ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Status
Not open for further replies.
Champions League στη ΝΕΡΙΤ και το 2015-18!

Πλήρης επιβεβαίωση της στήλης Media Cafe αναφορικά με το «ελεύθερο» κανάλι που θα μεταδίδει τον αγώνα της Τετάρτης του Champions League για την τριετία 2015-18.

Αλλη μια επιβεβαίωση ρεπορτάζ της στήλης Media Cafe του gazzetta.gr ήρθε σήμερα. Όπως είχαμε αναφέρει από τις 22 Οκτωβρίου, η ΝΕΡΙΤ είχε το προβάδισμα για να αποκτήσει τον αγώνα της Τετάρτης του Champions League και για την τριετία 2015-18 και, σήμερα, μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε πλήρως.

Οι υπογραφές με την εταιρεία που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα της UEFA θα πέσουν, κατά πάσα πιθανότητα, την άλλη εβδομάδα.

Η ΝΕΡΙΤ αποκτά την πρώτη επιλογή της Τετάρτης μεταδίδοντας έναν αγώνα, με τη διαφορά (εν συγκρίσει με την τρέχουσα τριετία) ότι αυτός θα μεταδίδεται παράλληλα και από τον OTE TV που έχει πάρει το πλήρες πακέτο. Όπως είχαμε εκτιμήσει, η UEFA έλαβε σοβαρά υπ όψιν της την παρουσία καναλιού high definition στην περίπτωση της δημόσιας τηλεόρασης, πλην της οικονομικής προσφοράς φυσικά η οποία θα γνωστοποιηθεί με την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας. Και η οποιία συμφωνία προβλέπει τη μετάδοση των αγώνων της Τετάρτης από την φάση των ομίλων μέχρι και τον τελικό. Στο πακέτο περιλαμβάνονται οι εκπομπές πριν και μετά την ζωντανή μετάδοση της, ο δεύτερος σημαντικότερος αγώνας της ίδιας μέρας (σε μαγνητοσκόπηση) και στιγμιότυπα από τους αγώνες της Τρίτης (όπως και τώρα).

Με δεδομένο ότι ο OTE TV έχει αποκτήσει και όλο το πακέτο του Europa League για την τριετία 2015-18, η ΝΕΡΙΤ θα είναι το μόνο κανάλι πλην ΟΤΕ με μετάδοση ευρωπαϊκού αγώνα για τρία χρόνια!

www.gazzetta.gr/stili/media-cafe/article/667147/champions-league-sti-nerit-kai-2015-18
 
Τελικά μόνο τους αγώνες των πλέι οφ δεν θα δείχνει? Όλους τους υπόλοιπους κάθε Τετάρτη από την φάση των ομίλων και μετά θα τους δείχνει?
 
Αναρωτιέμαι με ποιό κριτήριο μεταδόθηκε χτές το παιχνίδι Παρί - Αποελ για το Τσάμπιονς Λιγκ αντί ενός εκ των Μπάγερν - Ρόμα, Άγιαξ - Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι - Τσσκα Μόσχας η έστω Σπόρτινγκ - Σάλκε. Φαντάζομαι επειδή είναι κυπριακή ομάδα ο Αποελ, δε νομίζω να έλαβαν υπόψη κάποιο άλλο κριτήριο οι υπεύθυνοι πού επέλεξαν να μεταδοθεί αυτός ο αγώνας.
 
Ευτυχώς πού το ZDF μετέδιδε το Μπάγερν - Ρόμα και το OBN στις 16.0 το Άγιαξ - Μπαρτσελόνα.
 
Κυπριακή ομάδα είναι , να μη το έδειχνε?
Αλλά και το Μπάγερν - Ρόμα δεν είχε και τίποτα σπουδαίο, πέρα από το μονότερμα της Μπάγερν.
Το έδειξε μετά..
 
Πόσοι φίλαθλοι του Αποελ υπάρχουν στην Ελλάδα πού έπρεπε οπωσδήποτε να το δείξει? Να πώ ότι έστω είχε ελπίδες πρόκρισης να το καταλάβω. Κι αν δεν έδειχνε την Μπάγερν υπήρχαν κι άλλα παιχνίδια.
 
Καλά δε ξέρω αν είναι και στο χέρι τους ή δίνει η νοβα κάποιον αγώνα.
 
Φυσικά και ήταν δική της επιλογή, αφού η πρώτη επιλογή μετάδοσης αγώνα την Τετάρτη της ανήκει.
 
Είναι πάγια διαδικασία. Πρόκειται για ομάδα του ευρύτερου ελληνισμού, και αφορά και εντελώς άμεσα τους πολλούς κύπριους που βρίσκονται στην Ελλάδα. Πάντα έτσι γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις, και δεν μπορεί να θεωρηθεί ας πούμε λάθος επιλογή του καναλιού. Δεν θεωρείται καν δηλαδή ότι υπάρχει επιλογή σε ανάλογες περιπτώσεις.
 
