Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Και ομως αν δεν κανω λάθος γιατί ειναι στο auto η plasma το Alter ηταν σε 16:9....ενω στα αλλα οταν αλλαζα γινοταν κανονικα 4:3 οπως και στο MTV

Μπα δεν νομίζω...

attachment.php

Attachments

• alter.jpg
    alter.jpg
    69.2 KB · Views: 136
Μαύρες μπάρες, που; Δεξιά αριστερά μαύρο είναι. Δες και το παρακάτω που έχω ρυθμίσει το DVBViewer σε auto aspect και autosize (επίσης φαίνεται και στις πληροφορίες κάτω στην μπάρα το 4:3)...

attachment.php

Attachments

• alter2.jpg
    alter2.jpg
    83.7 KB · Views: 130
Για να το λες θα εχεις δικιο .Εγω και στο Auto αλλα και στο dot by dot ειναι πλήρες ..Τι να πω ..μαλλον οπως το λες θα ειναι .
Μου κανει βεβαια εντυπωση που στα αλλα γινεται 4;3 αυτοματα με τις μπαρες δεξια και αριστερα και στο Alter, MTV ανοιγει ολη , επίσης στο universal channel εχει αυτοματα μπαρες πανω κατω ...

Όπου υπάρχουν μπάρες και έχεις την τηλεόραση στο auto τις κόβει, μεγεθύνοντας την εικόνα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εκπομπή τους γίνεται σε 16:9 (αν και αρχικά μπορεί να είναι τέτοια). Απλά ο ΟΤΕ τα εκπέμπει σε 4:3 και letterbox.

Όπου υπάρχουν μπάρες και έχεις την τηλεόραση στο auto τις κόβει, μεγεθύνοντας την εικόνα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εκπομπή τους γίνεται σε 16:9 (αν και αρχικά μπορεί να είναι τέτοια). Απλά ο ΟΤΕ τα εκπέμπει σε 4:3 και letterbox.

οκ:2thumb22sup:

Μα εάν εκπέμπει ένα κανάλι σε 4/3 ο πάροχος που το αναμεταδίδει δεν μπορεί να το κάνει 16/9

Μαζεμένα τα screencaps για όσους δεν μπορούν να τα δουν!
Έβαλα κυρίως αυτά που είναι μονίμως κωδικοποιημένα σε άλλα πακέτα, μιας και δύσκολα θα τα ξαναδούμε...

zonereality.jpg

styleb.jpg

sport3.jpg

sport2e.jpg

sport1.jpg

mtvmusic.jpg

56496514.jpg

57332685.jpg

fr24.jpg

foxlife.jpg

όλα έχουν καλύτερη εικόνα από αυτά της νόβα,που να μπουν και σε διαφορετικές συχνότητες...

Γμ@#$@# το κε$@#%@# μου κοιτα κατι εποχες που βρισκει παντα και γκρεμιζετε αυτο το πιατο..-bye-

Δεν ξέρω για την εικόνα αλλά, εξαιρώντας τα discovery, τα κανάλια δε λένε και πολλά (κατά τη γνώμη μου πάντα).

Εγώ από αυτά που βλέπω πιστεύω πως η εικόνα των καναλιών είναι μέτρια. Ειδικά στο Sport 1 που δείχνει Γερμανικό Ποδόσφαιρο η εικόνα πιξελιάζει.
Το Alter έτσι και αλλιώς και στη αναλογική έχει τη καλύτερη εικόνα από όλα τα κανάλια.

Είναι ακόμα όλα σε ένα transporter και δεν μπορόυν να έχουν bitrate πάνω απο 1,5 mbps,θα μπορέσουμε να κάνουμε σωστή σύγκριση μόνο όταν θα ξεκινήσει κανονικά,αυτά που λέμε είναι απλά μόνο με βάση αυτά που βλέπουμε δοκιμαστικά.

Όχι,δεν είναι HD,πρέπει όμως να έχεις HD δέκτη dvb-s2.

Last edited:
Ααα,συγνώμη,έκανα λάθος...(έγραψα την λάθος απάντηση σε λάθος θέμα.)

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

καλημερα!εγω παιδια εχω τον technomate6900hdcombo super+,ενω μου κατεβασε τα 32 καναλια,με καλο σημα,βλεπω εικονα για λιγα δευτερολεπτα κ μετα κλειδωνει!!!γνωριζει κανεις γιατι γινεται αυτο κ αν συμβαινει κ σε αλλους??