Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

ναι έχω. συμφωνώ με τον Πάνο ότι η ποιότητα της εικόνας (όπως την είδα χτες ακι όχι όπως τελικά βγει που δεν ξέρουμε τι θα είναι) ήταν άθλια και χειρότερη της νόβα!!
Μαλον δεν εχετε καταλαβει ακομα κατι...οτι ακομα ειναι αρχη.

Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Ασφαλώς και διεγράφη... Απο τη στιγμή που ενόχλησε κάποιον, τελείωσε !
Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στο μέλλον ;)

ξαναλέω ότι η επανάληψη κουράζει. μια φορά στις τόσες φυσικά και χρειάζεται χαβαλές. forum είμαστε, όχι χούντα...

ξεχασα να πω πριν ότι την ώρα που είδα τα κανάλια το alter είχε ειδήσεις και ήταν το μόνο που πραγματικά μου άρεσε. αλλά στο studio τα πράγματα είναι πάντα καλύτερα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Όταν και αν μοιραστούν τα κανάλια, τότε το ξανασυζητάμε. Αλλά εγώ όφειλα να σχολιάσω τη δήλωση του dermitzakis πως ακόμα και τώρα έχουν καλύτερη εικόνα. Δεν έχουν, είναι ηλίου φαεινότερο πως έχουν χειρότερη εικόνα. Φυσικά και κάνουν δοκιμές και αν μειώσουν τα κανάλια ανά TP μπορεί να έχει στο μέλλον την ίδια ή και καλύτερη εικόνα από Nova. Τώρα όμως είναι χειρότερη.

Μαλον δεν εχετε καταλαβει ακομα κατι...οτι ακομα ειναι αρχη.

μα δεν κρίνουμε το μέλλον. όπως λεώ και γω και ο Πάνος, αυτό που είδαμε χτες ήταν απλά χειρότερο. τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

ξαναλέω ότι η επανάληψη κουράζει. μια φορά στις τόσες φυσικά και χρειάζεται χαβαλές. forum είμαστε, όχι χούντα...

ξεχασα να πω πριν ότι την ώρα που είδα τα κανάλια το alter είχε ειδήσεις και ήταν το μόνο που πραγματικά μου άρεσε. αλλά στο studio τα πράγματα είναι πάντα καλύτερα..
Α, τον χαβαλε τον κανουμε συχνα εδω, διοτι ημεθα μια παρεα μεγαλη. Τωρα το σημα και σαφως ειναι ποιο καλο διοτι ειναι απευθειας απο την πηγη και οχι απο αναμεταδοτη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Α, τον χαβαλε τον κανουμε συχνα εδω, διοτι ημεθα μια παρεα μεγαλη. Τωρα το σημα και σαφως ειναι ποιο καλο διοτι ειναι απευθειας απο την πηγη και οχι απο αναμεταδοτη.

Συνεχίζεις εσύ το τροπάριο!

Η εικόνα είναι σαφώς χειρότερη, ανεξαρτήτως πηγής. Δεν αρκούν τα δύο μεγαμπίτια, κατάλαβες;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

μα δεν κρίνουμε το μέλλον. όπως λεώ και γω και ο Πάνος, αυτό που είδαμε χτες ήταν απλά χειρότερο. τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο...
Μα προς θεου ετσι...μην το παρεις στραβα. Τον σεπτεμβριο εδω θα μαστε να τα ξαναπουμε, τοτε θα δουμε ποιος θα ειναι ο καλυτερος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Συνεχίζεις εσύ το τροπάριο!

Η εικόνα είναι σαφώς χειρότερη, ανεξαρτήτως πηγής. Δεν αρκούν τα δύο μεγαμπίτια, κατάλαβες;
Εσυ δεν εχεις καταλαβει ενα πραμα! οποτε ακρη δεν μπορουμε ακομα να βγαλουμε.

Re: NOVA-HD

Επίσης dermitzakis μιας που φαίνεται ότι έχεις κάποια επαφή με τον ΟΤΕ, πες τους να κλειδώσουν το Dorcel. Υπάρχουν και παιδιά, δε μπορεί να αναμεταδίδει πορνό FTA.

Ηρεμήστε βρε με τα megabit !
Οταν θα είναι κανονικό το πρόγραμμα και όχι δοκιμαστικό, ΤΟΤΕ θα συγκρίνουμε ...
Ραντεβού το Σεπτέμβριο λοιπόν (όπως και τα σινεμά !)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος tp για τον ΟΤΕ στον hellasat

Εσυ δεν εχεις καταλαβει ενα πραμα! οποτε ακρη δεν μπορουμε ακομα να βγαλουμε.

Τι δεν έχω καταλάβει; Πως όταν εκπέμψει κανονικά, θα είναι καλύτερο του ΟΤΕ; Αυτό είναι μαντεία, δεν είναι άποψη.

Η άποψη στηρίζεται σε δεδομένα, και τα δεδομένα που έχουμε τώρα δείχνουν πως η εικόνα του ΟΤΕ στα συγκρινόμενα κανάλια με Nova, δηλαδή σε Foxlife, FX, Alter είναι σαφώς υποδεέστερη, με αρκετά mpeg artifacts γύρω πχ από υπότιτλους και με θολή εικόνα, αποτέλεσμα πιθανότατα των denoise και smoothen filters ώστε να πετύχουν καλύτερη συμπίεση.

