Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Πολλα τα κανάλια όντως.. αλλά ας περιμένουμε την συνέχεια...
Το Alter έχει την πιο καλή εικόνα νομίζω..

Τωρα μαλιστα εχει και στρατιωτική στολή η Καραγκουνα ..Αμ πως που ελεγε και ο Χατζηχρηστος :Banane0:

Anyway τα καναλια εμφανιζουν κανονικα και καθαρα τους ελληνικους υπότιτλους , το sport1 δειχνει καλή εικόνα, το sport 2 απαραδεκτη παρόλο οτι ειναι ιταλικό παιχνιδι,το 3 εχει demo . Τα discovery παιζουν καλά όλα το epg ειναι αγγλικό αλλά ξερω οτι ειναι προβλημα του Azbox .Τα μουσικά καλή εικόνα με καλήτερο το MTV αλλά την καλύτερη όλων εχει το Fashion!
Τα ψηφικά ειναι αποθηκευμενα εχουν δυνατό σημα αλλά ειναι κλειστά .Συνολο 32 καναλια στη 12.729

Παντως του Alter ειναι βρε παιδι μου τζαμι και οταν λεω τζαμι μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση...

Καλύτερα από nova και digea;

Περιμένετε να δείτε και το σκάι όταν μπεί. Εκεί να δείτε εικόνα.

Να δούμε ποιά πλατφόρμα θα προτιμήσει ο Σκαι να βγάλει HD κανάλι.

Καλύτερα από nova και digea;
Ναι λεμε ειναι ολα τα λεφτα, ρε τα κλαρινα τι τα κλεισαν γμτ, πειτε τα παιδια να τα ανοιξουν, θα τους δωσο τουλεμπες........γοβα αχχααχαχχα την επαθες γοβαααα:Banane0:

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Ναι λεμε ειναι ολα τα λεφτα, ρε τα κλαρινα τι τα κλεισαν γμτ, πειτε τα παιδια να τα ανοιξουν, θα τους δωσο τουλεμπες........γοβα αχχααχαχχα την επαθες γοβαααα:Banane0:
Αυτό γίνεται γιατί ο οτε παίρνει την εικόνα από κάθε κανάλι με linκ απευθείας από το studio. Νομίζω δεν κάνει κάτι τέτοιο η nova.

Στο snapshot η λίστα με τα ονόματα τους...

12729h-1.jpg
[/IMG]

FOXlife
FX
Sport1
Sport2
Sport3
Extreme Sports
Discovery Channel
Science Discovery
ID Discovery
World Discovery
Travel-Living
MTV Music
C Music TV
Style TV
Zone Reality
Fashion TV
World Fashion
Disney Channel
Baby TV
Euronews
Deutsche Welle
France 24En
France 24 Fr
Al Jazeera Intl
Al Jazeera Ar
Russia Today
Bloomberg
Blue Hustler
Hustler TV
Dorcel TV

32 κανάλια σε ένα TP των 66 Mbit. 2Mbit ανά κανάλι δηλαδή. Μιλάμε πως ούτε το Tring δεν έχει τόση συμπίεση!

32 κανάλια σε ένα TP των 66 Mbit. 2Mbit ανά κανάλι δηλαδή. Μιλάμε πως ούτε το Tring δεν έχει τόση συμπίεση!

[offtopic]ενώ η αγαπημένη σου με την γιγαντοτεράστια ανάλυση[/offtopic]

Ακόμα αρχή είναι, για περίμενε όπως όλοι μας

Last edited:
Πάλι βιασύνες βλέπω...... υπομονή και θα δείξει...δοκιμές κάνουν...

16:9, what's that; Κλασικά πράγματα, 4:3 για τις τηλεοράσεις 21" που πουλιούνται κατά κόρον στην αγορά.

...ουπς, αυτό ήταν 20 χρόνια πριν!! :smash: