νεος τριτσιπος runco cinewide

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Συμφωνώ... Για τον Marantz βεβαίως...
icon10.gif

..και η τιμη του ικανοποιητικη θα ελεγα..με ενα στεγαστικο δανειο..ειμαι πολυ κοντα..:worshippy:

Εβαλα τον Marantz 11S1 στο ταβανι χτες, θα τον κρατησω μια εβδομαδα περιπου.
Αυριο το πρωι ερχεται το pre-production Sim2 C3X 1080, το οποιο θα εχω για 3 ωρες μονο.

Θα μπορεσω να κανω τις γρηγορες θεασεις μου:2thumb22sup:
Τριτη δανειζομαι και εναν JVC HD-1 για να μπορεσω να κανω μια γρηγορη συγκριση. Τωρα που μου τον πηρε ο Διονυσης, πρεπει να δανειζομαι ενaν, εαν θελω να ''φρεσκαρω'' τη μνημη μου:smash:

Παντως ειναι σιγουρο πως η υπαρξη ανεβασμενου Ansi Contrast στα DLP, δινει αισθητα καλυτερο βαθος στην εικονα.

Ακομα το ψαχνω για το ποιος θα ειναι ο επομενος προβολεας μου. Εαν παω για DLP, Marantz 99%. Εαν ο τριτσιπος Sim2 μου κατσει ΠΟΛΥ καλυτερα στο ματι αυριο, ΙΣΩΣ.....:music-smiley-005:

Τριτη δανειζομαι και εναν JVC HD-1 για να μπορεσω να κανω μια γρηγορη συγκριση. Τωρα που μου τον πηρε ο Διονυσης, πρεπει να δανειζομαι ενaν, εαν θελω να ''φρεσκαρω'' τη μνημη μου:smash::music-smiley-005:

χεχε... :antlers:
ο δικος σου HD1 ειναι Ελλαδα τωρα Δημητρη και εχει γραψει 52 ωρες μεχρι στιγμης.

Καλοριζικος ο επομενος προβολεας σου , όποιος κι αν ειναι απο τους δυο που ανεφερες...
Προκειται για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μηχανηματα, για οποιον εχει την οικονομικη ανεση να τα αποκτησει! :grandpa:

(Δυστυχώς όχι ολοι μας! :slapface:)

Last edited: