Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

ΥΓ: Με το Mabo κατέβασα κι εγώ στην Πάτρα την S2 (δε κατέβαινε με το Ginertini OP120)

Τα ουκρανικά έβγαιναν σε μένα με ορ100 στο βολο έστω και με σπασίματα και καποιες ώρες.τώρα τίποτα.
βέβαια θα παίζει ρόλο και η αλλαγή δεκτη που έκανα αφού όταν μιλάμε για οριακή λήψη όλα έχουν να κάνουν απο λίγο.

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Λίγη μεγαλύτερη προσοχή σε όσα γράφουμε , δεν βλάπτει .
Προσέχω πολύ τι γράφω και θεωρώ αστεία την υπόδειξη. Το θέμα έχει να κάνει με τη δορυφορική λήψη του πακέτου conn-x και δε νομίζω ο φίλος να ρώτησε αν με 60άρι κάτοπτρο μπορεί να κάνει λήψη της δέσμης s2 του hellassat 2. Με 60άρι κάτοπτρο (μιλώ για αυτό που παρέχει η nova και με το οποίο έχω δοκιμάσει) λαμβάνονται πλήρως οι hotbird και οι δέσμες του ελληνικού δορυφόρου πλην s2. Τέλος να σημειώσω ότι ξέρω κι εγώ κάτι λίγα από δορυφορικές λήψεις.

Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Πουθενά στη χώρα μας δε θα έχεις πρόβλημα λήψης των δύο συγκεκριμένων τροχιακών θέσεων ακόμα και με 60άρι κάτοπτρο.
Με 60άρι κάτοπτρο λαμβάνονται πλήρως οι hotbird και οι δέσμες του ελληνικού δορυφόρου πλην s2.
Εφόσον με τη πρώτη διατύπωση εννοείς όσα αναφέρεις στη δεύτερη , δεν έχω τίποτα να προσθέσω π.χ. περί S1 .
Επαναλαμβάνω ότι , λίγη μεγαλύτερη προσοχή σε όσα γράφουμε , δεν βλάπτει .

Last edited:
προτεινω στον αντωνη...να βαλει κακο βαθμο στον σεραφειμ
η και να τον αφησει μεταεξεταστεο....
ηρεμα βρε

Πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη η μη ενεργοποίηση της τρίτης σεζόν τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Πριμέρα Ντιβιζιόν απ' τον ΣΚΑΙ (το κανάλι του Φαλήρου τα είχε την περυσινή, το αξιοποιεί και την φετινή), κάτι για το οποίο είχαμε πρωτογράψει πριν λίγες μέρες.

Τα δικαιώματα του ισπανικού Πρωταθλήματος είναι ιδιαίτερα ακριβά και οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ θεωρούν ότι μία τρίτη σεζόν τηλεοπτικών δικαιμάτων της Πριμέρα, με δεδομένη την οικονομική κρίση, δεν συμφέρει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΣΚΑΙ έχει ήδη ενημερώσει σχετικά τους Ισπανούς και ο ΟΤΕ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αποκτήσει το "πακέτο" του ΣΚΑΙ (μετάδοση ενός αγώνα κάθε Σάββατο βράδυ). Σε μία τέτοια περίπωση, το Conn-X TV θα δείχνει όλους τους αγώνες του ισπανικού Πρωταθλήματος.

www.onsports.gr/OnMedia

Πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη η μη ενεργοποίηση της τρίτης σεζόν τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Πριμέρα Ντιβιζιόν απ' τον ΣΚΑΙ (το κανάλι του Φαλήρου τα είχε την περυσινή, το αξιοποιεί και την φετινή), κάτι για το οποίο είχαμε πρωτογράψει πριν λίγες μέρες.
Απ το κακό στο χειρότερο. Ο σκαι έχει κι αυτός πάρει την κατιούσα σε σχέση με όταν άνοιξε. Φαίνεται η οπρα πουλάει πιο πολύ απ τον μέσι κ τον ρονάλντο.
Μετά το αλτερ, ίσως είναι καιρός να γίνει ξεσκαρτάρισμα. Ας μείνουν 2-3 ιδιωτικά που θα μπορούν να σταθούν και οικονομικά και ανταγωνιστικά στην αγορά. Έτσι θα μπορέσουν ν ανασάνουν κ τα συνδρομητικά πακέτα που τώρα "σφάζονται" για να κλείσουν στις πλατφόρμες τους όλα αυτά τα σαβουροκάναλα..

