ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Status
Not open for further replies.
Νάσαι καλά.
Έκανα νέα σάρωση και, επί τέλους, ξανάπιασε τις χαμένες συχνότητες.
Φυσικά, στη θέση των κρατικών παίζει η ΔΤ, αλλά επανήλθαν TV5, BBC, DW κλπ.

Είναι τρία από τη συχνότητα της ΕΡΤ και ένα από τη συχνότητα της NOVA/ΕΡΤ (παλιό Euronews), ώστε να υπάρχει πανελλαδική κάλυψη. Πάντως αξίζει, για να απολαμβάνουμε αυτήν την προγραμματάρα Χ4. Όποιον αριθμό του τηλεκοντρόλ πατήσεις, ένα "EDT" θα βρεις. Απορώ πως τους ξέφυγαν τα υπόλοιπα ξενόγλωσσα κανάλια. Και αν ήθελαν να κάνουν τρολλάρισμα, ας πετούσαν ένα "EDT HD" με το υπάρχον πρόγραμμα.

Εδώ Βάρη (από Αίγινα), καθόλου σήμα στη 52 σήμερα.
Μαύρα τα 3 ΔΤ, VOULI, BBC, DW, RIK.

Τι κόλλημα είναι αυτό; Το ίδιο σήμα είναι, αλλά σε πιο σύγχρονη έκδοση. Γιατί πρέπει σώνει και καλά να είναι αυτού του (ίδιου) στυλ; Πάντως είναι καλύτερο από το πρώτο. Είναι σαν ένα αυτοκίνητο που βγαίνει σε νέα έκδοση, αλλά παραπέμπει σαφώς στο παλιότερο μοντέλο.
590_70326bb835fbedce47ebade26849fb3e.JPG

http://www.youtube.com/watch?v=Lo4kQa-tXfE

Κατι διαφορετικό. Εχει ερθει καινουργιος λογαριασμος δεη σε κανεναν για να δει αν ειναι η ερτ ειναι ακομη εκει;

Και, βέβαια, όχι. Έχω πάρει λογαριασμούς από 2 σπίτια και δεν έχουν χρέωση για ΕΡΤ.
Στην 1η σελίδα, όμως, δεν έχουν διορθώσει το "Για το δήμο και την ΕΡΤ" και μπορεί κάποιος να νομίζει ότι πληρώνει και ΕΡΤ (είχα σχετικό καυγά με τον ηάδελφό μου) αλλά στη 2η σελίδα φαίνεται καθαρά ότι δεν υπάρχει χρέωση για ΕΡΤ.

Απάντηση: Re: ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Κατι διαφορετικό. Εχει ερθει καινουργιος λογαριασμος δεη σε κανεναν για να δει αν ειναι η ερτ ειναι ακομη εκει;

Φοβάμαι ότι θα ανάψω φωτιές αλλά... προσέξτε: Λαμβάνω λογαριασμούς ΔΕΗ για δύο κατοικίες. Προσοχή στις ημερομηνίες. Στην πρώτη κατοικία, ο τελευταίος λογαριασμός με ημερομηνία έκδοσης 27/05/2013 και λήξη πληρωμής 12/06/2013 δεν έχει χρέωση ΕΡΤ (ενώ στον προηγούμενο υπήρχε). Στη δεύτερη κατοικία, ο προτελευταίος λογαριασμός με ημερομηνία έκδοσης 22/04/2013 και λήξη πληρωμής 21/05/2013 έχει επιστροφή 8 ευρώ στο πεδίο ΕΡΤ. Μιλάμε για ημερομηνίες αρκετά προγενέστερες της 11ης/06/2013. Μήπως πρόκειται για προαποφασισμένο έγκλημα για το οποίο κανείς μας δεν ήξερε τίποτα μέχρι εκείνη την Τρίτη;

Re: Απάντηση: Re: ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Φοβάμαι ότι θα ανάψω φωτιές αλλά... προσέξτε: Λαμβάνω λογαριασμούς ΔΕΗ για δύο κατοικίες. Προσοχή στις ημερομηνίες. Στην πρώτη κατοικία, ο τελευταίος λογαριασμός με ημερομηνία έκδοσης 27/05/2013 και λήξη πληρωμής 12/06/2013 δεν έχει χρέωση ΕΡΤ (ενώ στον προηγούμενο υπήρχε). Στη δεύτερη κατοικία, ο προτελευταίος λογαριασμός με ημερομηνία έκδοσης 22/04/2013 και λήξη πληρωμής 21/05/2013 έχει επιστροφή 8 ευρώ στο πεδίο ΕΡΤ. Μιλάμε για ημερομηνίες αρκετά προγενέστερες της 11ης/06/2013. Μήπως πρόκειται για προαποφασισμένο έγκλημα για το οποίο κανείς μας δεν ήξερε τίποτα μέχρι εκείνη την Τρίτη;

Σίγουρα είχε επιστροφή ο λογαριασμός; Μήπως ήταν εκκαθαριστικός και είχε ΕΡΤ 4μήνου, μείον τα 8,50 του έναντι;

Στους δικούς μου υπάρχει κανονικά. Ο τελευταίος είχε ημερομηνία έκδοσης 11/6/13. Στο τσακ δεν πρόλαβα. :smash:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΝΕΡΙΤ - (Ε)ΔΤ

Σίγουρα είχε επιστροφή ο λογαριασμός; Μήπως ήταν εκκαθαριστικός και είχε ΕΡΤ 4μήνου, μείον τα 8,50 του έναντι;

Ο πρώτος που αναφέρω είναι έναντι, ο δεύτερος εκκαθαριστικός. Γιατί όμως τόσο ο ένας όσο και ο άλλος έχουν μηδενική ή αρνητική χρέωση πολύ πριν την ανακοίνωση του κλεισίματος;

Με την πρώτη ματιά, και εγώ διάβασα 8 επιστροφή στον δικό μου εκκαθαριστικό αλλα δεν είναι έτσι.

Μου φαίνεται μεγάλη βλακεία να βγάλουν το τέλος πριν κλείσει η ΕΡΤ. Ευκαιρία να μαζέψουν κάμποσα χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς

Μόλις κοίταξα τους λογαριαμούς μου και είχα πληρώσει κανονικά ΕΡΤ. Άτυχος κι εγώ.

Το "μαζεμα" είναι πάγια τακτική.
Είμαι και διαχειριστής εδώ (όχι στο φόρουμ εννοείται) και ξαφνικά στο λογαριασμό Δεκ 2012, είδα τις διπλάσιες KWh απ' ότι περίμενα στο κοινόχρηστο.
Έλεγξα το μετρητή και πράγματι η ένδειξη ήταν 350 KWh λιγότερο απ' ότι έλεγε ο λογαριασμός.
Τους τηλεφώνησα και σε μιά βδομάδα´έλαβα άλλο λογαριασμό με τα σωστά νούμερα.
Αν αυτό έγινε και σ' άλλους και το πλήρωσαν, η ΔΕΗ έβγαλε καλές εισπράξεις μέσα στο 2012 (βλ. αποτελέσματα 2012).
Εδώ έχουμε φύγει απ' το θέμα αλλά δυστυχώς, οι καρεκλοκένταυροι εδώ και δεκαετίες, έχουν κάνει την ΕΡΤ να εμπλέκεται με τη ΔΕΗ.

Status
Not open for further replies.