Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

η λύση είναι απλή, η ΕΕΕΤ να υποχρεώσει σε μετάδοση χωρίς συνδρομή (μόνο το κόστος μίας συνδρομητικής κάρτας και του απαραίτητου εξοπλισμού) των ελεύθερων επίγειων καναλιών για κάθε πλατφόρμα που επιθυμεί τη μετάδοση αυτών των καναλιών. Για ΚΑΘΕ πλατφόρμα όμως. Το πρόβλημα είναι θεσμικό.
Και που θα γίνει αυτό; Στην Ελλάδα; -bye-

Last edited:
Δεν νομίζω να μπορεί η ΕΕΕΤ και η οποιαδήποτε ΕΕΕΤ να υποχρεώσει μία ιδιωτική εταιρεία να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες. Αυτό που θα μπορούσε να κάνει είναι να υποχρεώσει το κράτος είτε να επιδοτήσει την Νόβα (και τον ΟΤΕ μελλοντικά) για την μετάδοση των ελεύθερων καναλιών ή να βγάλει σε δορυφόρο μία ελεύθερη πλατφόρμα με τα κανάλια αυτά.
Εγώ πάντως το έχω ξαναπεί και παλαιότερα ότι η πρώτη λύση θα ήταν ότι καλύτερο για όλους. Και επειδή το κράτος κινείται σαν χελώνα, θα μπορούσε να πάει η Νοβα να πει ότι με 2-3 το πολύ το μήνα (επιδοτούμενο), θα φτιάξει ειδικό μπουκέτο για τις απομακρυσμένες περιοχές. Και μπορεί το ποσό αυτό να την ζημειώνει, αλλά αν κάνει 100.000 συνδέσεις, ένας μεγάλος αριθμός θα πιάσει το δόλωμα και θα κάνει κανονική σύνδεση μετά.

ποια εεττ και ποιες επιδοτησεις..αυτά δεν τα κάνανε σε άλλους καιρούς ευημερίας, θα τα κάνουνε τώρα που δεν μπορούνε ούτε κονδύλι να δώσουν για να παει η χώρα στους ολυμπιακους αγωνες του χρονου. Τίποτα δε θα γίνει, θα περιμένουν όλοι τη digea, αν καλυψει ολη τη χωρα μεχρι το 20χχ (τα 2 τελευταία ψηφία τα συμπληρώνει κανεις αναλογα με την εκτιμηση του)..

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Και ΤΩΡΑ τα καλά νέα.
Ειναι από εσωτερικη πηγη η οποία δεν χωρά αμφισβητηση .Αν του τα ειπαν λάθος τότε λάθος τα γραφω αλλά νομιζω οτι ειναι καραμπινατα σωστά .

1) Εκπαιδευονται όλοι οι τεχνικοί και πωλήσεις γαι την δορυφορική tv μεσω connx στον Hellasat.

2) Οι δεκτες ειναι εδω.Εναρξη Αυγουστο!!!

3) Η κάρτα θα παντρευεται με το δέκτη (κι αλλο κουτί....)Videoguard το συστημα ..χε,χε

4) Εχουν ζητησει και μοντούλες VideoGuard για να πουλανε μοντουλες παντρεμενες με το δεκτη

5) Πανε για 25 HD καναλια !!!!!!!!!!!!!Ηδη κανονιζουν το βουλγαρικο/ρουμανικο να τα περιορισουν οσο γινεται για ν αυξηθει ο χωρος για τα HD

6) Και τωρα η τιμή 15 Ευρω:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
ε ρε όλοι οι σοφοί και μελλοντολόγοι σε αυτή την χώρα μαζευτήκανε.....

Δεν νομίζω να μπορεί η ΕΕΕΤ και η οποιαδήποτε ΕΕΕΤ να υποχρεώσει μία ιδιωτική εταιρεία να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες. Αυτό που θα μπορούσε να κάνει είναι να υποχρεώσει το κράτος είτε να επιδοτήσει την Νόβα (και τον ΟΤΕ μελλοντικά) για την μετάδοση των ελεύθερων καναλιών ή να βγάλει σε δορυφόρο μία ελεύθερη πλατφόρμα με τα κανάλια αυτά.
Εγώ πάντως το έχω ξαναπεί και παλαιότερα ότι η πρώτη λύση θα ήταν ότι καλύτερο για όλους. Και επειδή το κράτος κινείται σαν χελώνα, θα μπορούσε να πάει η Νοβα να πει ότι με 2-3 το πολύ το μήνα (επιδοτούμενο), θα φτιάξει ειδικό μπουκέτο για τις απομακρυσμένες περιοχές. Και μπορεί το ποσό αυτό να την ζημειώνει, αλλά αν κάνει 100.000 συνδέσεις, ένας μεγάλος αριθμός θα πιάσει το δόλωμα και θα κάνει κανονική σύνδεση μετά.
Μακάρι να είχαν προσλάβει άτομα με τις ιδέες σου στην εταιρεία. Θα ήταν ικανοποιημένος πολύς κόσμος με αποτέλεσμα και η εταιρεία να πήγαινε καλύτερα στα οικονομικά της! Αλλά αυτό πότε θα το καταλάβουν κάποιοι ξεροκέφαλοι?
Πάντως μήπως το thread θα έπρεπε να ονομαστεί "ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΑDSL ΤΟΥ CONN-X TV"?? γιατί οι κύριοι του π-0ΤΕ μόνο την iptv τους εμπλουτίζουν, διαφημίζουν και προωθούν!!! ένα προϊόν που ακόμα και για αυτούς που έχουν ΟΤΕ δεν μπορούν να το βάλουν στην επαρχία γιατί απλούστατο δεν τους καλυπτει η ταχύτητα του adsl!!! τι να λέμε ύστερα? και για να λέμε την αλήθεια το κύπελλο ελλάδος δεν θα έπρεπε να μεταδίδεται και από ένα μεγάλης εμβέλειας κανάλι σε όλη τη χώρα???? όχι για μένα και για μας ΑΛΛΑ για τον φουκαριάρη τον παππούλη μας, τον μπαρμπα μας σε κάθε γωνιά του τόπου! γιατί και να θελαν να πάρουν conn-x tv απλουστατον δεν μπορούν να το βάλουν. και άντε εξηγήστε τώρα σε έναν μεγάλης ηλικίας άνθρωπο (που έτυχε να ερωτηθώ κι εγώ) γιατί δεν μπορεί να δει τον αγώνα πουθενά?!.....
και επειδή όσοι είναι ειδήμωνες ή φιλογερμανοί δικαιολογούν τον ΟΤΕ ότι δεν βγαίνει επειδη δεν έχει πάρει άδεια και δεν τον αφήνουν τον κακομοιρούλη καλέ άχου τον ας σταματήσουν καλύτερα θεωρώ αυτή την "καραμέλα". γιατί απ'την άλλη μας λένε ότι λόγω των γερμανών από πίσω που είναι σοβαροί,εργατικοί και ξέρουν τι κάνουν αλλά τίποτα δεν έχουν προγραμματίσει σωστά......εκ του αποτελέσματος!
και ερωτώ δεν ξέρανε σε ποια χώρα πάνε να ανοίξουν μαγαζί?
δεν ξέρανε ποιους πανε να ανταγωνιστούν?
δεν ξέρανε τι και ποιοι θα τους υποσκάπτουν?
γιατί αν δεν ξέρανε τότε δεν είναι ούτε σοβαροί αλλά και ούτε καν επαγγελματίες

ΥΓ: α και επειδή μου ήρθε ένα p.m. δηλώνω ότι δεν εκπροσωπώ ούτε την nova ούτε τον ote αλλά ούτε κανέναν άλλον. εξάλλου και τις 2 εταιρείες τις μειώνω ή τις επικροτώ με τα λεγόμενα μου ανάλογα με την πολιτική που ακολουθούν και με κανένα άλλο κριτήριο.
συγνώμη και από μενα για το κατεβατό

Θα πρότεινα να ΜΗΝ ξανανοίξει το θέμα αυτό. Δεν είναι δύσκολο να ξαναρχίσουν τα "επι προσωπικού" ... Και σε αυτή την περίπτωση, παρά το γεγονός οτι ο καιρός είναι ακόμα κρύος, θα έχουμε banάκια και μάλιστα σε άπατα νερά ...

Για να μη λέτε οτι δεν υπήρξε πρότερη προειδοποίηση ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

απο φλεβαρη φτασαμε αυγουστο...σωστα μου το ειχαν πει τελικα...

Θα πρότεινα να ΜΗΝ ξανανοίξει το θέμα αυτό. Δεν είναι δύσκολο να ξαναρχίσουν τα "επι προσωπικού" ... Και σε αυτή την περίπτωση, παρά το γεγονός οτι ο καιρός είναι ακόμα κρύος, θα έχουμε banάκια και μάλιστα σε άπατα νερά ...