Ναι, όπως και με την Eurovision ανταλλάζουν βαθμούς επειδή έτσι πρέπει κι όχι για το περιεχόμενο.

Η όλη φάση μου θυμίζει τα προξενειά του προηγούμενου αιώνα πού η γιαγιά μας έπαιρνε τον παππού μας χωρίς να έχει δυνατότητα επιλογής.
 
ΝΕΡΙΤ: Αποδοχή του πρακτικού που κηρύσσει άγονο το διαγωνισμό για την προμήθεια τριακοσίων τριάντα πέντε (335) πομπών επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης.

https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/ΩΔ95ΟΞΝΛ-ΣΗΧ/document

ΝΕΡΙΤ: Αποδοχή του πρακτικού που κηρύσσει άγονο το διαγωνισμό μίσθωσης υπηρεσιών δορυφορικής τροφοδοσίας πομπών και αναμεταδοτών DVB-T

https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/ΩΛΠΑΟΞΝΛ-ΜΞΝ/document
 
εγώ πάλι αναρωτιέμαι πλην των αθλητικών μεταδόσεων ποιο ειναι το πρόγραμμα τις ΝΕΡΙΤ ; και γιατί πληρωνουμε για κάτι που ειναι ακριβώς ίδιο με το παλιό ;
 
απολυτως τιποτα ουτε ενα προγραμμα τις προκοπης δεν ειχε οπως δεν εχει και τωρα κακος υπαρχει η ΝΕΡΙΤ σε ολες τις μορφες εφοσον την πληρωνουμε εμεις αν βγαζει μονη τις τα προς το ζην ας υπαρχει 1000 χρονια

αλλα σε αυτην την μορφη εξυπηρετη μονον διορισμους και βολεματα οπως και η παλια ΕΡΤ
 
Αν δεν σου αρέσει το πρόγραμμα της Ν, φαντάζομαι θα βλέπεις αυτά που θέλεις στο πρόγραμμα όλων των υπολοίπων.
 
Μια ενδιαφερουσα παραγωγη της ΝΕΡΙΤ ειναι "Τα Στεκια - Ιστοριες Αγοραιου Πολιτισμου".

Αντικείμενο αυτής της σειράς ντοκιμαντέρ είναι οι ιστορίες της πόλης μέσα στον αδιάσπαστο χώρο και χρόνο των τόπων μαζικής εστίασης. Καταγράφοντας τις κατακερματισμένες ιστορίες της πόλης, συνθέτουμε τη «μεγάλη εικόνα» σαν ένα σύγχρονο ψηφιδωτό, μέσα από την επιτόπια παρατήρηση που εμπλέκει τον θεατή σε άμεση, καθημερινή και ουσιαστική σχέση με τους χώρους και τους ανθρώπους που παρακολουθεί.

Μέσα από ουσιαστικές αναφορές στον κινηματογράφο, την λογοτεχνία, τις εικαστικές τέχνες, την αρχιτεκτονική και τη μουσική – συγκοινωνούντα δοχεία του αγοραίου πολιτισμού μας. Μια καταγραφή της μνήμης του αστικού τοπίου. Και του φαντασιακού αποθέματός του που ξεπερνάει την καταγραφή και φτάνει στην ανυπέρβλητη τέχνη της καθημερινής ζωής.

Τα Στέκια Ιστορίες Αγοραίου Πολιτισμού είναι μια σειρά ντοκυμαντέρ η οποία πραγματεύεται δημοφιλή αθηναϊκά στέκια του τελευταίου αιώνα. Πρόκειται για 12 επεισόδια διάρκειας 50 λεπτών.

Συντελεστές
Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Νίκος Τριανταφυλλίδης
Σκηνοθεσία: Νίκος Τριανταφυλλίδης, Μάρκος Χολέβας, Γιάννης Χαριτίδης, Νίκος Πάστρας, Φωκίωνας Μπόγρης

Υπαρχουν διαθεσιμα και τα 12 επεισοδια στο ΝΕΡΙΤ Web TV
 
Οι καινουριες σειρες που δειχνει τυπου Boss,the bridge,sherlock,αξιζουν για καποιον που δε τις εχει κατεβασει,οπως κανουμε οι πιο πολλοι εδω μεσα.εμενα μ ενοχλει το χαμηλο bitrate στη νεριτ λογω ταυτοχρονης εκπομπης του NHD.τουλαχιστον παλια αναμετεδιδε τη νεριτ,εστω σε upscaled 1080,αλλα εβλεπες καλυτερα-τωρα τι νοημα εχει να δειχνει αγωνες-κονσερβες δεν εχω καταλαβει...
 
Status
Not open for further replies.