Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Από το να γράφουμε ψευδείς ειδήσεις, καλύτερη η συζήτηση περί ανέμων και υδάτων ...

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Ούτε νηπιαγωγείο δεν πήγε ακόμα...

Νομίζω ότι θα πάει και φαντάρος, και ακόμα ανοιχτό θα είναι το νήμα...
Και θα αναρωτιόμαστε: τι θα βάλουν στον "νέο" TP;

Τα βίντεο της Αγ. Σοφίας παίζουν ακόμα;

Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Πες μου τρεις (3) ΜΟΝΟ εκπομπες απο το καθενα που αξιζει να παρακολουθησεις (μη συμπεριλαβεις τα ντοκυμαντερ του ΣΚΑΙ)

Περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα. Εσένα μπορεί να μη σου αρέσει τπτ και άλλος να μην ξεκολάει. Ούτε η απόλυτη ποιότητα ούτε trash...λίγο και από τα δύο κατά περιόδους!

Από συνδρομητικά ποιές εκπομπές παρακολουθείς εσύ?

100% συνδρομητική ποτέ δεν πρόκειται να υπάρξει. Απλά θα υπάρχει το εστιατόριο πολυτελείας που θα το πληρώνεις αδρά και το φαστ φουντ όπου θα σαβουρώνεις. Όπως γίνεται και τώρα δηλαδή.
Τα περι αξιοπρέπειας, συγγνώμη αλλά με κάνουν και γελάω.
Και για να επανέλθω εντός θέματος οι συνδρομητικές ανά τον κόσμο (και φυσικά και ο οτε), πρέπει να αφήνουν ελεύθερα αυτά τα κανάλια στα πακέτα τους, ώστε να βλέπει ο θεατής ποιά είναι η διαφορά μεταξύ πραγματικής τηλεόρασης και τηλεαπορριματοφόρων. Θα είναι προς όφελός τους (των συνδρομητικών)...

Μπορείς να γελάς όσο θες, χαίρομαι που σε διασκεδάζω...!!!

Ποιό κανάλι θεωρείς εσύ αξιόλογο απο τα συνδρομητικά (εκτός των θεματικών βεβαίως)?

Εσύ μπορεί να είσαι της ποιότητας και να γουστάρεις Παβαρότι, άλλος όμως γουστάρει να βλέπει τον Παπαδόπουλο τα Σαββατόβραδα και να φιάχνεται. Άλλος γουστάρει "ποιότικές" και "ψαγμένες" συζητήσεις και άλλος φουλ ξεκατίνιασμα στα τηλεπαράθυρα...Ποιός είναι αυτός που θα καθορίσει ποιά είναι τηλεαπορρίματα και ποιά όχι?

Μιλάμε για μέση κατάσταση. Ούτε παβαρότι αλλά ούτε και εθνικό σταρ. Η μέση κατάσταση καθορίζεται από ένα μέτρο. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ. Μέτρο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Δεν μπορεί π.χ. ν ανοίγεις την τηλεόραση πρωϊνιάτικα στο mega και ν ακούς τον λιάγκα να σχολιάζει "ποιά τον πήρε", "ποιος τον πήρε", όλο υπονοούμενα και διάφορα άλλα ευτελή. Και αυτά να τα βλέπουν και ανήλικα.
Καλά τα μπούστα, τα ξώπλατα κ τα μπούτια τα χουμε συνηθίσει χρόνια τώρα. Αλλά τα μπινελίκια πλεον ξεπερνάνε τα όρια. Τα ίδια π.χ. κ με τον Λαζόπουλο. Μπορεί να έχει λαϊκό έρεισμα κ καλά κάνει, ξεφεύγει όμως πολλές φορές κ ξεχνάει οτι δεν τον βλέπουν μόνο οι άνω των 18. Και τα παραδείγματα είναι άπειρα.
Τα συνδρομητικά δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό, ξεφεύγεις όμως απ όλη την παρακμή. Στα 10 κανάλια, τουλάχιστον τα μισά είναι για κλείσιμο. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη. Στο σπίτι μου ανοιγω την τηλεόραση για να δω κάτι ωραίο, κάτι όμορφο, όχι απαραίτητα διασκεδαστικό. Τα ιδιωτικά κανάλια, με συγχωρείς, αλλά είναι βόθρος. Και έχω ήδη δυο τουαλέτες σπίτι μου, δεν θέλω τρίτη..

Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Μιλάμε για μέση κατάσταση. Ούτε παβαρότι αλλά ούτε και εθνικό σταρ. Η μέση κατάσταση καθορίζεται από ένα μέτρο. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ. Μέτρο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Δεν μπορεί π.χ. ν ανοίγεις την τηλεόραση πρωϊνιάτικα στο mega και ν ακούς τον λιάγκα να σχολιάζει "ποιά τον πήρε", "ποιος τον πήρε", όλο υπονοούμενα και διάφορα άλλα ευτελή. Και αυτά να τα βλέπουν και ανήλικα.
Καλά τα μπούστα, τα ξώπλατα κ τα μπούτια τα χουμε συνηθίσει χρόνια τώρα. Αλλά τα μπινελίκια πλεον ξεπερνάνε τα όρια. Τα ίδια π.χ. κ με τον Λαζόπουλο. Μπορεί να έχει λαϊκό έρεισμα κ καλά κάνει, ξεφεύγει όμως πολλές φορές κ ξεχνάει οτι δεν τον βλέπουν μόνο οι άνω των 18. Και τα παραδείγματα είναι άπειρα.
Τα συνδρομητικά δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό, ξεφεύγεις όμως απ όλη την παρακμή. Στα 10 κανάλια, τουλάχιστον τα μισά είναι για κλείσιμο. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη. Στο σπίτι μου ανοιγω την τηλεόραση για να δω κάτι ωραίο, κάτι όμορφο, όχι απαραίτητα διασκεδαστικό. Τα ιδιωτικά κανάλια, με συγχωρείς, αλλά είναι βόθρος. Και έχω ήδη δυο τουαλέτες σπίτι μου, δεν θέλω τρίτη..
Αν πω ο,τι συμφωνω πληρως, σχεδον, θα ειναι η προφανης απαντηση στο ερωτημα σου φιλε nocarder, στο τι ΔΕΝ βλεπω;
Η τιβι ειναι καθαρα πολιτικο οργανο - οργανο, οχι μεσον, υπαρχει διαφορα. Ασφαλως, ως δορυφορακηδες, θα βλεπετε ισλαμικα (και δεν εννοω ολα τα αραβικα) καναλια. Ειναι ή δεν ειναι πολιτικα(+θρησκευτικα) οργανα επιβολης ΜΙΑΣ αποψης; Θα μου πεις τι σχεση εχουν με τα δικα μας, κοσμικα καναλια, ετσι; Κατ´εμε ειναι ιδια ακριβως με διαφορετικη μορφη! Οποτε ...
Υπαρχουν οντως αξιολογες εκπομπες στην ελληνικη τιβι - και κατα..."συμπτωση" η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων ειναι στα κρατικα. Οπου τα ψηφιακα ειναι στην κορυφη και, κακως κατα τη γνωμη μου, μιλουμε απαξιωτικα γι´αυτα. Παρακολουθηστε τα για λιγο, αν μπορεσετε να ξεφυγετε απο "Εδεμ", "Πολυκατοικιες" "Παττυ" και...τουρκικα (ημαρτον μωρε, ημαρτον!).
Ομολογω ομως οτι βλεπω ελαχιστα τιβι, τοσο ωστε να εχω αποψη - οι ταινιες εννοειται πως δεν ειναι ελληνικη τηλεοραση! Κι αν ασχολουμαι και ξοδευω χρημα+χρονο για δεκτες, πιατα κλπ, ειναι λογω ...τεχνοφρικ, γιατι απλα...γουσταρω (εστω και στα γεραματα! αρρωστια αποκτηθεισα προ 40ετιας:))

zaras27, σορυ αφεντικο, αλλα...ξεφυγαμε!

