Neotion CI Modules: Λίστα συμβατότητας

Re: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

καλημερα σας..θα ηθελα να ρωτησω αν σε Samsung 32R86 η καρτα της Neotion NP4+ πεζη κανονικα ...μιν παω και την αγορασω τσαμπα....σας ευχαριστω !!!!!!

Μπλοκαρει μερικες φορες στην αλλαγη καναλιου και μαυριζει η οθονη
Εγω την επεστρεψα

παιδια εχει δοκιμαση κανεις σε panasonic? εχω την th-42pz70e

Εγω την επεστρεψα

ποιο καταστημα την παιρνει πισω?

Εχει δοκιμάει κανείς σε SONY KDL 40V-2000? Εχει καλή απόκριση/εικόνα? Ευχαριστώ..

Εγω την επεστρεψα
φιλε μου σε ευχαριστω που για την πληροφορια που μου εδωσες!!!!θα παρω ενα τηλεφωνο την εταιρεια να ρωτησω τι πεζη σχετικα με την τηλεοραση μας και αν εχη αναβα8μιση λογισμικου και λυ8η το προβλημα μας ...και παλι σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!

εχει βαλει κανενας την neotion σε dvd recorder?

Το έβαλα στο Pioneer DVR-940HΧ, αλλά δυστυχώς τίποτα.....
Το βλέπει στο μενού, αλλά δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει... Μόνο ήχο έχω στα ψηφιακά....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

1. Το κατάστημα πουλάει το προϊόν σε μένα, οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει ας το λύσουν εκείνοι με την αντιπροσωπία.
2. Ο προϊστάμενος που μου έφεραν διθυραμβικά για να μου λύσει το πρόβλημα, έδειχνε περισσότερο ενοχλημένος που τόλμησα να έχω και άποψη αντί να έχει την διάθεση να βοηθήσει, όπως οφείλει.
3. Ήταν σαφής ότι μόνο αν πληρώσω μπορώ να την ανοίξω και φυσικά αν δεν μου κάνει ΔΕΝ μπορώ να το επιστρέψω γιατι θα το έχω.. ανοίξει!

Εγώ δεν ζήτησα να μου φέρουν κάποιον εξπέρ να μου λύσει το πρόβλημα, την λύση την ξέρω μόνος μου. Το αυτονόητο ζήτησα. Να με εξυπηρετήσουν και να με αντιμετωπίζουν με τον στοιχειώδη σεβασμό, όπως αντιμετωπίζω κι εγώ τουσ δικούς μου πελάτες.

Προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιον και τι ακριβώς υπερασπίζεσαι.

ελα φιλε μου μια καταγγελια στις αρμοδιες αρχες και να σου πω εγω μετα πως στο αλλαζει.

υπαρχει ευρωπαικη νομοθεσια για τις εγγυησεις που ισχυει παντου

Η κάρτα NP4+ δουλεύει κανονικά σε Toshiba 42Z3030DG.

Υπάρχει κανείς που την έχει δοκιμάσει σε δέκτη AOC?

Έβαλα μια Neotion NP4+ στο Sony HXD1070 dvd recorder με mpeg2.
Δεν συντόνισε κάποιο ψηφιακό της Digea και πλέον δεν συντονίζει και κανένα mpeg2 από τα προυπάρχοντα της ΕΤ.

Έχει κανείς κάποια ιδέα για αυτό;

Και στην philips 9732 που περιλαμβάνεται στη λίστα συμβατότητας, δεν παίζει. Δεν συντονίζει ούτε τα mpeg2.

Απάντηση: NEOTION CI Modules. λίστα συμβατότητας

Φίλε, έχεις ήδη κάνει τρεις φορές το ερώτημα. Μία νομίζω πως είναι αρκετή. Αν γνωρίζει κάποιος, θα σου απαντήσει.

Εντάξει, δεν σας κάθησα και στο σβέρκο.
Χρειάζομαι μια απάντηση αν κάποιος ξέρει, για να επιστρέψω την κάρτα σε 2-3 μέρες.

Γράφοντας σε ετερόκλητα threads το βλέπουν διαφορετικοί άνθρωποι.
Τώρα αν εσύ κοιτάς όλα τα threads και ενοχλήθηκες, τί να σου πω; Σόρυ.:chinscratch:

σημερα πηρα την NE0TION FTA NP4 την εβαλα σε τηλεωραση
TOSHIBA 32XV555D ανοιγει κανονικα τα καναλια της DIGEA
αλλα οπως ειδα και σε αλλους εχω και εγω το προβλημα
με τα καναλια της ΕΡΤ που παρουσιαζουν σπασιματα
μολις ομως βγαζω την καρτα τα σπασιματα εξαφανιζονται
αν ολα πανε καλα τον σεπτεμβριο και η ΕΡΤ θα περασει σε MPEG-4
και λογικα δεν θα εχουμε αυτα τα προβληματα

Κυκλοφορεί μια παραφιλολογία (??) περί ιμιτασιόν καρτών που κάνουν 34-35 (δηλαδή όπως αυτές του Eshop) και δεν είναι σε συσκευασία, όπως της αντιπροσωπείας majar. Ισχύουν αυτά περί μαϊμούδων, ή απλά κάποιοι έχουν πειραχτεί για την παράλληλη εισαγωγή;

Επίσης, έχει κανείς δοκιμάσει την κάρτα σε οποιοδήποτε DVD recorder; Έχω το sony 1070 με CI και DVBT mpeg2 και δεν κάνει η κάρτα κάτι.:nounder:

Κυκλοφορεί μια παραφιλολογία (??) περί ιμιτασιόν καρτών που κάνουν 34-35 (δηλαδή όπως αυτές του Eshop) και δεν είναι σε συσκευασία, όπως της αντιπροσωπείας majar. Ισχύουν αυτά περί μαϊμούδων, ή απλά κάποιοι έχουν πειραχτεί για την παράλληλη εισαγωγή;

Επίσης, έχει κανείς δοκιμάσει την κάρτα σε οποιοδήποτε DVD recorder; Έχω το sony 1070 με CI και DVBT mpeg2 και δεν κάνει η κάρτα κάτι.:nounder:

Αγαπητε φιλε εχω και γω το ιδιο recorder και εχω δοκιμασει τα παντα.
Απο την SONY HELLAS δεν βρηκα καμμια υποστηρικη και αν με ξαναδουν σαν πελατη να μου σφυριξουν
Το τι παπαρια εχω ακουσει δε λεγεται ακομα και απο την ιδια την majar.
Τι το οτι δεν ειναι το ιδιο ο mpeg2 δεκτης με CI toy recorder με το αντιστοιχο συστημα της τηλεορασης τι το οτι δεν γινεται στα recorders οτι να ναι.
Γισ να γινω πιο συγκεκριμενος.
Εχω αγορασει και τα 3 modules της Neotio, free to air, viacess, conax. Εχω δοκιμασει και το νεο NP4+. Mono το irdeto δεν εχω αγορασει αλλα σιγα μην παιζει κι αυτο.
Η επισημη απαντηση απο τη Sony ειναι οτι η εταιρια δεν ευθυνεται για το οτι δεν παιζει το neotion module επειδη δεν ειναι δικη της κατασκευη. Μιλαμε για τετοιες μακακιες.
Εγραψα και στην Neotion η οποια απαντησε οτι μονο η sony μπορει να βγαλει λογισμικο ωστε να υποστηριξει το module.
Η Σony σφυριζει αδιαφορα δεν της καιγεται καρφακι ενας χριστιανος μου προτεινε να αγορασω το conax Neotion επειδη στις τηλεορασεις Sony που ηταν CI _ mpeg2 ready ειχε τα μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας (οπως το viacess neotios stis philips), to αγορασα κι αυτο αλλα δεν.....
Μεχρι λογισμικο αλλαξα στο recorder με το τελευταιο 1.70 αλλα τιποτα.
Στο μεταξυ οι Ιαπωνες βγαζουν λογισμικα αλλα οταν τους το ζητησουν. Ετσι το 1.70 βγηκε αρχες του ετους που τρεχουμε για τους γειτονες μας τους Ιταλλους διοτι το 1070 εχανε τα ψηφιακα καναλια οταν εκλεινες την συσκευη.
Αυτη ηταν και η αφορμη να ζητησω βοηθεια απο την επισημη αντιπροσωπια αφου δεν ειχα τροπο να επικοινωνησω με την μητρικη εταιρια. Αλλα οπως σου ειπα ηταν σαν να επεσα σε βραχο. Κανεις δεν ενδιαφερεται.
Παρολα αυτα αν μαθω οτιδηποτα αλλο θα σε ενημερωσω.
Νικος

PS Αν θελεις να αναβαθμισεις το recorder σου με το τελευταιο λογισμικο να δεις πιο εχεις τωρα και τι διορθωνει το καινουργιο δες εδω.
http://www.sonydigital-link.com/tvh...x?site=odw_en_GB&f=FW_DVDR_1.70&m=RDR-HXD1070

Last edited:

Είναι γνωστό ότι μετά το 2002 η νοοτροπία της Sony σε υποστήριξη είναι "πάρε νεώτερο μοντέλο" .....και επάρκεια ανταλλακτικών σε ότι θεωρεί είναι η 5ετία (ευτυχώς που υπάρχουν και καλά συμβατά ....)-bye-

Ευχαριστώ. Αναβάθμισα σε 1.70. Και σιγά μην έπαιζε.
Το σέρβις της sony είναι αποκεντρωμένο σε μαγαζάκια του ενός τεχνικού, με ότι κατάρτιση τύχει να έχει. Συνήθως μαθαίνει πράγματα από τους πελάτες.

Το σέρβις της φίλιπσ (για την 9732) είναι επίσης για σφαλιάρες. βγήκε μια κοπέλα, που με απίστευτα υποτιμητικό ύφος με ρώτησε αν έχω κάνει αναβάθμιση. όταν τη ρώτησα δε "εσύ ξέρεις ποιό είναι το τελευταίο update;" δεν είχε την παραμικρή ιδέα. :slapface:

Ελπίζω πως μέχρι το αναλογικό switch off, θα έχει βγει μια κάρτα της προκοπής με λιγότερες ασυμβατότητες. Και να ζεσταίνεται λιγότερο. Γιατί στη μικρή 20άρα sony που τη βλέπει, μετά από ώρα χρήσης, ίσα που αγγίζεται.

Ευχαριστώ. Αναβάθμισα σε 1.70. Και σιγά μην έπαιζε.
Το σέρβις της sony είναι αποκεντρωμένο σε μαγαζάκια του ενός τεχνικού, με ότι κατάρτιση τύχει να έχει. Συνήθως μαθαίνει πράγματα από τους πελάτες.

Το σέρβις της φίλιπσ (για την 9732) είναι επίσης για σφαλιάρες. βγήκε μια κοπέλα, που με απίστευτα υποτιμητικό ύφος με ρώτησε αν έχω κάνει αναβάθμιση. όταν τη ρώτησα δε "εσύ ξέρεις ποιό είναι το τελευταίο update;" δεν είχε την παραμικρή ιδέα. :slapface:

Ελπίζω πως μέχρι το αναλογικό switch off, θα έχει βγει μια κάρτα της προκοπής με λιγότερες ασυμβατότητες. Και να ζεσταίνεται λιγότερο. Γιατί στη μικρή 20άρα sony που τη βλέπει, μετά από ώρα χρήσης, ίσα που αγγίζεται.

Ηταν αναμενομενο οτι δεν θα επαιζε. Απλα σου ειπα να την βαλεις διοτι διορθωνε μικροπροβληματακια. Το μεγα θεμα ειναι οτι για να παιξει χρειαζεται νεο λογισμικο ακριβως γι αυτο το σκοπο. Δεν νομιζω να ασχοληθει η Sony βλεποντας την μη θεληση - ανεπαρκεια των αντιπροσωπων της.
Εστειλα mail ξανα στη Neotion. Μονο μεσω εταιριων ννομιζω οτι θα βγαλουμε ακρη αλλιως δεν βλεπω φως. Θα ενημερωσω σχετικα μολις εχω απαντηση.
Νικος