Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA-HD
Νομικά έχει απόλυτη ευθύνη ο ΟΤΕ. Το ότι είναι δοκιμαστική η εκπομπή δε δικαιολογεί κάτι. Η ευθύνη η δικιά μου αφορά να έχω γονικό κλείδωμα σε κλειδωμένα προγράμματα. Δε μπορώ να ψάχνω όλους τους δορυφόρους για ελεύθερο πορνό περιεχόμενο και να το κλειδώνω χειροκίνητα. Γι' αυτό και απαγορεύονται οι ελεύθερες εκπομπές πορνό.
Εγώ πάλι λέω ότι δεν θα γίνει τίποτα,η εκπομπή είναι καθαρά δοκιμαστική και υπάρχουν και στοιχεία,σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορείς να πείς τίποτα.Πόσο μάλλον να κάνεις και μήνυση.
Από νομικής πλευράς είσαι υπεύθυνος και υπόλογος εσύ, όταν δεν έχεις λάβει μετρά για την μη θέαση πόρνο στο ανήλικο παιδί σου. Ουδεμιά σχέση έχει το επιχείρημα σου έτσι πως το θέτεις. Ο νόμος είναι σαφές σε κανονικοί ώρα απαγορεύονται δια ροπάλου η θέαση πόρνο, άλλα ο οτε έχει και κάποια δικαιολογία ότι κάνει τεστ.
Και συγνώμη από τα συνφοριτες μου που έχω βγει εκτός θέματος.
Νομικά έχει απόλυτη ευθύνη ο ΟΤΕ. Το ότι είναι δοκιμαστική η εκπομπή δε δικαιολογεί κάτι. Η ευθύνη η δικιά μου αφορά να έχω γονικό κλείδωμα σε κλειδωμένα προγράμματα. Δε μπορώ να ψάχνω όλους τους δορυφόρους για ελεύθερο πορνό περιεχόμενο και να το κλειδώνω χειροκίνητα. Γι' αυτό και απαγορεύονται οι ελεύθερες εκπομπές πορνό.