Θε έλεγα ότι τα "μεγάλα" ιδιωτικά κανάλια της χώρας δεν είναι σαβουροκάναλα. Δε μιλάω φυσικά για τις πολιτικές τους "προσκολλήσεις", αλλά σε γενικές γραμμές είναι αξιοπρεπή και είναι καλό που υπάρχουν για να μην περάσουμε σε 100% συνδρομητική (πράγμα που θα γίνει αργά ή γρήγορα κάποια στιγμή).

Τα συνδρομητικά αν θέλουν να ανασάνουν, υπάρχουν τρόποι. Δεν τους φταίνε τα υπόλοιπα. Οι διαφημίσεις στη nova έχουν γίνει αφόρητα πολλές και σε αδικαιολόγητα χρονικά σημεία...και εισπράττει και συνδρομή...μάλλον για υπεροξυγόνωση πάει...δε βαριανασαίνει καθόλου!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Επαναλαμβάνω ότι , λίγη μεγαλύτερη προσοχή σε όσα γράφουμε , δεν βλάπτει .
Ασχολίαστο... Δεν αξίζει να προσθέσω τίποτα...

Θε έλεγα ότι τα "μεγάλα" ιδιωτικά κανάλια της χώρας δεν είναι σαβουροκάναλα. Δε μιλάω φυσικά για τις πολιτικές τους "προσκολλήσεις", αλλά σε γενικές γραμμές είναι αξιοπρεπή και είναι καλό που υπάρχουν για να μην περάσουμε σε 100% συνδρομητική (πράγμα που θα γίνει αργά ή γρήγορα κάποια στιγμή).
.........
Πες μου τρεις (3) ΜΟΝΟ εκπομπες απο το καθενα που αξιζει να παρακολουθησεις (μη συμπεριλαβεις τα ντοκυμαντερ του ΣΚΑΙ)

Πες μου τρεις (3) ΜΟΝΟ εκπομπες απο το καθενα που αξιζει να παρακολουθησεις (μη συμπεριλαβεις τα ντοκυμαντερ του ΣΚΑΙ)

εξάντας (το έκοψαν )
πρωταγωνιστές
ράδιο-αρβύλα
άντε και τσιμας με το ζόρι

από το καθένα ειπες ε ;
χμμμ

:flipout::flipout::flipout:

σε γενικές γραμμές είναι αξιοπρεπή και είναι καλό που υπάρχουν για να μην περάσουμε σε 100% συνδρομητική (πράγμα που θα γίνει αργά ή γρήγορα κάποια στιγμή).
100% συνδρομητική ποτέ δεν πρόκειται να υπάρξει. Απλά θα υπάρχει το εστιατόριο πολυτελείας που θα το πληρώνεις αδρά και το φαστ φουντ όπου θα σαβουρώνεις. Όπως γίνεται και τώρα δηλαδή.
Τα περι αξιοπρέπειας, συγγνώμη αλλά με κάνουν και γελάω.
Και για να επανέλθω εντός θέματος οι συνδρομητικές ανά τον κόσμο (και φυσικά και ο οτε), πρέπει να αφήνουν ελεύθερα αυτά τα κανάλια στα πακέτα τους, ώστε να βλέπει ο θεατής ποιά είναι η διαφορά μεταξύ πραγματικής τηλεόρασης και τηλεαπορριματοφόρων. Θα είναι προς όφελός τους (των συνδρομητικών)...

Νέος είναι ακόμα, μετά από 1 χρόνο και 1 ημέρα;
Μάλλον παμπάλαιος...