Άκουσα ότι ο διαιτητής έκανε όργια στον αγώνα Μεξικό-Καμερούν και ακύρωσε δύο γκολ, αλλά δεν είδα τον αγώνα. Δεν πειράζει λέω, θα δω την βραδινή εκπομπή που θα έχει αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια. Αμ δε. Ασχολήθηκαν μόνο με το παιχνίδι που μόλις είχε τελειώσει. Και εγώ δεν έχω δει ακόμα τι έχει γίνει στον αγώνα του Μεξικού.
Έψαξα στο EPG του Ν Sports και N HD, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Επαναλαμβάνει συνεχώς ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ χωρίς να λέει τι εκπομπή είναι. Πρέπει να μπαίνεις σε κάθε εκπομπή για να βλέπεις τι εκπομπή είναι. Τρομερά δύσχρηστο.
Έψαξα τελικά στο ίντερνετ και βρήκα ότι δεν υπάρχει συγκεντρωτική βραδινή εκπομπή με όλα τα γεγονότα της ημέρας. Υπάρχει εκπομπή με ανάλυση του αγώνα αμέσως μετά το τέλος του κάθε αγώνα!
Τώρα εκτός από τους αγώνες πρέπει να βλέπεις και τις ενδιάμεσες εκπομπές αν θέλεις κάποια τεχνική ανάλυση, κάποια φάση που έχασες ή ανάλυση διαιτησίας. Δηλαδή να κάθεσαι στις 7 το απόγευμα και να σηκώνεσαι στις 3 το πρωί. Δύσκολο.
Επίσης αν χάσεις έναν αγώνα είναι πολύ πιθανό να χάσεις και την εκπομπή αμέσως μετά τον αγώνα. Όπως εγώ που τελικά δεν είδα τι έγινε με το Μεξικό. Υπάρχει επανάληψη του αγώνα την επόμενη μέρα, αλλά δεν ξέρω τι ώρα θα είναι ο κάθε αγώνας.
Επίσης δεν ξέρω ποιος θα δει την ανάλυση του αγώνα που τελειώνει στις 3 το πρωί.
Μπράβο στην Νεριτ που κατάργησε άλλη μία παράδοση. Την εκπομπή που συνοψίζει μαζεμένα όλα τα γεγονότα της ημέρας. Υπήρχε εδώ και πολλά χρόνια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που έχουν μεταδοθεί. Εδώ βέβαια έχουμε βραδινούς αγώνες και δεν μπορεί να γίνει τέτοια εκπομπή στις 3 η ώρα. Αλλά θα μπορούσε να γίνει το μεσημέρι της επόμενης μέρας, πριν αρχίσουν οι αγώνες της επόμενης μέρας.
Τώρα το μόνο που γίνεται είναι να γράφω τις εκπομπές μετά τον αγώνα και να τις βλέπω την επόμενη. Δηλαδή άλλες δύο-δυόμιση ώρες απασχόληση, αν και πέφτει πολύ γρήγορη κίνηση για να αποφύγω τις άσχετες φλυαρίες και να βλέπω μόνο τα ουσιώδη. Δηλαδή μία εκπομπή μία-μιάμιση ώρα με συγκεντρωμένα όλα τα γεγονότα, φάσεις, διατησίες, χωρίς μπλα μπλα και άχρηστους καλεσμένους. Κάθομαι και κάνω εγώ αυτό που έπρεπε να κάνουν μόνοι τους.