Ηρεμήστε βρε με τα megabit !
Οταν θα είναι κανονικό το πρόγραμμα και όχι δοκιμαστικό, ΤΟΤΕ θα συγκρίνουμε ...
Ραντεβού το Σεπτέμβριο λοιπόν (όπως και τα σινεμά !)

Δε μπορούμε να μην απαντάμε σε ψευδείς αναφορές πως η εικόνα είναι καλύτερη στον ΟΤΕ. Είναι σαφώς χειρότερη.

Απάντηση: Re: NOVA-HD

Επίσης dermitzakis μιας που φαίνεται ότι έχεις κάποια επαφή με τον ΟΤΕ, πες τους να κλειδώσουν το Dorcel. Υπάρχουν και παιδιά, δε μπορεί να αναμεταδίδει πορνό FTA.
Μπα τη μας λες βρε, εχει και γονικο κλειδωμα και το ξερεις καλα αυτο. Αλλα αληθεια τη σε ενοχλει ποια τοσο με τον οτε? Η νοβα δεν εχει σεξ στο πακετο της? επειδη και καλα ειναι κωδικοποιημενο τη πα να πει....αυτο δεν σε ενοχλει που παιζη την ημερα?

Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Μπα τη μας λες βρε, εχει και γονικο κλειδωμα και το ξερεις καλα αυτο. Αλλα αληθεια τη σε ενοχλει ποια τοσο με τον οτε? Η νοβα δεν εχει σεξ στο πακετο της? επειδη και καλα ειναι κωδικοποιημενο τη πα να πει....αυτο δεν σε ενοχλει που παιζη την ημερα?

Εγώ και εσύ ξέρουμε από γονικό κλείδωμα. Κάποιοι δεν ξέρουν. Το να υπάρχει FTA σκληρό πορνό και μάλιστα σε κανονική ώρα και όχι μεταμεσονύχτια, είναι ένα θέμα.

Re: Απάντηση: NOVA-HD

Είσαι λάθος, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Γιατί το κωδικοποιημένο σε κανονική ώρα δεν είναι θέμα?

Καλά, είμαι λάθος. Αν κάνω μία μήνυση στον ΟΤΕ ότι το παιδί μου είδε σκληρό πορνό σε ελεύθερη εκπομπή του πακέτου τους σε κανονική ώρα, εσύ τι νομίζεις ότι θα γίνει; Εγώ λέω πως θα τον σκίσουν τον ΟΤΕ.

Άλλο πράγμα η κωδικοποιημένη μετάδοση (που σημαίνει πως έχω εγώ την ευθύνη να προστατεύσω το παιδί μου αφού εγώ πληρώνω για το περιεχόμενο) και άλλο η ελεύθερη μετάδοση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA-HD

Εγώ και εσύ ξέρουμε από γονικό κλείδωμα. Κάποιοι δεν ξέρουν. Το να υπάρχει FTA σκληρό πορνό και μάλιστα σε κανονική ώρα και όχι μεταμεσονύχτια, είναι ένα θέμα.

Δοκιμές γίνονται,και όντως μπορείς να κάνεις γονικό κλείδωμα,σχεδόν όλοι ξέρουν την λειτουργία του συστήματος.

Απάντηση: NOVA-HD

malakudi και κάτι ακόμα πως είσαι τόσο σίγουρος οτι ο dermitzakis έχει επαφή με τον οτε? αν κρίνουμε έτσι, τότε και εσύ πρέπει να έχεις επαφή με την νοβα? Το οτι γίνονται δόκιμες στον οτε αυτές της ήμερες ούτε αυτό δεν σε ενδιαφέρει? που θα έχουμε πλέον έναν ακόμα ελληνικό παροχο? κακά τα ψέματα λοιπόν σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους δεν αρέσει. Το κάλο θα είναι ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός πλέον και αυτό είναι το ζητούμενο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

Καλά, είμαι λάθος. Αν κάνω μία μήνυση στον ΟΤΕ ότι το παιδί μου είδε σκληρό πορνό σε ελεύθερη εκπομπή του πακέτου τους σε κανονική ώρα, εσύ τι νομίζεις ότι θα γίνει; Εγώ λέω πως θα τον σκίσουν τον ΟΤΕ.

Άλλο πράγμα η κωδικοποιημένη μετάδοση (που σημαίνει πως έχω εγώ την ευθύνη να προστατεύσω το παιδί μου αφού εγώ πληρώνω για το περιεχόμενο) και άλλο η ελεύθερη μετάδοση.

Εγώ πάλι λέω ότι δεν θα γίνει τίποτα,η εκπομπή είναι καθαρά δοκιμαστική και υπάρχουν και στοιχεία,σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορείς να πείς τίποτα.Πόσο μάλλον να κάνεις και μήνυση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD

Από νομικής πλευράς είσαι υπεύθυνος και υπόλογος εσύ, όταν δεν έχεις λάβει μετρά για την μη θέαση πόρνο στο ανήλικο παιδί σου. Ουδεμιά σχέση έχει το επιχείρημα σου έτσι πως το θέτεις. Ο νόμος είναι σαφές σε κανονικοί ώρα απαγορεύονται δια ροπάλου η θέαση πόρνο, άλλα ο οτε έχει και κάποια δικαιολογία ότι κάνει τεστ.
Και συγνώμη από τα συνφοριτες μου που έχω βγει εκτός θέματος.