νεος τριτσιπος runco cinewide

Συμφωνώ... Για τον Marantz βεβαίως...
icon10.gif

..και η τιμη του ικανοποιητικη θα ελεγα..με ενα στεγαστικο δανειο..ειμαι πολυ κοντα..:worshippy:

Εβαλα τον Marantz 11S1 στο ταβανι χτες, θα τον κρατησω μια εβδομαδα περιπου.
Αυριο το πρωι ερχεται το pre-production Sim2 C3X 1080, το οποιο θα εχω για 3 ωρες μονο.

Θα μπορεσω να κανω τις γρηγορες θεασεις μου:2thumb22sup:
Τριτη δανειζομαι και εναν JVC HD-1 για να μπορεσω να κανω μια γρηγορη συγκριση. Τωρα που μου τον πηρε ο Διονυσης, πρεπει να δανειζομαι ενaν, εαν θελω να ''φρεσκαρω'' τη μνημη μου:smash:

Παντως ειναι σιγουρο πως η υπαρξη ανεβασμενου Ansi Contrast στα DLP, δινει αισθητα καλυτερο βαθος στην εικονα.

Ακομα το ψαχνω για το ποιος θα ειναι ο επομενος προβολεας μου. Εαν παω για DLP, Marantz 99%. Εαν ο τριτσιπος Sim2 μου κατσει ΠΟΛΥ καλυτερα στο ματι αυριο, ΙΣΩΣ.....:music-smiley-005:

Τριτη δανειζομαι και εναν JVC HD-1 για να μπορεσω να κανω μια γρηγορη συγκριση. Τωρα που μου τον πηρε ο Διονυσης, πρεπει να δανειζομαι ενaν, εαν θελω να ''φρεσκαρω'' τη μνημη μου:smash::music-smiley-005:

χεχε... :antlers:
ο δικος σου HD1 ειναι Ελλαδα τωρα Δημητρη και εχει γραψει 52 ωρες μεχρι στιγμης.

Καλοριζικος ο επομενος προβολεας σου , όποιος κι αν ειναι απο τους δυο που ανεφερες...
Προκειται για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μηχανηματα, για οποιον εχει την οικονομικη ανεση να τα αποκτησει! :grandpa:

(Δυστυχώς όχι ολοι μας! :slapface:)

Last edited: