Θέλω προβολέα HD με καλή ποιότητα εικόνας μέχρι και 500 και πολλά (δυστυχώς)λέω..
Θα αγοραστή περίπου τον Ιούνιο με Ιούλιο,αλλά μιας και είμαι στο forum ας αρχίσω να παίρνω γνώμες από όλους σας.
Θέλω προβολέα HD με καλή ποιότητα εικόνας μέχρι και 500 και πολλά (δυστυχώς)λέω..
Θα αγοραστή περίπου τον Ιούνιο με Ιούλιο,αλλά μιας και είμαι στο forum ας αρχίσω να παίρνω γνώμες από όλους σας.
Ιουνιο με Ιουλιο του 2012 καλυτερα να πας για κανενα μπανακι γιατι μαλον θα ειναι τα τελευταια για ολους μας! (δεν ειναι ειρωνικη η απαντηση μου,αν και νομιζω οτι κανεις πλακα με το συγκεκριμενο post)
η έλευση νέων 3d μοντέλων λογικά? οδηγήσει σε μείωση τιμών των σημερινών fullhd.
είναι πιθανό στα χρήματα αυτά και λίγο παραπάνω να μπορείς να βρείς ένα fullhd ευρώ με 120.000-200.000 δρχ εκτός αν πάμε σε αιγυπτιακές λίρες.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις για αγορά προβολέα μετά από 8-9 μήνες, είναι να μαζεύεις χρήματα.περιμένω λοιπόν..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.