Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Σήμα έχει, κανάλια δεν έχει (χθες ήταν ανοιχτά μερικές ώρες το απόγευμα, το ίδιο και σήμερα το μεσημέρι, είναι ακόμα δοκιμές και ανοιγοκλείνουν).

attachment.php

Attachments

• 12729H.jpg
    12729H.jpg
    47.9 KB · Views: 398
Όχι, δεν υπάρχουν καθόλου κανάλια αυτή τη στιγμή στην μετάδοση. Αυτά που βλέπεις είναι αυτά που έχεις ήδη βρει στην λίστα από σκανάρισμα που έκανες νωρίτερα αλλά δεν είναι ενεργά. Μόνο null packets εκπέμπονται...

Να δούμε πότε θα τα πετύχουμε ανοιχτά... :violent-smiley-030:

Είναι θέμα τύχης μάλλον. Από τη στιγμή που γίνονται δοκιμές, μπορεί να ανοίγουν και να κλείνουν οποιαδήποτε ώρα.

Ο δέκτης που δίνει η Romtelecom για το αντίστοιχο πακέτο Dolce είναι ένας ιδιοκτησιακός Coship. Όπως αναφέρεται εδώ ο δέκτης είναι κλειδωμένος και δεν δουλεύουν ούτε τα Diseqc, ούτε μπορείς να σκανάρεις τα FTA κανάλια.

Ναι, και εγώ νομίζω ότι ο όποιος ενθουσιασμός πρέπει να είναι συγκρατημένος.
Οσο πρόλαβα να δω, τα κανάλια έχουν μέτρια ποιότητα εικόνας και είναι λογικό αφού σε μια συχνότητα συνωστίζονται πολλά κανάλια.
Επειτα, άλλος ένα ιδιοκτησιακός δέκτης θα δημιουργήσει τους γνωστούς περιορισμούς και σίγουρα προβληματισμό στους υποψήφιους πελάτες.

Σωστή επισήμανση κ. ΑLEX T. και να προσθέσω ότι ένας ακόμη ιδιοκτησιακός δέκτης συν ένα της NOVA, εφ´'οσον βέβαια επιλέξει αυτή τη λύση για τα HD κανάλια, είναι πολύ σε περίοδο οικονομικής στενότητας.

Καμια foto για εμας που δεν εχουμε πιατο και ακουμε αυτα τα νεα πανω στην σκ@@το@@ τεσπα που δεν εχουμε πιατο...καμια γραμμη την ERT κατι.....-bye-

Καμια foto για εμας που δεν εχουμε πιατο και ακουμε αυτα τα νεα πανω στην σκ@@το@@ τεσπα που δεν εχουμε πιατο...καμια γραμμη την ERT κατι.....-bye-

Οκ, μερικά screenshot από τις δοκιμές της Παρασκευής...

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• net-cine+.jpg
    net-cine+.jpg
    58 KB · Views: 506
  • net-hel.jpg
    net-hel.jpg
    63.1 KB · Views: 503
  • net-hel2.jpg
    net-hel2.jpg
    102.2 KB · Views: 42
thanks ρε σοτο τωτα τις ειδα να και κατι καλο ισως ειναι χρησιμο για αυτους που δεν πιανουν μεσα στην Ελλαδα αλλα και εξω...-bye-

Έχω σκανάρει 5-6 φορές αλλά δεν το έπιασα να τρέχει στον αέρα...