Συμφωνω πληρως, εχουμε και παιδια στο σπιτι γ@μω το ε.σ.ρ που εχουμε εδω στην Ελλαδα

Πέστα χρυσόστομε!!!!:SFGSFGSF:

Έλληνας τηλεθεατής
10562516,pd=1,mxw=720,mxh=528.jpg

Αργά το απόγευμα ξεκίνησε η παρουσίαση της πρότασης-φακέλου του ΣΚΑΙ (για τον διαγωνισμό των ροών στο Conn-X TV) ενώπιον της εξαμελούς αντιπροσωπείας του ΟΤΕ. Επί κεφαλής της αποστολής του ΟΤΕ ήταν ο Γιώργος Γαμπρίτσος και του ΣΚΑΙ ο διευθύνων σύμβουλος του, Χρήστος Παναγόπουλος.

Η παρουσίαση του ΣΚΑΙ κράτησε περίπου τρείς ώρες (και κάτι παραπάνω), ενώ ήταν εντυπωσιακή. Ο ΣΚΑΙ εκμεταλλεύτηκε το δυνατό του όπλο που είναι οι εξαιρετικά σύγχρονες εγκαταστάσεις, ενώ η αντιπροσωπεία του δεσμεύτηκε προς αυτή του ΟΤΕ πως θα μπορέσει να ανταποκριθεί (αν και εφόσον κερδίσει τον διαγωνισμό) άμεσα στα καθήκοντα του, καθώς η τρέχουσα σύμβαση με την PLD λήγει στις 7 Αυγούστου.

Ο ΣΚΑΙ ή όποιος άλλος (Vermantia, SportsCom, PLD) κερδίσει την προτίμηση του ΟΤΕ γνωρίζει πως δεν θα έχει πολλή χρόνο για προετοιμασία. Μέσα στα πλάνα του ΟΤΕ είναι η δημιουργία ενός τέταρτου Conn-X TV που θα είναι HD

Ακολουθούν πλέον η εταιρεία Vermantia (που παράγει το Betorium.gr), η Sports Com και η κάτοχος της παραγωγής PLD

Πηγή: http://www.theplayer.gr

Άρα να συμπεράνω ότι σπίτια σας οι τηλεοράσεις είναι όλη μέρα κλειστές ή παίζουν Mezzo και MyZen ?

Συμφωνώ στα περί πολιτικών μέσων κλπ κλπ. Δεν είμαι τυφλός ούτε αφελής (τουλάχιστον έτσι θέλω να νομίζω). Όμως γιατί είναι τόσο περιζήτητα στα δορυφορικά πακέτα και χωρίς αυτά δε μπορούν να σταθούν? Είναι όπως πάντα για τους "άλλους" που είναι πρόβατα ενώ εμείς οι έξυπνοι δεν τα βλέπουμε?

Σεβαστό το ότι τα θεωρείτε βόθρο, θα ήταν όμως ενδιαφέρουσα μια απάντηση στο τί πάιζουν οι τηλεοράσεις σας όλη μέρα.

επειδή πιστεύω ότι έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει

στην δικιά μου εκτός σκ όπου ίσως βλέπουν τα παιδιά κάποια από τα παιδικά στο 90% του χρόνου που παραμένει ανοιχτή βλέπουμε σειρές ή ταινίες που έχουμε επιλέξει συνήθως αγοράζοντές τις

είτε επιλεγμένα κομμάτια σε βιντεοκλίπ πάλι από dvd

και στο υπόλοιπο 10% μια καθημερινή φαφαριά που βλέπει η γυναίκα μου
και κανένα top gear

Άρα να συμπεράνω ότι σπίτια σας οι τηλεοράσεις είναι όλη μέρα κλειστές ή παίζουν Mezzo και MyZen ?

Συμφωνώ στα περί πολιτικών μέσων κλπ κλπ. Δεν είμαι τυφλός ούτε αφελής (τουλάχιστον έτσι θέλω να νομίζω). Όμως γιατί είναι τόσο περιζήτητα στα δορυφορικά πακέτα και χωρίς αυτά δε μπορούν να σταθούν? Είναι όπως πάντα για τους "άλλους" που είναι πρόβατα ενώ εμείς οι έξυπνοι δεν τα βλέπουμε?

Σεβαστό το ότι τα θεωρείτε βόθρο, θα ήταν όμως ενδιαφέρουσα μια απάντηση στο τί πάιζουν οι τηλεοράσεις σας όλη μέρα.

Κοιτα, σ´αυτα εδω τα φορουμ ειναι δυσκολο να βρεις ανθρωπους που να σου πουν οτι βλεπουν "ξανθιες" μεσημερι ή λάιφστυλιστικες εκπομπες ή Μενεγακηδες κλπ. Πως να το κανουμε, δεν...συναδει με την ολη "κουλτουρα" του θεματος!
Γι´αυτο ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως η τηλεοραση ΔΕΝ ειναι το αγαπημενο θεαμα των συνφορουμιστων (κι εδω και σε παρομοια φορουμ). Θα μου πεις, γιατι ασχολουμαστε τοσο πολυ με τα τηλεοπτικα δορυφορικα αν δεν βλεπουμε τιβι; Λογω ...βιτσιου αγαπητε - τεχνολογικου εννοειται! Αυτο ομως δεν μας στερει το δικαιωμα να κρινουμε τον...βοθρο - γιατι περι βοθρου προκειται! Οι ελαχιστες εξαιρεσεις, χαριν των οποιων μερικοι νομιζουν πως δεν ειναι "βοθρος", ειναι η δικαιολογια υπαρξης της!
Νομιζω πως αυτο που λενε "εχουμε την τβ που μας αξιζει" ειναι μια μεγαλη απατη των εχοντων ίδιο συμφερον - δηλ. των ιδιοκτητων και προπαγανδιστων. Μας αξιζουν τα πρωιναδικα (μετα τις 10), τα μεσημεριανα, τα εξωπραγματικα σηριαλ, οι ειδησεις, ο...Φασολακης της κ. Αντενα κλπ κλπ κλπ; ΟΧΙ! Εχουμε την τηλεοραση που αυτοι θελουν - οχι εμεις!

Επι προσωπικου, οπως εχω πει ηδη, βλεπω πια ελαχιστα (οι ταινιες δεν ειναι τηλεοραση) αν και εχω ΟΛΟΝ τον χρονο δικο μου! Αλλα εχω αποψη γιατι εχω εμπειρια θεασης, εσεις ως νεοι και νεωτεροι, οταν την αποκτησετε θα φτυσετε και θα φυγετε - ελπιζω δηλ!

Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Κοιτα, σ´αυτα εδω τα φορουμ ειναι δυσκολο να βρεις ανθρωπους που να σου πουν οτι βλεπουν "ξανθιες" μεσημερι ή λάιφστυλιστικες εκπομπες ή Μενεγακηδες κλπ. Πως να το κανουμε, δεν...συναδει με την ολη "κουλτουρα" του θεματος!
Γι´αυτο ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως η τηλεοραση ΔΕΝ ειναι το αγαπημενο θεαμα των συνφορουμιστων (κι εδω και σε παρομοια φορουμ). Θα μου πεις, γιατι ασχολουμαστε τοσο πολυ με τα τηλεοπτικα δορυφορικα αν δεν βλεπουμε τιβι; Λογω ...βιτσιου αγαπητε - τεχνολογικου εννοειται! Αυτο ομως δεν μας στερει το δικαιωμα να κρινουμε τον...βοθρο - γιατι περι βοθρου προκειται! Οι ελαχιστες εξαιρεσεις, χαριν των οποιων μερικοι νομιζουν πως δεν ειναι "βοθρος", ειναι η δικαιολογια υπαρξης της!
Νομιζω πως αυτο που λενε "εχουμε την τβ που μας αξιζει" ειναι μια μεγαλη απατη των εχοντων ίδιο συμφερον - δηλ. των ιδιοκτητων και προπαγανδιστων. Μας αξιζουν τα πρωιναδικα (μετα τις 10), τα μεσημεριανα, τα εξωπραγματικα σηριαλ, οι ειδησεις, ο...Φασολακης της κ. Αντενα κλπ κλπ κλπ; ΟΧΙ! Εχουμε την τηλεοραση που αυτοι θελουν - οχι εμεις!

