένα νεότερο σχετικά με το πότε θα ανέβει η πλατφόρμα του ΟΤΕ?

Δεν υπάρχει νέο.

@andreas: Δε με ενδιαφέρει ποιες "σκοτεινές" δυνάμεις εμποδίζουν τον ΟΤΕ να δώσει στον ελληνικό λαό φτηνή και καλή συνδρομητική τηλεόραση. Δε πείθομαι από οποιοδήποτε επιχείρημα υπέρ του καλού ΟΤΕ, όταν έχω ζήσει στο πετσί μου τον τρόπο που έφερε το ADSL στην Ελλάδα, το ISDN, τις χρεώσεις στο ΕΠΑΚ κτλ κτλ. Δεν έκανα εγώ αίτηση για άδεια 95 ωρών προγράμματος, κάποιος από τον ΟΤΕ την έκανε. Αυτή η άδεια υπάρχει. Αν είχε ζητηθεί η σωστή άδεια από την αρχή, τώρα δε θα χρειαζόταν νέα άδεια για 1392 ώρες. Οπότε σταματήστε το παραμύθι για τον καλό ΟΤΕ και τους κακούς που δε τον αφήνουν.

Ως νοήμων άτομο γνωρίζεις ότι η επιτροπή ανταγωνισμού δεν έχει εγκρίνει τις μειώσεις τιμών του ΟΤΕ όπως και τα πακέτα προσφορών τύπου τηλεφωνία + internet + tv.Όσον για το πότε θα αρχίσει το πακέτο δεν είναι ούτε στο χέρι της ΕΕΤΤ το πότε θα αρχίσει.Δημόσια δεν μπορώ να αναφερθώ μιας και θα δημιουργηθούν πιθανότατα προστριβές...

Ρε παιδιά...τότε γιατί αναφέρετε δημόσια...ότι δεν μπορείτε να πείτε κάτι δημόσια...??? Πήξαμε από άτομα που όλο λένε ότι ξέρουν κι όλο δε λένε τι ξέρουν...

Ως νοήμων άτομο γνωρίζεις ότι η επιτροπή ανταγωνισμού δεν έχει εγκρίνει τις μειώσεις τιμών του ΟΤΕ όπως και τα πακέτα προσφορών τύπου τηλεφωνία + internet + tv.Όσον για το πότε θα αρχίσει το πακέτο δεν είναι ούτε στο χέρι της ΕΕΤΤ το πότε θα αρχίσει.Δημόσια δεν μπορώ να αναφερθώ μιας και θα δημιουργηθούν πιθανότατα προστριβές...

Να πεις δημόσια αν και μόνο αν αυτό που θα πεις μπορείς να το στηρίξεις και να το αποδείξεις. Διαφορετικά δεν έχει νόημα.

Φυσικά και δε πρόκειται να εγκριθούν μειώσεις στα πακέτα που λες όσο ο ΟΤΕ εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο/διαχείριση του δικτύου χαλκού. Όταν ο ΟΤΕ έπαιζε μόνος του, η 384kbit έκανε 55 ευρώ, μήπως τα ξεχνάμε αυτά; Δε με πείθει το καλό προφίλ του ΟΤΕ, γιατί θυμάμαι τον κακό ΟΤΕ του πρόσφατου παρελθόντος.

Ανασκόπηση κάνεις...?
Λέω πως 10 χρόνια περιμένουμε. Είναι πολλά 10 χρόνια και ακόμα δεν έχει εκπέμψει.
Να δούμε πότε επιτέλους θα γίνει αυτό. Δεν τον "περιμένω", απλά βαρέθηκα να βλέπω δοκιμαστικές κάρτες.