για κοιτα ρε σταθη να μας πεις.Εχει αναφερθει οτι υπαρχουν σπασιματα στην εικονα σε mpeg2 ειναι αληθεια?? ποιο firmware εχεις σε ρωταω γιατι εχω 3 r86 μην δωσω 150 euro τσαμπα
εμενα γιατι δεν εχει καθυστερηση στην αλλαγη των καναλιων?
1¨ ειναι καλος χρονος νομιζω.
Ξερει καποιος αν ειναι συμβατη με την 32pfl9603d της philips?Kαι αν ναι με την np4+ ή και με την παλαιότερη np4?
μετα απο αρκετη χρηση,παρατηρισα τα εξης...
γενικα οπως ειπα ο μεσος χρονος αλλαγης ειναι 1-1μιση sec...
μερικες φορες εφαγε κολλημα και χρειαστικε να κλεισω και να ανοιξω παλι την tv μου...(δεν ξερω αν ειναι ιδια μου,αλλα η καρτα μαλλον απαιτει καλο σημα(πανω κατω 80% για να μην γινουν κολληματα,ενω ενας αποκωδικοποιητης mpeg4 σκετος και με πολυ λιγοτερο σημα παιζει μια χαρα)..
stathiq
μπορεις να δεις το firmware της tv σου? στα mpeg2 βλεπεις σπασιματα?καποια παιδια αναφερουν σπασιματα mpeg2 σε samsung?
Δοκίμασα την ΝΡ4+ με την Samsung LE40A786 και κάνει πολλά σπασίματα στα mpeg2 κανάλια της κρατικής. Με τα κανάλια της Digea δεν ξέρω γιατί ακόμα δεν εκπέμπουν.
Αν την δοκιμασες σημερα φιλε μου, μπορεις να μας ενημερωσεις αν παρουσιασε προβληματα με την tv αυτην ή δουλευει κανονικα;;
Ευχαριστω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.