Για να μη λέτε οτι δεν υπήρξε πρότερη προειδοποίηση ....
οκ κύριε συντονιστά! άλλη φορά θα επαναφέρω θέματα αρχαιοελληνικής ιστορίας χωρίς ειρωνικά σχόλια αλλά με χιούμορ.......
γιατί οι υπεύθυνοι του πακέτου σίγουρα μας κάνουν πλάκα!!! δεν εξηγείται αλλιώς ο τόσος ντόρος.......

οκ κύριε συντονιστά! άλλη φορά θα επαναφέρω θέματα αρχαιοελληνικής ιστορίας χωρίς ειρωνικά σχόλια αλλά με χιούμορ.......
γιατί οι υπεύθυνοι του πακέτου σίγουρα μας κάνουν πλάκα!!! δεν εξηγείται αλλιώς ο τόσος ντόρος.......

:music-smiley-005:

Είπες κάτι ....? με χαρακτηρισμό ? ή να σε αρχίσω στα νεοελληνικά ...με χιούμορ πάντα .........

Ηρεμήστε παιδιά.
Δεν χρειάζεται να "αρπάζετε" κάποιον, επειδή γράφει κάτι που φαντάζει να είναι αδύνατο σήμερα. Το αύριο είναι διαφορετικό.
Δεν πιστεύω τα 15 ευρώ αλλά, μπορεί λόγω εσωτερικής υποτίμησης, έτσι να είναι τελικά...
Μακάρι!
Κάποιος τη περασμένη εβδομάδα έλεγε ότι πτωχεύουμε στις 25/3/2011. Δείτε τον.
Θέλω να πω ότι, μήν αυξανετε τους τόνους στη συζήτηση αφού, "κοντός ψαλμός αλληλούϊα".
Όταν με το καλό βγεί ο ΟΤΕ, πείτε τα πάντα αν η συνδρομή δεν είναι 15 ευρώ!

Ρε Γιάννη καλά τα λες αλλά θα γίνουν χειρότερα. Οταν ανοιξε το νήμα ειχε 8 σελίδες και μόλις έγραψα το τι μου ειπανε εκανε 170 σελίδες με απίστευτα σχόλια λες και ειμαι εγω ο ΟΤΕ ή πρεπει να ν απολογηθω γιατί το εγραψα ...
Το μόνο λοιπον που γινεται ειναι κριτική η οποία σε πολλά σχόλια εκτός του οτι ειναι εκ του πονηρου αφετέρου κρυβεται πίσω από την ανωνυμία του user .
Η ακόμα να διαβάζω τον κάθε τύπο που νομίζει οτι επειδή έχει 10 γνώσεις στα δορυφορικά με την κριτική του να νομίζει οτι θα μας απαυτώσει κιόλας...

Εχω δώσει 100 φορές εξηγησεις και εγραψα συγκεριμένα το εξής

" Αν του τα ειπαν λάθος τότε λάθος τα γραφω αλλά νομιζω οτι ειναι καραμπινατα σωστά" Αυτό το διάβασε κανείς ?
Μαλλον οχι γιατί η επίθεση αφορουσε συγκεκριμένα κομματια όπως

"1) Εκπαιδευονται όλοι οι τεχνικοί και πωλήσεις γαι την δορυφορική tv μεσω connx στον Hellasat." Και όντως έτσι εγινε και ας με επιβεβαιωσει και ο Δερμιτζακης

2) Οι δεκτες ειναι εδω.Οι δέκτες ήταν εδω και κανανε δοκιμές και νωριτερα Εναρξη Αυγουστο!!!ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ

3) Η κάρτα θα παντρευεται με το δέκτη (κι αλλο κουτί....)Videoguard το συστημα ..χε,χε Ολα τα ποστ με επιβεβαιωσανε

4) Εχουν ζητησει και μοντούλες VideoGuard για να πουλανε μοντουλες παντρεμενες με το δεκτη Είχε πέσει στο τραπεζι για να πάρουν μερίδιο από ήδη υπάρχοντες δέκτες και να μην εχουν θεμα όπως η ΝΟΒΑ

5) Πανε για 25 HD καναλια !!!!!!!!!!!!!Ηδη κανονιζουν το βουλγαρικο/ρουμανικο να τα περιορισουν οσο γινεται για ν αυξηθει ο χωρος για τα HD.Το ΠΑΝΕ που εγραψα έπρεπε να το ξεκινησω ως ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ
που πάλι δεν σημαινει οτι ξεκινανε και άμεσα .Εδω το sky αναφερει σε σημερινο δελτιο τύπου οτι ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ για 100 HD Εγραψα εγω στο ποστ οτι ξεκινανε αυριο 25 ?

6) Και τωρα η τιμή 15 Ευρω Αμα εβαζα το ΑΠΟ η συνδρομη ξεκινησει απο 18 Ευρω θα ηρεμουσατε ?

Όλα τα υπόλοιπα είναι προς κατανάλωση .Κριτική δέχομαι όπως όλοι ΑΛΛΑ όπως έγραψα και στον malakudi αυτός που θα με κρίνει είναι μόνο ο Θεός ο ίδιος και όχι κάτι σχολιαστές σαν το sat4all.
Είπα σε προηγούμενο ποστ να κάνω τον μικρότερο και να μην μιλήσω αλλά επειδή συνεχίζεται αυτό ,δεν σημαίνει ότι θα σιωπήσω .

" Αν του τα ειπαν λάθος τότε λάθος τα γραφω αλλά νομιζω οτι ειναι καραμπινατα σωστά" Αυτό το διάβασε κανείς ?

Είπαμε, ηρεμήστε, κοντός ψαλμός!

φίλε το ειρωνικό δεν πήγαινε προς το πρόσωπό σου αλλά προς την κατάσταση που όπως και πολλοί άλλοι έτσι ακόμα κι εγώ έχω πει τι άποψη μου ή εκτίμηση. με τη διαφορά βέβαια ότι μερικοί από μας δεν είπαμε ότι έχουμε πληροφορίες εκ των έσω και μαγκιές. το θέμα είναι πλέον αρχαίο και τετριμμένο γιαυτό τον βαφτίσαμε π-0ΤΕ! κι όχι άδικα. αν είχαν και αυτοί πληροφόρηση από των έσω εκ των έσω :smile: δεν θα φταναν να περιμένουν την άδεια ακόμα. θα χαν υπολογίσει τι θα κάνουν για να την πάρουν. ετσι δεν είναι?? κατάντησε παιδική δικαιολογία πλέον και βαρετό το θέμα. δεν νομίζετε???
στα άλλα βέβαια έπεσες μέσα δεν αντιλέγει κανείς. απλά ξεθάψαμε ένα παλιό σου ποστ απο όπου ξεκίνησε ντόρος. δεν φταις για κάτι και σίγουρα το διευκρίνησες ότι έτσι στα παν έτσι τα πες. αλλά όταν και αυτοί δεν ξέρουν τι λένε εκει μέσα......?! -bye-

Last edited:

φίλε το ειρωνικό δεν πήγαινε προς το πρόσωπό σου αλλά προς την κατάσταση που όπως και πολλοί άλλοι έτσι ακόμα κι εγώ έχω πει τι άποψη μου ή εκτίμηση. με τη διαφορά βέβαια ότι μερικοί από μας δεν είπαμε ότι έχουμε πληροφορίες εκ των έσω και μαγκιές. το θέμα είναι πλέον αρχαίο και τετριμμένο γιαυτό τον βαφτίσαμε π-0ΤΕ! κι όχι άδικα. αν είχαν και αυτοί πληροφόρηση από των έσω εκ των έσω :smile: δεν θα φταναν να περιμένουν την άδεια ακόμα. θα χαν υπολογίσει τι θα κάνουν για να την πάρουν. ετσι δεν είναι?? κατάντησε παιδική δικαιολογία πλέον και βαρετό το θέμα. δεν νομίζετε???
στα άλλα βέβαια έπεσες μέσα δεν αντιλέγει κανείς. απλά ξεθάψαμε ένα παλιό σου ποστ απο όπου ξεκίνησε ντόρος. δεν φταις για κάτι και σίγουρα το διευκρίνησες ότι έτσι στα παν έτσι τα πες. αλλά όταν και αυτοί δεν ξέρουν τι λένε εκει μέσα......?! -bye-
:aktion033:

Άλλο ένα κλαψομού...κο μήνυμα στο satleo, σαν αυτά που οδηγήσαν τη nova στη λάθος κίνηση να σπάσει πακέτα και τώρα να πηγαίνει για φούντο μαζί με τη κακιά μητριά forthnet...

@zaras27: Το πρόβλημα δεν είναι ότι μετέφερες μία λανθασμένη πληροφορία. Όλοι το έχουμε κάνει αυτό, άλλος λίγο, άλλος πολύ. Το πρόβλημα για μένα είναι ότι επιμένεις στη δήλωσή σου κατά καιρούς. Η αρχική δήλωση "πηγαίνουν για 25HD κανάλια" από μόνη της είναι αστεία αν τη δούμε ένα χρόνο μετά όπου το πακέτο δεν έχει ξεκινήσει καν. Ποια 25HD κανάλια; Δε χωράνε καν στο δορυφόρο, θα πρέπει να εκτοξευτεί κι άλλος HellasSat για να γίνει κάτι τέτοιο. Έχοντας λοιπόν κοινή λογική έπρεπε να φιλτράρεις την πληροφορία από την αρχή, κάτι που δε το έκανες. Αντ' αυτού επιμένεις στη πιστότητα της πληροφορίας και στις θεωρίες συνωμοσίας που εμποδίζουν τον ΟΤΕ να μας δώσει 25 HD κανάλια με 15 ευρώ.

Πες στην πηγή σου λοιπόν πως έλεγε ένα μάτσο κουραφέξαλα και σε εξέθεσε δημόσια.

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

@zaras27: Το πρόβλημα δεν είναι ότι μετέφερες μία λανθασμένη πληροφορία. Όλοι το έχουμε κάνει αυτό, άλλος λίγο, άλλος πολύ. Το πρόβλημα για μένα είναι ότι επιμένεις στη δήλωσή σου κατά καιρούς. Η αρχική δήλωση "πηγαίνουν για 25HD κανάλια" από μόνη της είναι αστεία αν τη δούμε ένα χρόνο μετά όπου το πακέτο δεν έχει ξεκινήσει καν. Ποια 25HD κανάλια; Δε χωράνε καν στο δορυφόρο, θα πρέπει να εκτοξευτεί κι άλλος HellasSat για να γίνει κάτι τέτοιο. Έχοντας λοιπόν κοινή λογική έπρεπε να φιλτράρεις την πληροφορία από την αρχή, κάτι που δε το έκανες. Αντ' αυτού επιμένεις στη πιστότητα της πληροφορίας και στις θεωρίες συνωμοσίας που εμποδίζουν τον ΟΤΕ να μας δώσει 25 HD κανάλια με 15 ευρώ.

Πες στην πηγή σου λοιπόν πως έλεγε ένα μάτσο κουραφέξαλα και σε εξέθεσε δημόσια.

Καταρχάς πρέπει να διάβασες τι είπα ? Μην κολλάς στη λέξη και δεν επιμένω ούτε επέμεινα . Το ΠΑΝΕ δεν σημαινει οτι και θα γίνουν ΑΝ και ΠΟΤΕ .Μην κολλάμε λοιπον στο ΠΑΝΕ .

5) Πανε για 25 HD καναλια !!!!!!!!!!!!!Ηδη κανονιζουν το βουλγαρικο/ρουμανικο να τα περιορισουν οσο γινεται για ν αυξηθει ο χωρος για τα HD.Το ΠΑΝΕ που εγραψα έπρεπε να το ξεκινησω ως ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ
που πάλι δεν σημαινει οτι ξεκινανε και άμεσα .Εδω το sky αναφερει σε σημερινο δελτιο τύπου οτι ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ για 100 HD Εγραψα εγω στο ποστ οτι ξεκινανε αυριο 25 ?

6) Και τωρα η τιμή 15 Ευρω Αμα εβαζα το ΑΠΟ η συνδρομη ξεκινησει απο 18 Ευρω θα ηρεμουσατε ?

Αυτό λοιπόν που λέει παραπάνω το ξαναγράφω Αμα εγραφα 18 ή 20 θα υπήρχε ηρεμία ?Εδω το έγραψε και ανδημοσιευσε το satleo από εφημερίδα με 20 Ευρω

Περί συνωμοσίας του ΟΤΕ δεν έγραψα ΠΟΥΘΕΝΑ .Αλλά σκοπός νομίζω του φόρουμ είναι αφού μας ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ και ξερετε πολύ καλά τι εννοω ....Να τους λέμε τι να κάνουν ΜΠΑΣ και βάλουν μυαλό .Γιατί είμαι σίγουρος οτι πολλοί από αυτούς εννοώ από ΟΤΕ & ΝΟΒΑ διαβάζουν εδώ τις ιδέες , τις ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ως δικές τους και πάει λέγοντας 100% .
Όταν όμως τους βρίζουμε πάλι ΔΕΝ ιδρώνει το αυτί τους . Γι αυτό λοιπόν αφήστε το ΠΑΝΕ και τα υπόλοιπα και προτείνετε πως και με ποιες συνθήκες θα αγοράζατε πακέτο OTESAT και για ποιους οχι .Η ΝΟΒΑ εχει δικό της νήμα δεν μας ενδιαφέρει και δεν ΑΚΟΥΝΕ

Αν όμως ακουστούν 50 προτάσεις για το πακέτο ΟΤΕ και τις πλασάρουν τοτε ποιο πολλές πιθανότητες έχουμε να αφουγκραστούν οι απόψεις μας και τόσο ποιο πολύ να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