Νέος τύπος Κατόπτρου για 'κρέμασμα'

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Τι μπορεί να κάνει μία απρόσεκτη νοικοκυρά !!!!!

Άμα το δεί κανένας απο τους δορυφορικούς του avclub αυτό, θα βγάλει φλύκταινες!!!!!!:flipout: :flipout: :flipout:

ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ...:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Νέος τύπος Κατόπτρου για 'κρέμασμα'

Του Larry το μπαλκονι δεν ειναι αυτο?

Ναι και το σλιπάκι μάλλον δικό του !!!:flipout: :flipout:

Larry!!!!καλημέρα, για μαζεψέ τους που διαδίδουν τέτοιες κακοήθειες, εκτός πάλι εάν κάνεις την πάπια επειδή όντως έχουν δίκιο:flipout: :flipout:

βλεπω μερικοι,μερικοι ειδαν οτι ανεβαινει η θερμοκρασια και θελουν να πανε για Βanιο!!! :BDGBGDB55: :flipout: :BDGBGDB55:

Last edited by a moderator:

βλεπω μερικοι,μερικοι ειδαν οτι ανεβαινει η θερμοκρασια και θελουν να πανε για Βanιο!!! :BDGBGDB55: :flipout: :BDGBGDB55:

Μεγάλοι ειναι φορανε γυαλιά ονόματα μη λέμε!!!:flipout::flipout::flipout:

Ο ιδιοκτήτης είναι ένας Γερμανός που μένει απέναντί μου, τον είδα εχθές το απόγευμα τρελαμένο με την απλώστρα στο χέρι, στο μπαλκόνι του, να βρίζει και να φωνάζει (μισά Ελληνικά μισά γερμανικά) την κυρία του 4ου ή οποία δεν πήρε χαμπάρι τίποτα και εκείνη τη στιγμή πότιζε τα λουλούδια της, με αποτέλεσμα εκτός από τη ζημιά στο κάτοπτρο να τον κάνει και μούσκεμα !!!:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :flipout:

Ο ιδιοκτήτης είναι ένας Γερμανός που μένει απέναντί μου, τον είδα εχθές το απόγευμα τρελαμένο με την απλώστρα στο χέρι, στο μπαλκόνι του, να βρίζει και να φωνάζει (μισά Ελληνικά μισά γερμανικά) την κυρία του 4ου ή οποία δεν πήρε χαμπάρι τίποτα και εκείνη τη στιγμή πότιζε τα λουλούδια της, με αποτέλεσμα εκτός από τη ζημιά στο κάτοπτρο να τον κάνει και μούσκεμα !!!:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :flipout:

Τότε, φαντάζομαι, η κυρία αυτή δεν θα είναι χαϊεντού και μάλλον η άλλη άκρη του σκινιού της δεν θα είναι δεμένο σε κανέναν λαμπάτο SET 845 :flipout: :flipout: :flipout:

:flipout::flipout:

κι εσυ βλεπω , δεν πας πισω Larry μου , "διαχειριστιζεις" σιγα σιγα -bye- :flipout::flipout:

:grinning-smiley-043