Επι προσωπικου, οπως εχω πει ηδη, βλεπω πια ελαχιστα (οι ταινιες δεν ειναι τηλεοραση) αν και εχω ΟΛΟΝ τον χρονο δικο μου! Αλλα εχω αποψη γιατι εχω εμπειρια θεασης, εσεις ως νεοι και νεωτεροι, οταν την αποκτησετε θα φτυσετε και θα φυγετε - ελπιζω δηλ!

Εκτιμώ πως καταλαβαίνεις ότι για να βρίσκομαι κι εγώ εδώ μέσα, δεν παρακολουθώ πρωινάδικα και μενεγάκηδες.Είναι όμως ισοπεδωτικό να λέμε ότι όλα είναι βόθρος.

Δεν ξέρω από που ενημερώνεσαι για την τρέχουσα ειδησεογραφία για παράδειγμα, μήπως τα blogs, οι εφημερίδες και τα ειδησο-sites δεν είναι κατευθυνόμενα?

Χλευάζεις τα σήριαλ, τη στιγμή που πάρα πολύς κόσμος καρφώνεται να δεί 50-50 και το νησί.

Επίσης πολύς κόσμος βλέπει Ράδιο Αρβύλα και Λαζόπουλο (άσχετα με τις πολιτικές του "γραμμές"...μόνο ως σατυρική εκπομπή).

Φυσικά υπάρχει και περιεχόμενο που δεν αξίζει ούτε για φτύσιμο, αλλά δεν μπορούμε να τα τσουβαλιάσουμε όλα μαζί.

Επειδή εσύ βλέπεις ελάχιστα τηλεόραση, έχοντας και όλο το χρόνο δικό σου, αυτό δεν κάνει αυτά που δεν βλέπεις εσύ βόθρο. Σε άλλον αρέσουν σε άλλον όχι. Είναι προσβλητικό γι' αυτούς (που για δικούς του λόγους ο κάθένας) τα βλέπουν και για άλλη μια φορά να λέμε ότι όλοι οι άλλοι είναι η πλέμπα, οι χαζοί, που τα βλέπουν κι εμείς η ελίτ, οι έξυπνοι, τα σνομπάρουμε.

Τα περί προπαγανδιστών δεν τα εξετάζω καν καθώς θεωρώ ότι δεν υπάρχουν τέτοια θέματα εδώ μέσα (καθώς εδώ μέσα γράφτηκε ότι έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει) αλλά και γιατί παραπέμπουν σε θεωρίες του χάους αυτών που βλέπουν παντού φαντάσματα.

Κι επειδή τα βλέπουν οι πολλοί τι πρέπει να κάνουμε κι εμείς, να τα δούμε με το στανιό; Υπάρχουν και άτομα διαφορετικής σκέψης, νοοτροπίας και κουλτούρας στην ελλάδα (ευτυχώς). Κι επειδή κάποιοι εδώ ίσως είναι μικροί σε ηλικία θα τους πω οτι τη δεκαετία του 80, με δυο κανάλια στην τιβι, υπήρχε απείρως μεγαλύτερη ποιότητα απ οτι τώρα που τα κανάλια είναι δεκάδες. Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι πρέπει να γυρίσουμε σε εποχές 80, αλλά δε θα καθήσω να δω κι οτι μου σερβίρουν. Και επειδή ρώτησες, αν κάτι αξίζει στην ελληνική τηλεόραση είναι ορισμένες εκπομπές της ερτ, του σκαι, κ κάποιες ταινίες που βάζει το star αργά τη νύχτα. Τώρα τελευταία βλέπω οτι και το mega βάζει παλιές καλές σειρές των 90s. Γενικά μπορώ να πω οτι αν αξίζει κάτι στην ιδιωτική τηλεόραση είναι το βράδυ μετά τις 11-12. Κατα τ άλλα δεν αλλάζει κάτι απ όσα είπα σε προηγούμενο ποστ, και βλέπω οτι αρκετοί´συμφωνούν και σίγουρα πολλοί ακόμη με όλα αυτά..

Εγώ πάντως "ακούω" αρκετή τηλεόραση, Τσαπανίδου το πρωί, Ειδήσεις, κανένα κωμικό σήριαλ σε επανάληψη, Λαζόπουλο... Ξένες σειρές δεν βλέπω καθόλου, και καμιά ταινία ανά μια ή 2 βδομάδες.
Επίσης μου αρέσουν και τα ντοκιμαντέρ της νόβα, ειδικά σε HD.

Κι επειδή τα βλέπουν οι πολλοί τι πρέπει να κάνουμε κι εμείς, να τα δούμε με το στανιό;

Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο, αλλά γιατί κακίζετε το ότι οι άλλοι τα βλέπουν?

Υπάρχουν και άτομα διαφορετικής σκέψης, νοοτροπίας και κουλτούρας στην ελλάδα (ευτυχώς).

Άρα είναι αυτό που έγραψα, η πλέμπα και η ελίτ...άκρως αλαζονικό και υπεροπτικό!

Κι επειδή κάποιοι εδώ ίσως είναι μικροί σε ηλικία θα τους πω οτι τη δεκαετία του 80, με δυο κανάλια στην τιβι, υπήρχε απείρως μεγαλύτερη ποιότητα απ οτι τώρα που τα κανάλια είναι δεκάδες. Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι πρέπει να γυρίσουμε σε εποχές 80, αλλά δε θα καθήσω να δω κι οτι μου σερβίρουν. Και επειδή ρώτησες, αν κάτι αξίζει στην ελληνική τηλεόραση είναι ορισμένες εκπομπές της ερτ, του σκαι, κ κάποιες ταινίες που βάζει το star αργά τη νύχτα. Τώρα τελευταία βλέπω οτι και το mega βάζει παλιές καλές σειρές των 90s. Γενικά μπορώ να πω οτι αν αξίζει κάτι στην ιδιωτική τηλεόραση είναι το βράδυ μετά τις 11-12. Κατα τ άλλα δεν αλλάζει κάτι απ όσα είπα σε προηγούμενο ποστ, και βλέπω οτι αρκετοί´συμφωνούν και σίγουρα πολλοί ακόμη με όλα αυτά..

Μα κι εγώ συμφωνώ μ'αυτά...με ότι γράφω παραπάνω δε συμφωνώ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Εκτιμώ πως καταλαβαίνεις ότι για να βρίσκομαι κι εγώ εδώ μέσα, δεν παρακολουθώ πρωινάδικα και μενεγάκηδες.Είναι όμως ισοπεδωτικό να λέμε ότι όλα είναι βόθρος.
Δεν ειπα ΟΛΑ - εξηρεσα ...μερικα!
Δεν ξέρω από που ενημερώνεσαι για την τρέχουσα ειδησεογραφία για παράδειγμα, μήπως τα blogs, οι εφημερίδες και τα ειδησο-sites δεν είναι κατευθυνόμενα?
Ειναι - ΟΚ;
Χλευάζεις τα σήριαλ, τη στιγμή που πάρα πολύς κόσμος καρφώνεται να δεί 50-50 και το νησί.
Ε και; σημαινει ποιοτητα και κουλτουρα καθε υψηλο ποσοστο ακροαμαθεαματικοτητας; Μπορει με το "50-50" να σπας πλακα, αλλα με κατι "idol" που πιανουν υψηλα ποσοστα, τι απολαβη εχεις;
Επίσης πολύς κόσμος βλέπει Ράδιο Αρβύλα και Λαζόπουλο (άσχετα με τις πολιτικές του "γραμμές"...μόνο ως σατυρική εκπομπή).
Φυσικά υπάρχει και περιεχόμενο που δεν αξίζει ούτε για φτύσιμο, αλλά δεν μπορούμε να τα τσουβαλιάσουμε όλα μαζί.
ΔΕΝ τσουβαλιασα συνολικα το τηλεοπτικο προϊον - ισως το ...98%:violent-smiley-030:
Επειδή εσύ βλέπεις ελάχιστα τηλεόραση, έχοντας και όλο το χρόνο δικό σου, αυτό δεν κάνει αυτά που δεν βλέπεις εσύ βόθρο. Σε άλλον αρέσουν σε άλλον όχι. Είναι προσβλητικό γι' αυτούς (που για δικούς του λόγους ο κάθένας) τα βλέπουν και για άλλη μια φορά να λέμε ότι όλοι οι άλλοι είναι η πλέμπα, οι χαζοί, που τα βλέπουν κι εμείς η ελίτ, οι έξυπνοι, τα σνομπάρουμε.
Μα ειναι προσβολη η κριση; εξ αλλου ενας μεσος θεατης (ή καταναλωτης, αν προτιμας) ειμαι με ελαχιστο γουστο και ελαχιστες αντιστασεις στις τοσες επιθεσεις που καθημερινα δεχομαστε.
Τα περί προπαγανδιστών δεν τα εξετάζω καν καθώς θεωρώ ότι δεν υπάρχουν τέτοια θέματα εδώ μέσα (καθώς εδώ μέσα γράφτηκε ότι έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει) αλλά και γιατί παραπέμπουν σε θεωρίες του χάους αυτών που βλέπουν παντού φαντάσματα.
Μηπως δεν υπαρχουν; ή πιστευεις στο "κατα τυχην";

Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο, αλλά γιατί κακίζετε το ότι οι άλλοι τα βλέπουν?
Αν διαβάσεις προσεκτικά τί έχω γράψει, αναφέρομαι στις εκπομπές και μόνο. Καμία σχέση με τηλεθεατές. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.

Άρα είναι αυτό που έγραψα, η πλέμπα και η ελίτ...άκρως αλαζονικό και υπεροπτικό!
Ασχολίαστο...Τί σχέση έχουν αυτά που γράφεις με το οτι κάποιοι άνθρωποι ζητάνε καλύτερα προγράμματα; Το οτι αρκετοί π.χ. πληρώνουν συνδρομητική δείχνει οτι αποζητάνε κάτι διαφορετικό. Κι αν υπήρχε και η οικονομική δυνατότητα θα το αποζητούσαν ακόμα περισσότεροι. Αν ήταν να βλέπουν όλοι οτι επιβάλλει η πλειοψηφία, τώρα η ερτ θα παιζε ριάλιτι και ο σκαι λαμπιρη και τατιανα. Το ξαναλέω, είμαι υπερ του μέτρου, το οποίο πιστεύω οτι έχει χαθεί απ τη στιγμή που τα ιδιωτικά πληθύνανε...

Άρα τελικά φτάσαμε από το "όλα είναι βόθρος" και το "Υπάρχουν και άτομα διαφορετικής σκέψης, νοοτροπίας και κουλτούρας στην ελλάδα (ευτυχώς)." στο "δεν τσουβάλιασα συνολικά το τηλεοπτικό προϊόν" και το "κάποιοι άνθρωποι ζητάνε καλύτερα προγράματα"...!!! Οπότε νομίζω ότι είμαστε ΟΚ!

Αντικειμενικα, τα περισσοτερα προγραμματα ειναι βοθρος. Δεν εχει να κανει με το ποιος τα βλεπει.